Μήνυμα στις 11/5/2012 στις 02:11 @Sex
Πλακά μας κάνεις ομορφούλα… όταν σου λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα! Έχουμε κάνει σεξ σε δημοσιές τουαλέτες, στον κινηματογράφο, σε πάρκο , μόνο στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό δεν το έχουμε κάνει, που λέει ο λόγος. Επίσης έχουμε κάνει τρίο με μια φίλης της. Το θέμα είναι ότι το μαντίλι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, το δοκίμασα και αυτό. Μάλλον θέλει πραγματικό στραγγαλισμό όχι σαχλαμάρες. Και αν φτάσω στα άκρα μόνος μου, υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να κινδυνέψω, αν με βοηθήσει η άλλη, αυτομάτως μειώνονται οι πιθανότητες να πάθω κάτι. Το ξανατονίζω, δεν υπάρχει άλλη λύση από το να με βοηθήσει η κοπέλα μου, η οποία φοβάται πολύ. Πώς την πειθώ; Και παρεμπιπτόντως, ξέρει κάνεις αν το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες, μήπως το κάνω εγώ πρώτα σε αυτήν ενώ θα αυνανίζεται με δονητή; Ίσως μετά φιλοτιμηθεί και θελήσει να μου το ανταποδώσει.
Πήγαινε στο θέμα: Μέγιστη ηδονή. Βοήθεια!
Μήνυμα στις 11/5/2012 στις 01:18 @Sex
Είμαι 23 χρονών και έχω δοκιμάσει τα πάντα με την κοπέλα μου, είμαστε και οι δύο νυμφομανείς θα έλεγα. Το θέμα είναι άλλο, έχω ακούσει ότι αν μειώσεις την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο κατά την ολοκλήρωση, η ηδονή που νιώθεις είναι 500 φορές πιο έντονη από έναν φυσιολογικό οργασμό. Το έχω δοκιμάσει μόνος μου αυνανιζόμενος, να αυτόστραγγαλιστώ την στιγμή της κορύφωσης, αλλά κάθε φορά αποτυγχάνω, καθώς ο ερεθισμός που υποχωρεί εκείνη την στιγμή. Ζήτησα από την κοπέλα μου να με βοηθήσει την στιγμή που θα φτάνω στο τέλος, και φοβάται να το κάνει. Πώς να την πείσω να δεχτεί να το κάνει; Έχω ακούσει από φίλους μου, ότι είναι απίστευτο συναίσθημα και θέλω οπωσδήποτε να το δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν ισχύει πραγματικά και αν είναι ένας απλός μύθος. Αλλά αν πράγματι ισχύει, εγώ θέλω να πάρω το ρίσκο και να απολαύσω αυτόν τον εκπληκτικό ερεθισμό. Το ερώτημα είναι, πώς να την πείσω την δικιά μου. Μόνος μου δεν μπορώ να το κάνω ξαναλέω. Έχω σκεφτεί να ζητήσω και από τον κολλητό μου να με βοηθήσει, αλλά αυτό είναι λίγο κάπως. Πήγαινε στο θέμα: Μέγιστη ηδονή. Βοήθεια! |