Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όπου κι αν είσαι θά 'χεις γεράσει, μικρέ μου ήρωα, Γιώργο Θαλάσση.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Κόμπλεξ με το πέος μου.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94961 από Fariouz στις 20 Φεβρουαρίου 2012, 5:14μμ

Fariouz

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/11/2011
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με το πέος μου. Είμαι 20 χρονων και το πέος μου είναι 17,5cm. Επίσης το πάχος είναι υπέρ αρκετό άλλα έχω ένα προβληματάκι.

Ντρέπομαι να δείξω το πέος μου γιατί αντί να κάνει την κανονική καμπύλη προς τα επάνω την κάνει προς τα κάτω σαν μπανάνα δηλαδή. Σε φως δηλαδή δεν μπορώ να δείξω το πέος μου στην κοπέλα μου γιατί νιώθω πολύ κάπως...

Επίσης άκουσα κάτι 18-19 μέχρι και 21cm και φρίκαρα τελείως με αποτέλεσμα να κολλάω ακόμα περισσότερο!

Φοβάμαι επίσης να μην τελειώσω στην κοπέλα μου και έτσι όπως πετάγετε το σπέρμα την κάνω χάλια!

Παίζει να υάρχει κάποιος τρόπος για να το ελέγξω?

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94966 από asap στις 20 Φεβρουαρίου 2012, 7:10μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
πωπω ελεος ρε παιδια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94970 από Fariouz στις 20 Φεβρουαρίου 2012, 8:12μμ

Fariouz

Εικονίδιο
banned
Δεν χρειάζεται να μπαίνεις στον κόπο να γράφεις την ειρωνία σου από τη στιγμή που δεν θέλεις να μδώσεις απάντηση! Ναι είμαι κομπλεξικός τι να κάνω! Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι τόσο κουλ όπως εσύ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94972 από asap στις 20 Φεβρουαρίου 2012, 9:24μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
που τα ειδες τα νευρα ωρε admin?
στο "θεμα" μας...
1) μετα απο ενα οριο το πεος απο το βαρος και το μηκος μπορει να πεφτει προς τα κατω οπως κανει εσενα...
εγω πιστευω ισα ισα οτι θα της αρεσει ποιο πολυ στην οψη.

2) ο μεσος ορος στην ελλαδα κυμαίνεται γυρω στα 14.5-15 εκατοστα , οποτε οχι μονο εισαι μια χαρα.. εισαι σπεσιαλ...

3) δε μπορεις να κανεις κατι περα απο το να προσεχεις περισσοτερο... και να την κανεις χαλια π.χ στο προσωπο δεν εγινε και κατι τραγικο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94974 από ptheolo στις 20 Φεβρουαρίου 2012, 9:32μμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011
Το πεος σου ειναι πολυ μεγαλο και πολυ θα το ηθελαν(καποιοι μπορει να εχουν 21 αλλα ειναι λιγοι ή λενε ψεματα)
Και εμενα κανει μια καμπυλη προς τα κατω και ειναι σαν μπανανα αλλα δεν πειραζει, καθε οργανο ειναι διαφορετικο απλα καποιο το εχουν ισιο ή προς τα πανω.(εγω προτεινω να πας σε εναν ουρολογο και να τον ρωτησεις μηπως ειναι κατι ή αν μπορει να το "ισιωσει")
Παντως αν την αλλη την εχεις στα 4 ή απο πανω εκεινη και να βλεπεις την πλατη της επειδη εχεις την καμπυλη θα "χτυπας" το σημειο G της και θα την φερνεις(ή καλυτερους) οργασμους.

Ελπιζω να βοηθησα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94975 από ptheolo στις 20 Φεβρουαρίου 2012, 9:37μμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011
Παντως ρε φιλε τετοιο εργαλειο(μεγαλο και χοντρο) να εχει καμπυλη ειναι κριμα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94985 από Fariouz στις 21 Φεβρουαρίου 2012, 12:14μμ

Fariouz

Εικονίδιο
banned
Δεν μιλάω απαραίτητα για το 21 άλλα γα το 18 ή 19-20!

Θα προτιμούσα η καμπύλη να είναι προς τα επάνω όπως όλα τα συνηθησμένα πέη που βλέπεις ακόμα και στις τσόντες ( για το χήμα μιλάω )

Προσωπικά να το χέσω το χοντρό και το μεγάλο αν είναι έτσι!

Σε ουρολόγο για τι ακριβώς να πάω και τι να του πω?

Όταν μια φορά μου είχα ακούσει για κάτι 19αρια είχε φρικάρει τελειώς.
Λέω μετά : τι να κάνω εγώ με το 17-17,5!

Όσο για το σημείο G ούτε ξέρω πως θα το βρω άλλα και ούτε με νοιάζει γιατί πολύ απλά δεν το έχω κάνει ακόμα...!
Στα 4αρα λέει χαχαχα!
Αυτά που ακούγονται για τον μέσο όρο δεν ξέρω αν τα πιστευώ γιατί πάντα βγάζουν διαφορετικά νούμερα!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Ωχ τέλος πάντων ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95133 από Trollwnas στις 23 Φεβρουαρίου 2012, 4:14μμ

Trollwnas

μέλος από: 23/2/2012
Ειμαι 13 και μενα μου γινεται σαν μπανανα χΔ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login