Γνωριζομαστε πολυ καιρο!
Μήνυμα #90403 από mok pri στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 1:13πμ
μέλος από: 6/12/2011 μηνύματα: 10 0 |
Είναι λογικο απο τν τιτλο να μην καταλαβατε κ πολλά!Καταρχήν να συστηθώ ειμαι Η Μικ πρι και ειμαι 17 ετων. Πριν 3 χρόνια περιπου μετακομήσαμε σε ενα νέο σπιτι... Το σπιτι ειναι δυοροφο πανω μενει το παιδι που μ αρεσει κ κατω εμείς! Το παιδι αυτο μ τα ειχε ζητησει αλλα ειπα οχι .. ημουν μικρη κ το θεωρούσα ¨κακό" και φοβοομουν.Οταν καταλαβα οτι μενει απο πανω ενιωσα αβολα κ μ αρεσε .. μετα απο 1 χρόνο τολμησα να πω στις φιλες μ οτι μ αρεσει κ οτι βρίσκομαι σε δειλημα να το πω η οχι ! Πηρα πρωτη φορα το πίσκο κ του μιλησα του ειπα τι νοιωθω .... Μετα απο λιγες μερες μ εστειλε μνμ μ ειπε δν ειναι σε περιοδο π θελει σχεση αλλα θελει να κανει κατι μαζι μ! τον ηθελα κ πιστευα οτι αμα το παρουμε χαλαρρα κ δεχτω ισως αλλαξουν τα πραγματα κ εξεληχθει σε κατι αλλο... και ετσι δεχτηκα.Αυτο το χαλαρο κρατησε 1.5 χρόνο κ ακόμα να νιωσει κατι αλλο αντιθετως μ εδειχνε οτι παντα δευτερη θα ειμαι γ εκεινον ετσι μετα απο τσακομους κ πισωγυρισματα αποφασισα να τ μιλησω κ τν ρωτησα αν με θελει η οχι τι ρολο βαραω! ( ηταν ασχημο να τν βλεπω με αλλες κ να με θυμαται οποτε θελει) μου απαντησε πως επειδη μενουμε πανω κατω με ξερει τοσα χρονια κ δν του βγαινει να κανει σχεση .. κ τν ρωτησα τοτε γτ ασχολειται μαζι μ κ μ στελνει ... δν πηρα απαντηση :/ το οτι τν ηθελα με εκανε να τα ανεχτω κ μετα απο λιγες μερες μαθαινω οτι τα εχει με αλλη δν νοιαστηκε να τελειωσει εστω κ αυτο το τιποτα που ειχαμε 1.5 χρονο .... τι να κανω? :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90409 από lagouditos στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 11:17πμ
μέλος από: 20/8/2011 μηνύματα: 186 0 |
Και λίγα σου κάνει κοπελιά!!! Του ρίχνεις πρώτα χυλόπιτα και μετά από 1 χρόνο πας σαν βρεγμένη γάτα και του λες ότι σου αρέσει? Τι περίμενες ότι θα συνέβενε? Δεν είμαστε ζώα, έχουμε και εμείς αισθήματα ξέρεις. You've asked for it |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90410 από gossipgirl στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 12:51μμ
μέλος από: 15/6/2011 μηνύματα: 200 0 |
Δεν ηθελες τοτε να κανεις κατι μαζι του,μην το μετανιωνεις.Τωρα που τολμησες να τον πλησιασες κ σε εχει μονιμως δευτερη επιλογη τα κουβαδακια σου κ σε αλλη παραλια!!;) Υπαρχουν κ πολλοι καλυτεροι εκει εξω που σε περιμενουν.Κατα την γνωμη μου,παρατα τον.'Η αστο στο φιλικο μονο αλλα δεν ειναι καλη ιδεα για μενα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90414 από mok pri στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 2:00μμ
Συγνώμη lagouditos αμα ενα κοριτσι την προηγουμενη μερα ελεγε οτι θελει τρελα τον φίλο σου κ την επομενη σ ελεγε να ειστε μαζι θα δεχοσουν? γιατι αυτος αυτο εκανε!! Gossip girl μ ειναι δυσκολο τνβλεπω καθε μερα παμε στο ιδιο σχολειο τν βλεπω μαζι της :/ κ οποτε κοιτιομαστε το καταλαβαινω οτι νοιωθει αβολα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #90423 από Νίκος-Ρόδος στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 2:50μμ
μέλος από: 10/10/2011 μηνύματα: 75 0 |
Αποδεκτή απάντησηΟχι ενταξει δεν φταιει η κοπελα...βασικα ουτε και αυτος φταιει, σου το ειχε ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι δεν ψαχνει για κατι σοβαρο...Το λαθος σου ηταν απο την αρχη που ειχες ελπιδες οτι θα σε δει διαφορετικα...αυτος το μονο που θελει ειναι να περναει καλα... Εγω στη θεση σου θα τον εβρισκα απο κοντα και θα ξεκαθαριζα την κατασταση οριστικα...ή θα ειστε μαζι εχοντας σοβαρη σχεση ή τιποτα....αυτη η κατασταση μονο κακο σου κανει |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90428 από mok pri στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 3:47μμ
Κατ'αρχας χρονια πολλα Νικο να χαιρεσαι το ονομα σου ! Του μιλησα κ ξερεις τι μ ειπε ?Σε ξερω πολυ καιρο μενουμε πανω κατω δν μ βγαινει να κανω σχεση αλλα σε θελω :/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90430 από Νίκος-Ρόδος στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 4:45μμ
Σε ευχαριστω πολυ Το οτι γνωριζεστε πολυ καιρο δεν ειναι λογος να μην θελει σχεση...ισα ισα που ειναι καλυτερο αφου θα ξερει τι ανθρωπος εισαι και αν σε θελει πραγματικα... Τωρα αυτο που σου ειπε μπορει απλα να ηταν μια δικαιολογια...παντως εγω νομιζω πως πρεπει να ξεκολλησεις..ξερω ποσο δυσκολο ειναι αλλα με το να μενεις κολλημενη και να χαλιεσαι αδικα ειναι ακομα χειροτερο.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90448 από mok pri στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 6:30μμ
Παρακάλω! Ναι το ξερω κ ειμαι σε φαση που το ξεπερναω... το ακνω για μενα οχι γ εκεινον ! όποτε παω να κανω κατι καινουριο μ στελνει μνμα κ παλι νοιωθω πραγματα γι' αυτον :/.. Μου εχει μεινει αυτη η πικρα νοιωθω αδικημενη ρωταω συνεχεια γτ οχι εμενα? λέτε να με εχει σκεφτει ποτε? να εχω περασει απο το μυαλο του ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90449 από Νίκος-Ρόδος στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 6:48μμ
ναι το εχω περασει και εγω αυτο..αν και νιωθεις οτι εχεις ξεπερασει τον αλλο/αλλη αν γινει κατι το παραμικρο ξαναθυμασαι αυτα που ενιωθες παλια...ο μονος τροπος να το ξεπερασεις οριστικα ειναι να γνωρισεις καποιον αλλο |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #90451 από mok pri στις 06 Δεκεμβρίου 2011, 7:39μμ
Εκανα νεα αρχη κ μετα απο 5 μηνες δν αντεξα :/ ενοιωθα οτι κοροιδευω τον εαυτο μ οταν μ εστειλε μνμα τρελαθηκα ... αν κ γ αυτον δν ηταν ετσι απλα ξεμεινε κ με θυμηθηκε μαλλον ! τεσπα τι σε ζαλιζω κ σενα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |