Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
"Αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο χρειάζεσαι τα Windows, τότε δεν τα χρειάζεσαι". Bill Gates
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

Μέγιστη ηδονή. Βοήθεια!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #100362 από davidmarios στις 11 Μαΐου 2012, 1:18πμ

davidmarios

μέλος από: 11/5/2012
Είμαι 23 χρονών και έχω δοκιμάσει τα πάντα με την κοπέλα μου, είμαστε και οι δύο νυμφομανείς θα έλεγα. Το θέμα είναι άλλο, έχω ακούσει ότι αν μειώσεις την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο κατά την ολοκλήρωση, η ηδονή που νιώθεις είναι 500 φορές πιο έντονη από έναν φυσιολογικό οργασμό. Το έχω δοκιμάσει μόνος μου αυνανιζόμενος, να αυτόστραγγαλιστώ την στιγμή της κορύφωσης, αλλά κάθε φορά αποτυγχάνω, καθώς ο ερεθισμός που υποχωρεί εκείνη την στιγμή. Ζήτησα από την κοπέλα μου να με βοηθήσει την στιγμή που θα φτάνω στο τέλος, και φοβάται να το κάνει.
Πώς να την πείσω να δεχτεί να το κάνει; Έχω ακούσει από φίλους μου, ότι είναι απίστευτο συναίσθημα και θέλω οπωσδήποτε να το δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν ισχύει πραγματικά και αν είναι ένας απλός μύθος. Αλλά αν πράγματι ισχύει, εγώ θέλω να πάρω το ρίσκο και να απολαύσω αυτόν τον εκπληκτικό ερεθισμό. Το ερώτημα είναι, πώς να την πείσω την δικιά μου. Μόνος μου δεν μπορώ να το κάνω ξαναλέω. Έχω σκεφτεί να ζητήσω και από τον κολλητό μου να με βοηθήσει, αλλά αυτό είναι λίγο κάπως.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #100363 από Dope Boy στις 11 Μαΐου 2012, 1:22πμ

Dope Boy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 6/5/2012
εμένα προσωπικά μου ακούγεται κάπως το όλο θέμα... πάντως εγώ πολλές φορές στην κορύφωση ασυναίσθητα σταματάω να αναπνέω , και πιστεύω πως αυτό μου αυξάνει την ηδονή του οργασμού ...!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #100365 από zifeis στις 11 Μαΐου 2012, 1:25πμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
δεν αξιζει φιλε μου πολλοι ανθρωποι εχουν πεθανει προσπαθοντας να κανουν αυτη τη βλακεια
προφίλάλλα...
2
Μήνυμα #100366 από Adoria στις 11 Μαΐου 2012, 1:46πμ

Adoria

Εικονίδιο
μέλος από: 9/5/2012

Αποδεκτή απάντηση

Δηλαδή φίλε μου θέλεις να πείσεις την κοπέλα σου να προσπαθήσει να σε στραγγαλίσει για να νιώσεις την υπέρτατη ηδονή;Πολύ περίεργα μας τα λές γιατί θα μπορούσες να το κάνεις και μόνος σου αυτό.Δεσε ενα μαντήλι στόν λαιμό σου και την στιγμή του οργασμού τράβηξε την μία του άκρη μέχρι εκεί που επιθυμείς εσυ.Αν νιώσεις δυσφορία...το αφήνεις και χαλαρώνει ενώ αν σου αρέσει το συναίσθημα μένεις στην κατάσταση αυτή μέχρι να νιωσεις την ηδονή που ψάχνεις.Αν θέλεις την γνώμη μου..ξέχασε τα αυτα τα κόλπα και εφοσον ειστε νυμφομανείς κάντε το παντου,με καθε τροπο,με αλλα ζευγαρια αν σας αρεσει,μεσα στο σπιτι,εξω στην φυση κτλ.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #100367 από davidmarios στις 11 Μαΐου 2012, 2:11πμ

davidmarios

μέλος από: 11/5/2012
Πλακά μας κάνεις ομορφούλα… όταν σου λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα! Έχουμε κάνει σεξ σε δημοσιές τουαλέτες, στον κινηματογράφο, σε πάρκο , μόνο στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό δεν το έχουμε κάνει, που λέει ο λόγος. Επίσης έχουμε κάνει τρίο με μια φίλης της. Το θέμα είναι ότι το μαντίλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, το δοκίμασα και αυτό. Μάλλον θέλει πραγματικό στραγγαλισμό όχι σαχλαμάρες. Και αν φτάσω στα άκρα μόνος μου, υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να κινδυνέψω, αν με βοηθήσει η άλλη, αυτομάτως μειώνονται οι πιθανότητες να πάθω κάτι. Το ξανατονίζω, δεν υπάρχει άλλη λύση από το να με βοηθήσει η κοπέλα μου, η οποία φοβάται πολύ. Πώς την πειθώ; Και παρεμπιπτόντως, ξέρει κάνεις αν το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες, μήπως το κάνω εγώ πρώτα σε αυτήν ενώ θα αυνανίζεται με δονητή; Ίσως μετά φιλοτιμηθεί και θελήσει να μου το ανταποδώσει.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #100368 από Adoria στις 11 Μαΐου 2012, 2:21πμ

Adoria

Εικονίδιο
μέλος από: 9/5/2012
Αφου έχετε δοκιμάσει τα πάντα θα δεχτεί να το κανει κι αυτό.Οι φοβίες και δισταγμοί είναι δικαιολογίες στην περιπτωσή σας.Βάλτην κάτω και εξηγησέ της τι θέλεις να σου κάνει για να σε ευχαριστήσει.Μια γυνάικα που έχει κάνει δημόσια σέξ στις σκάλες του μετρό,δεν θα κάνει την μιξοπαρθένα μεσα στο δωμάτιο.Μονο αν θελήσει η ίδια να της το κάνεις την ώρα του αυνανισμού γιατί αν γίνει χωρίς να το θέλει σε βλέπω να περπατάς μονος στις κυλιόμενες του μετρό.Πάντως δεν είναι και τόσο τραγικό να δοκιμάσετε.Πες της πώς είναι μια από τις μεγάλες σου επιθυμιες αυτη η δοκιμή και πως δεν θα πάθει κανεις τίποτα..τα ελέγχει τα χερια της δεν θα είναι ανόητη.Μολις δει και αντιδράς θα σε αφήσει..και τελος ειναι απλα τα πράγματα.Μετα βεβαια πρεπει να είσαι κι εσυ ανοιχτος σε καθε πρόκληση αν σου ζητήσει να κάνετε σεξ μεσα στο σαλόνι ενω ολες οι 10 φιλες της θα κοιτουν σαν εκστασιασμένες ή αν σου ζητήσει πρωκτικο ενω θα κρέμεται από εναν στύλο.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #100369 από Webmaster στις 11 Μαΐου 2012, 2:42πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
Το θέμα αυτό κλειδώνεται διότι αυτό που περιγράφει μπορεί πολύ εύκολα να σκοτώσει.

Εκτός αυτού τα περί έξτρα ευχαρίστησης είναι μύθος.

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login