Μήνυμα στις 11/5/2012 στις 02:21 @Sex
Αφου έχετε δοκιμάσει τα πάντα θα δεχτεί να το κανει κι αυτό.Οι φοβίες και δισταγμοί είναι δικαιολογίες στην περιπτωσή σας.Βάλτην κάτω και εξηγησέ της τι θέλεις να σου κάνει για να σε ευχαριστήσει.Μια γυνάικα που έχει κάνει δημόσια σέξ στις σκάλες του μετρό,δεν θα κάνει την μιξοπαρθένα μεσα στο δωμάτιο.Μονο αν θελήσει η ίδια να της το κάνεις την ώρα του αυνανισμού γιατί αν γίνει χωρίς να το θέλει σε βλέπω να περπατάς μονος στις κυλιόμενες του μετρό.Πάντως δεν είναι και τόσο τραγικό να δοκιμάσετε.Πες της πώς είναι μια από τις μεγάλες σου επιθυμιες αυτη η δοκιμή και πως δεν θα πάθει κανεις τίποτα..τα ελέγχει τα χερια της δεν θα είναι ανόητη.Μολις δει και αντιδράς θα σε αφήσει..και τελος ειναι απλα τα πράγματα.Μετα βεβαια πρεπει να είσαι κι εσυ ανοιχτος σε καθε πρόκληση αν σου ζητήσει να κάνετε σεξ μεσα στο σαλόνι ενω ολες οι 10 φιλες της θα κοιτουν σαν εκστασιασμένες ή αν σου ζητήσει πρωκτικο ενω θα κρέμεται από εναν στύλο.
Πήγαινε στο θέμα: Μέγιστη ηδονή. Βοήθεια!
Μήνυμα στις 11/5/2012 στις 01:46 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δηλαδή φίλε μου θέλεις να πείσεις την κοπέλα σου να προσπαθήσει να σε στραγγαλίσει για να νιώσεις την υπέρτατη ηδονή;Πολύ περίεργα μας τα λές γιατί θα μπορούσες να το κάνεις και μόνος σου αυτό.Δεσε ενα μαντήλι στόν λαιμό σου και την στιγμή του οργασμού τράβηξε την μία του άκρη μέχρι εκεί που επιθυμείς εσυ.Αν νιώσεις δυσφορία...το αφήνεις και χαλαρώνει ενώ αν σου αρέσει το συναίσθημα μένεις στην κατάσταση αυτή μέχρι να νιωσεις την ηδονή που ψάχνεις.Αν θέλεις την γνώμη μου..ξέχασε τα αυτα τα κόλπα και εφοσον ειστε νυμφομανείς κάντε το παντου,με καθε τροπο,με αλλα ζευγαρια αν σας αρεσει,μεσα στο σπιτι,εξω στην φυση κτλ.Πήγαινε στο θέμα: Μέγιστη ηδονή. Βοήθεια!
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 15:59 @Sex
Σε ξάφνιασαν τα όσα λέω...αλλά θέλεις να κάνεις σέξ με την φίλη σου;Αυτο δηλαδή είναι soft!Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι κολλημένη με την φίλη σου.Βγές έξω και αναζήτησε άλλη σύντροφο για να μην αισθάνεσαι σαν πειραματόζωο και να είστε και οι δύο άπειρες αν και μια εμπειρη κοπέλα θα σε καθοδηγούσε καλύτερα.Πονάει πάντα η πρώτη φορά Μαριάντζελα αλλά θα σ'αρέσει μετά..δοκίμασε και θα το διαπιστώσεις!
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσουν τα κορίτσια...
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 02:02 @Sex
Με αυτή σου την απάντηση ξεκαθάρισε περισσότερο το τοπίο γιατι δεν σου κρυβω πως υπήρχαν κάποιες ασάφειες στο πρώτο πόστ.Εγραψες "Μήπως επειδή είμαι ντροπαλή μου έχει κολλήσει η ιδέα ότι είμαι λεσβία; "...αρα κατάλαβα πως ακόμα ψαχνόσουν.Οκ πάμε παρακάτω.Ο ερωτας ειναι εγκεφαλικος και το φυλο δεν παιζει κανενα ρολο και να κάνεις σέξ με την φίλη σου αν το νιώθεις δεν είναι κακό..αντιθέτως θα το ευχαριστηθείς εφόσον έχει ορέξεις και θα σου μάθει όλα τα μυστικά.Δεν θα έχεις καμία παθητική στάση και μπορείς κι εσυ να συμμετέχεις ενεργά αν και θα σε καθοδηγήσει εκείνη και θα σου δείξει τα βασικά σημεία που την ερεθίζουν.Το να χρησιμοποιήσεις "dildo" δεν είναι έγκλημα αρκεί η όλη διαδικασία να είναι τρυφερή στην αρχή για να μην πονέσεις.Ολοκληρο το σώμα μας, ειναι μια ερωτογενής ζώνη και τα χάδια είναι πολύ σημαντικά καθώς μπορείτε να "παίξετε" με τα κορμιά σας και να αγγίξετε τα ευαίσθητα σημεία της καθεμιάς...καθώς θα φιλιέστε συγχρόνως.Ενω τα κορμιά σας θα είναι κολλημένα και θα έχετε φτάσει σε μια κατάσταση όπου η ηδονή θα σας έχει τρελάνει..θα δείς πως τα δάχτυλα,η γλώσσα και όλες σου οι αισθήσεις δεν θα χρειάζονται πλέον καθοδήγηση...
Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσουν τα κορίτσια...
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 01:30 @Sex
Εφόσον δεν είχες αγόρι ποτέ,δεν μπορείς να γνωρίζεις πως θα ήταν μια σχέση μαζί του και από την στιγμή που σε φίλησε η κολλητή σου,έχεις την εντύπωση πως σου αρέσουν οι κοπέλες.Μέγα λάθος!!! Για να βγάλεις συμπεράσματα θα πρέπει να έχεις εμπειρίες και με τα δύο φύλα πρώτα.Στήν πορεία θα ανακαλύψεις αν γέρνεις περισσότερο σε μια straight κατάσταση ή αν σε ελκύουν περισσότερο τα κορίτσια.Θα σε συμβούλευα να μην παρασυρθείς από τις ορμές της φίλης σου και να προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποιο αγόρι.Ισως ξεκαθαρίσουν όλα μέσα σου και ανακαλύψεις την πραγματική σου φύση και τις αληθινές σου βιολογικές προτιμήσεις. Πήγαινε στο θέμα: Μου αρέσουν τα κορίτσια...
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 14:37 @Sex
Πάρε τα δαχτυλα των χεριών της και άρχισε να τα βάζεις στο στόμα σου αργά.Μετά πες της να κάνει το ίδιο και με τα δικά σου ενω στο ενδιάμεσο θα φιλιέστε.Μετά με τα χερια σου αγκαλιασε την απαλά ενω σιγα σιγα θα σκυβεις στο αυτί της και θα την δαγκώνεις γλυκά,παίζοντας και με την γλώσσα σου συγχρόνως.Με τα χερια και την γλωσσα σου μπορείς να κανεις πολλα παιχνίδια χωρίς να γίνεις πολύ πρόστυχος και χωρίς να την φέρεις σε δύσκολη θέση(μεχρι να ειναι ετοιμη για να προχωρήσετε).
Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την ανάψω?
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 14:31 @Διασκέδαση
Να το κάνεις το tattoo Και μην ακούς κανέναν.Δεν θα πιέσεις εσύ τον εαυτό σου επειδή το θέλουν οι άλλοι,εστω κι αν αυτός ειναι ο πατέρας σου.Την ζωή σου και την δική του,απλά συμβιώνεται και σου παρέχει τα απαραίτητα,δεν θα σου κανονίζει και την ζωή.Κανε μονο μικρό tattoo γιατί τα μεγάλα ειναι αντιαισθητικα και αν το μετανιωσεις..ασε!!!Το μικρο ακομα και να το βαρεθεις δεν θα του δωσεις σημασία και τελείωσε πάς γι'αλλα.
Πήγαινε στο θέμα: tattoo.
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 14:24 @Κλάψιμο
Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο και καταλήγουμε στα τάρταρα.Το ενδιάμεσο στάδιο το ονομάζουμε ζωή αλλά εσύ Eniolae...δεν το χαίρεσαι αυτό το δώρο γιατί δεν προσπάθησες ποτέ να απαγκιστρωθείς από τον προστατευτικό κρίκο της οικογενειάς σου και των παιδικών σου τραυμάτων.Ο απογαλακτισμός από τούς γονείς μας,η συντροφιά των φίλων και ο ίδιος μας ο εαυτός...μας δίνουν τα εφόδια για να συνεχίσουμε να πορευόμαστε "μόνοι",προσπαθώντας να αποκομίσουμε εμπειρίες και βιώματα.Το πρώτο πράγμα πού θα πρέπει να κάνεις είναι να ξεχάσεις τα πάντα περί αυτοχειρίας,αλλαγής φύλου και λοιπών ανοησιών.Γράψου σε ενα γυμναστήριο,ελάττωσε τις ποσότητες της τροφής σου,άρχισε να περπατάς,να βγαίνεις έξω με φίλους(η επιλεκτική φιλία δεν είναι ποτέ υποκριτική)και να μπαίνεις κι εδω να γράφεις.Δεν υπάρχει περίπτωση να αηδίαζα ποτέ αν τυχόν σε συναντούσα κάπου εκεί εξω.Με αηδιάζουν οι υπάνθρωποι και οι δήθεν...οχι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως εμφάνισης,ιδεολογίας και χρώματος.Ολα καλά θα πάνε...
Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιροφοβία...
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 02:03 @Κλάψιμο
Μολις γράφτηκα σε αυτο το υπέροχο σάιτ και μπήκα να σου πώ δυο πράγματα γιατί βλέπω πώς έχεις πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση Eniolae.Το ότι είσαι λίγο τροφαντούλης δεν έχει απολύτως καμία σημασία γιατί προπάντων μετράει ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου και όχι τα εξωτερικά του χαρίσματα.Η αυτοκτονία δεν λύνει κανενα ανθρώπινο πρόβλημα και καταλαβέ το:Είναι το ΤΕΛΟΣ. Εγω θα σε συμβούλευα να αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο,να κάνεις λίγη δίαιτα με την βοήθεια ενος διατροφολόγου και να βγαίνεις εξω να κάνεις φίλους.Θέλω ομως να σε ρωτήσω:Γιατί σκεφτηκες αμέσως να θέσεις τέρμα στην ζωή σου και δεν δοκίμασες να κάνεις δίαιτα; Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιροφοβία... |