Μήνυμα στις 26/4/2013 στις 18:50 @Μηχανήματα
Επέλεξα να κατεβάζω από το τόρεντ παιχνίδι το οποίο είχε και το κρακ, το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ξέρω πως να το κάνω εγκατάσταση! Είναι 2 φακελάκια, το ένα λέει disc και το άλλο crack. Κατέβασα και το Power iso άλλα πρώτα πρέπει να το κάνω εγκατάσταση και μετά να το τρέξω, μου βγάζει επίσης αυτό. ¨The program can't start because blinkw32.ddd is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this proble¨. Πως θα το διορθώσω αυτό και τι αρχείο είναι αυτό που λείπε από το pc μου; Πήγαινε στο θέμα: Κατέβασμα παιχνιδιών και κρακ
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 13:16 @Μηχανήματα
Πως γίνεται μέσα σε whisper δίνοντας απάντηση να τοποθετήσω [Link] με την επιλογή αντιγραφής που έκανα;;; Εννοώ να μην εμφανίζεται ολόκληρο το copy_paste. Πήγαινε στο θέμα: Επικόλληση, ιστοσελίδας, φωτογραφίας.
Μήνυμα στις 12/2/2013 στις 13:17 @Μηχανήματα
Μόλις πήρα ένα ΖΤΕ zxv10 H108L ρούτερ και θέλω να το κάνω εγκατάσταση άλλα πως διάολο είναι ασύρματο από τη στιγμή που η εγκατάσταση είναι σε σύνδεση με τον υπολογιστή;
Πήγαινε στο θέμα: router
Μήνυμα στις 20/1/2013 στις 20:17 @Sex
Αυτό με τα γενητικά όργανα το κάνω και εγώ, στον οποιοδήποτε... μήπως είναι ως μέτρο σύγκρισης; Μήπως ερώτημα για το τι προσόντα μπορεί να έχει κάποιος; Συμβαίνει και σε άλλους; Κ εμένα με προβληματίζει, έχω σχέση και τα πάμε μια χαρά όμως γιατί να συμβαίνει αυτό;
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι μπερδεμένος
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 09:03 @Μηχανήματα
Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις από διάφορες ιστοσελίδες ούτως ώστε να μη μου έρχονται στα εισερχόμενα και γεμίζω με χιλιάδες άκυρα μυνήματα; Ακόμα καλύτερα να μπορώ να τις διαγράψω οριστικά. Πήγαινε στο θέμα: Ειδοποιήσεις και e-mail
Μήνυμα στις 4/12/2012 στις 08:47 @Μηχανήματα
Συγκεκριμένα δεν μου έκανε αντίγραφα των αρχείων, απλά μου άλλαξε τα windows σε 7 και ότι είχα διαγράφηκε οριστικά... ( υποθέτω )! Όταν μου έδωσε το λάπτοπ δεν μου είπε κάτι για αρχεία, ούτε και μου έδωσε κάποιο cd,usb... Τώρα ποιος ξέρει; Θα το κουβαλάω πάντα μέσα μου! Ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Φορμάτ,αρχεία και απορία!
Μήνυμα στις 3/12/2012 στις 13:25 @Μηχανήματα
Να μην τα πολυλογώ, είχα windows vista και ξαφνικά μου έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη. Άνοιγε κανονικά το λάπτοπ απλά δεν έδειχνε τίποτα, περίμενα λοιπόν το start up και η οθόνη εξακολουθούσε να μένει μαύρη χωρίς να μπαίνω στα windows... Το έδωσα σε έναν γνωστό μου για έλεγχο μου το έκανε φορμάτ και μου πέρασε τα windows 7, το θέμα όμως είναι ότι τώρα μετά από πολύ καιρό αναρωτιέμαι αν είδε κάτι φωτογραφίες που είχα στον υπολογιστή... Ξέρει κάποιος με τι τρόπο έκανε το φορμάτ εφόσον η οθόνη ήταν μαυρισμένη;;;; Με έπιασε άγχος και αν μπήκε να της δει τότε σίγουρα έγινε παρεξήγηση... δεν μου ανέφερε τίποτα όμως πάλι αναρωτιέμαι. Πήγαινε στο θέμα: Φορμάτ,αρχεία και απορία!
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 01:16 @Ftou.gr admin
Και συμφωνώ και διαφωνώ... Συμφωνώ στο ότι πρέπει να δίνουν αποδεκτές και να μην απαξιούν όταν κάποιος αφήνει χρόνο απο τη ζωή του για να απαντήσει στο κάθε θέμα του κάθε ανθρώπου. Διαφωνώ στο ότι μερικοί δίνουν αποδεκτή μόνο και μόνο επειδή απάντησε κάποιος. Εγώ απ΄όσο ξέρω δίνεις την αποδεκτή σε αυτόν που θα σε καλύψει 100% ή τουλάχιστον περισσότερο από τους υπόλοιπους, όταν όμως δεν σου κάνει το ΚΛΙΚ η απάντηση... δεν γίνεται να ρίξεις αποδεκτή μόνο και μόνο για να ανταμείψεις κάποιον. Στους κανόνες του site προσωπικά δεν διάβασα κάτι τέτοιο. Τεσπα απλά τη γνώμη μου είπα. Πήγαινε στο θέμα: Γι’ αυτούς που δε δίνουν αποδεκτές
Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 16:44 @Sex
Η αλήθεια είναι πως και εγώ αναρωτιέμαι αν κάποιος την έχει μεγάλη η μικρή. Δεν ξέρω γιατί το σκέφτομαι αυτό επίσης δεν ξέρω αν ακούγεται και νορμαλ.
Πήγαινε στο θέμα: Συμμαθητες |