Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η πραγματική εκπαίδευση αρχίζει όταν τελειώνει το σχολείο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Βοηθεια ρε παιδια...

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #99154 από mrmars στις 26 Απριλίου 2012, 9:12μμ

mrmars

Εικονίδιο
μέλος από: 24/4/2012
Εγω Φιλτατε Lazar στα 14 ειχα το ιδιο ανγχος !!! Απο οταν αρχισα γυμναστηριο οχι αθλητισμο γενικα!! αρχισα να βλεπω εντηποσιακα αποτελεσμετα !!! Φυσικα με τον καιρο θα το καταλαβεις και εσυ !!! Είναι νωρις για να σου μπαινουν τετοιες σκεψης. βεβαια μην περημενεις να ξυπνησεις ενα πρωι και να σου βγαλει κανενα ματι . Ολα στον χρονο τους Φιλαρακο !!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99157 από panosx στις 26 Απριλίου 2012, 10:03μμ

panosx

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/9/2010
Έγραψε:(mrmars@26 Απριλίου 2012)
Εγω Φιλτατε Lazar στα 14 ειχα το ιδιο ανγχος !!! Απο οταν αρχισα γυμναστηριο οχι αθλητισμο γενικα!! αρχισα να βλεπω εντηποσιακα αποτελεσμετα !!! Φυσικα με τον καιρο θα το καταλαβεις και εσυ !!! Είναι νωρις για να σου μπαινουν τετοιες σκεψης. βεβαια μην περημενεις να ξυπνησεις ενα πρωι και να σου βγαλει κανενα ματι . Ολα στον χρονο τους Φιλαρακο !!!

Σου μεγαλωσε με το γυμναστηριο;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99222 από mrmars στις 27 Απριλίου 2012, 11:53μμ

mrmars

Εικονίδιο
μέλος από: 24/4/2012
Φιλτατε panosx δεν μηλαω για θαυμα αλα λεω μετα απο μια σηρα γεγονοτων ακολουθησε και αυτο!!! Γυμναστηριο = Τεστοστερονη!! σαφος δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια γτ καθαρα ειναι θεμα γονιδιον!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99226 από zifeis στις 28 Απριλίου 2012, 12:51πμ

zifeis

Εικονίδιο
μέλος από: 19/3/2012
ρε παιδια μεσα στην παραπληροφορηση!!!
το γυμναστηριο δεν εχει καμια σχεση με το μεγεθος του πεους
οταν γεννιεσαι ειναι προκαθορισμενο ποσο θα φτασει και τιποτα δεν το επηρεαζει
και σαφως το γυμναστηριο δεν εχει καμια απολυτως σχεση με την τεστοστερονη

παντως αυτο που λετε μεγαλωνει μεχρι τα 22 δεν ισχυει
εμενα απτα 16 μου το ιδιο ειναι και τωρα ειμαι 19 και δεν εχω και πολλες τριχες στο προσωπο
και τα αλλα που λενε οτι 16 ειναι φυσιολογικο ειναι μπουρδες
ολοι απο τον υπολογιστη λενε οτι μεγεθη θελουν
ο μεσος ορος ειναι 12
16 θεωρειται μεγαλο

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99288 από lazar στις 29 Απριλίου 2012, 1:42πμ

lazar

μέλος από: 19/4/2012
Έγραψε:(mrmars@26 Απριλίου 2012)

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99289 από lazar στις 29 Απριλίου 2012, 1:44πμ

lazar

μέλος από: 19/4/2012
συμφωνω οτι απο 13 και πανω ειναι Okay... Αλλα οχι μονο χρειαζομαι πολυ γυμναστηριο αλλα η κοιλια που ναι η μικρη πανω απο το ... κατω απο την κοιλια εαν φυγει (μονο με γυμναστηριο, εαν βεβαια υπαρχει)τοτε κανει μεγαλη διαφορα και ειναι υγεια γενικα..... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! πυστευω τελικα δεν ειμαι και τοσο ασχημα, μαλλον χαρη σε εσας και σε κατι και παροιμοια θεματα, πυστευω ειμαι κανονικος-καλος...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login