παρθενα 21 αγχος!
Σελ. 1
Μήνυμα #101434 από boliv στις 24 Μαΐου 2012, 7:33μμ
ειμαι 21 χρονων και ειμαι παρθενα.εχω εναν ανθρωπο που ειναι κοντα μου αλλα οταν ερχεται η στιγμη να γινει κατι παραπανω κολλαω. θελω να κανω σεξ αλλα νομιζω οτι φοβαμαι. ασε που ντρεπομαι να το ομολογησω στους φιλους μου οτι δεν... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101435 από kalakalatom@@to στις 24 Μαΐου 2012, 7:37μμ
![]() |
κοιτα να δεις η οταν θα εισαι ετοιμη θα το νιωσεις και θα το κανεις προφανως δεν εισαι ετοιμη ακομα και δεν ειναι ντροπη αλλες περιμενουν τον γαμο τους για να κανουν σεξ .. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101436 από boliv στις 24 Μαΐου 2012, 7:39μμ
εχεις δικιο,αλλα δυστυχως πιο πολυ βλεπω το σεξ σαν λυτρωτικο για να μην νιωθω ντροπη παρα σαν κατι που γουσταρω τρελα να κανω. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101437 από kalakalatom@@to στις 24 Μαΐου 2012, 7:42μμ
![]() |
αυτο δν ειναι αιτια ομως να κανεις , αν θελεις μπορεις και να λες ψεματα δεν ειναι κακο .. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101438 από boliv στις 24 Μαΐου 2012, 7:45μμ
με ενοχλει που λεω ψεματα ασε που νιωθω πολυ πισω σε σχεση με τα παιδια της ηλικιας μου. φοβαμαι μηπως πονεσω πολυ,μηπως δεν μπορεσω τελικα να ολοκληρωσω μαζι του! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101439 από Sapios στις 24 Μαΐου 2012, 7:52μμ
![]() ![]() μηνύματα: 91 ![]() |
νομιζω πως φταιει οτι δεν νιωθεις ανετα με το σωμα σου και δε το εχεις ανακαλυψει. μαντευω πως αυνανιζεσαι κανονικα, εκεινη τη στιγμη λοιπον που εισαι καβλωμενη και υγρη, δε τον θελεις να κανετε σεξ ? κι αν πονεσεις λιγο δε χαθηκε ο κοσμος, μπορεις να του πεις να κανει πιο σιγα ή να σταματησει. δε χρειαζεται φοβος και να απομακρυνεσαι, αλλα επικοινωνια να μιλας. ανθρωπος ειναι κι αυτος και νιωθει οπως κι εσυ, οχι ρομποτακι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101440 από boliv στις 24 Μαΐου 2012, 7:58μμ
δεν ντρεπομαι το σωμα μου,ειμαι σιγουρη για αυτο,οταν ειμαι μαζι του δεν κρυβομαι απο ντροπη!εχουμε κανει ολα τα προκατακτικα αλλα π,χ μου τηλεφωνει συνεχεια κ εγω μπορει να του πω χιλιες δυο δικαιολογιες μονο κ μονο για να τον αποφυγω γιατι φοβαμαι,αγχωνομαι οταν θα συναντηθουμε για κανονικο σεξ. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101441 από Sapios στις 24 Μαΐου 2012, 8:01μμ
προπονησου μονη σου τοτε, ξεκινα ενω αυνανιζεσαι και βαλε ενα δαχτυλακι, μετα δυο. και πριν την επαφη το ιδιο γινεται δε το κανουμε στεγνα μια κι εξω αλλα σιγα σιγα. αν παλι δε μπορεσεις να χαλαρωσεις ουτε με το σιγα σιγα τοτε τι να σου πω, αλλαξε συντροφο γιατι αυτος μαλλον δε σε κανει να νιωθεις ανετη κι ασφαλης. ειναι περιεργο παντως ενω κανετε προκαταρκτικα να μη μπορεις να προχωρησεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101444 από boliv στις 24 Μαΐου 2012, 8:25μμ
τι πιστευεις οτι με κραταει πισω? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #101445 από Sapios στις 24 Μαΐου 2012, 8:38μμ
την αποψη μου την εγραψα και πανω, ειναι οτι μαλλον δε νιωθεις ανετα με το σωμα σου κ φοβασαι μη πονεσεις γι'αυτο το σκεφτεσαι τοσο πολυ. ο πονος ομως δεν ειναι σιγουρος, ουτε καν το αιμα. υπαρχουν κοπελες που το καναν και δε νιωσαν τπτ, δε βγαλαν ουτε σταγονα. αλλα και να πονεσεις θα ειναι για λιγο, οποτε τζαμπα το αγχος και ο φοβος. ξεκινα γνωρισε λοιπον καλυτερα το σωμα σου και το σωμα του αλλου, να ξεπερασεις τις φοβιες. και σιγα σιγα προχωρησε το, δε χρειαζεται να το σκεφτεσαι σαν κατι σημαντικο ω τωρα θα ξεπαρθενιαστω και θα πονεσω ή θα γεμισω αιματα. δεστο ευχαριστα αφου το σεξ για ευχαριστηση γινεται, εκτος απο αναπαραγωγη. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |