Μήνυμα στις 25/2/2012 στις 23:10 @Κλάψιμο
3 χρόνια φιλοι δν είχα νιώσει πότε κατι ερωτικό ως που φετος ειμαστε κατι διαφορετικό απο φιλοι .... το καταλάβαινα στην ατμοσφαιρα ! Σε ενα πάρτυ της ταξης μας με φιλησε . μ αρεσε ήθελα να γινει κ μ είπε να ειμαστε μαζι ετσι κ έγινε :/ 2 μήνες μετα αρχισα να ανισυχω γ την πρωην κ μολις τ μιλησα μ ειπε οτι εγινα πιεστικη κ ημασταν καλυτερα φιλοι! Δεν μπορω να ειμαι πλεον η ίλη π ζητάει ειμαι υπερβολικη? τρ δν μιλαμε δν μπορω να μιλησω ως φιλοι :/
Πήγαινε στο θέμα: Ο κολλητος μ και εγω!
Μήνυμα στις 30/12/2011 στις 21:33 @Κλάψιμο
Συμφωνω με τον whatelse ! κ επισης ειναι συμπεριφορα αυτή? σ λεει συγνωμη λεει τα όνειρα αλλα τα ξαναβρισκει με την αλλη? χαχαχ αντρες οτι τους κατσει !!! βρες καποιον καλυτερο κ μια βιαστεις αυτη τι φορα αν ειναι να σου πει οτι σε γουσταρει να σου το πει στα ματια κ οχι στο φβ !!
Πήγαινε στο θέμα: τι γινετε με μας?
Μήνυμα στις 30/12/2011 στις 21:29 @Κλάψιμο
Είναι οι πρωτες μερες ,οσο να 'ναι ειναι δυσκολο να παριστανεις οτι δεν τρεχει τπτ ενω λες οτι το ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ!λιγο υπομονη να κανεις εχεις ακουσει το ρητο π λενε ? << αν αγαπας κατι πολυ αστο να φύγει, αμα γυρισει ειναι δικο σου αμα οχι δν ηταν ποτε>>. Λες οτι το μετανοιωσες ? κατα την γνωμη μ μην μετανοιωνεις γ τιποτα θα προτημουσες να μην ησουν μαζι του κ να ξερεις οτι νοιωθει πραγματα γ αλλη ? κ αν ενοιωσε δλδ τι μετα απο 6 μηνες το θυμηθηκε? κατι αλλο πρεπει να παιχτηκε! Όσο τελεια κ αν σου φαινονται όλα ABC ( always be careful ) :) αυτα απο μενα! Α! κατι τελευταιο τι ηληκια εχεις κ εχει?
Πήγαινε στο θέμα: τον αγαπω ακομη
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 19:39 @Κλάψιμο
Εκανα νεα αρχη κ μετα απο 5 μηνες δν αντεξα :/ ενοιωθα οτι κοροιδευω τον εαυτο μ οταν μ εστειλε μνμα τρελαθηκα ... αν κ γ αυτον δν ηταν ετσι απλα ξεμεινε κ με θυμηθηκε μαλλον ! τεσπα τι σε ζαλιζω κ σενα
Πήγαινε στο θέμα: Γνωριζομαστε πολυ καιρο!
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 18:30 @Κλάψιμο
Παρακάλω! Ναι το ξερω κ ειμαι σε φαση που το ξεπερναω... το ακνω για μενα οχι γ εκεινον ! όποτε παω να κανω κατι καινουριο μ στελνει μνμα κ παλι νοιωθω πραγματα γι' αυτον :/.. Μου εχει μεινει αυτη η πικρα νοιωθω αδικημενη ρωταω συνεχεια γτ οχι εμενα? λέτε να με εχει σκεφτει ποτε? να εχω περασει απο το μυαλο του ?
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 15:47 @Κλάψιμο
Κατ'αρχας χρονια πολλα Νικο να χαιρεσαι το ονομα σου ! Του μιλησα κ ξερεις τι μ ειπε ?Σε ξερω πολυ καιρο μενουμε πανω κατω δν μ βγαινει να κανω σχεση αλλα σε θελω :/
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 14:09 @Κλάψιμο
και γω την ιδια απορια εχω ! θελω να περασω αστυνομια ειμαι 1.66 αναρωτιεμαι αν θα καταφερω με μονοζυγο να παρω 4 ποντους μεχρι του χρόνου :S
Πήγαινε στο θέμα: πως να ψηλωσω
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 14:05 @Κλάψιμο
Εγω πιστευω ως κοπελα που ειμαι οτι το κανει γ να κερδισει την προσοχη σου ... κ συνηθως τα κοριτσια τετοιας ηληκιας ετσι πιστευουν οτι το καταφερνουν ! κ επισης η ηληκια αυτη ειναι η χειροτερη θεωρουμε το χαρακωμα τα χαπια ως μια ευκολη λυση να αποδειξουμε την "αγαπη" μας!Της ειχες ξεκαθαρησει απο την αρχη οτι δν θες σχεση? αν ναι τοτε αυτο π εχεις να κανεις ειναι να της μιλησεις κ να την κανεις να νοιωσει καλα λεγοντας της πως θα ειναι καλυτερα να ειναι με καποιον π θα την θελει παρα μαζι σ που δν νοιωθεις το ιδιο ;)Στα κοριτσια αρεσουν τα λογια εχεις να στοχευσεις
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με κοπέλα που δεν την θέλω...
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 14:00 @Κλάψιμο
Συγνώμη lagouditos αμα ενα κοριτσι την προηγουμενη μερα ελεγε οτι θελει τρελα τον φίλο σου κ την επομενη σ ελεγε να ειστε μαζι θα δεχοσουν? γιατι αυτος αυτο εκανε!! Gossip girl μ ειναι δυσκολο τνβλεπω καθε μερα παμε στο ιδιο σχολειο τν βλεπω μαζι της :/ κ οποτε κοιτιομαστε το καταλαβαινω οτι νοιωθει αβολα Πήγαινε στο θέμα: Γνωριζομαστε πολυ καιρο!
Μήνυμα στις 6/12/2011 στις 01:13 @Κλάψιμο
Είναι λογικο απο τν τιτλο να μην καταλαβατε κ πολλά!Καταρχήν να συστηθώ ειμαι Η Μικ πρι και ειμαι 17 ετων. Πριν 3 χρόνια περιπου μετακομήσαμε σε ενα νέο σπιτι... Το σπιτι ειναι δυοροφο πανω μενει το παιδι που μ αρεσει κ κατω εμείς! Το παιδι αυτο μ τα ειχε ζητησει αλλα ειπα οχι .. ημουν μικρη κ το θεωρούσα ¨κακό" και φοβοομουν.Οταν καταλαβα οτι μενει απο πανω ενιωσα αβολα κ μ αρεσε .. μετα απο 1 χρόνο τολμησα να πω στις φιλες μ οτι μ αρεσει κ οτι βρίσκομαι σε δειλημα να το πω η οχι ! Πηρα πρωτη φορα το πίσκο κ του μιλησα του ειπα τι νοιωθω .... Μετα απο λιγες μερες μ εστειλε μνμ μ ειπε δν ειναι σε περιοδο π θελει σχεση αλλα θελει να κανει κατι μαζι μ! τον ηθελα κ πιστευα οτι αμα το παρουμε χαλαρρα κ δεχτω ισως αλλαξουν τα πραγματα κ εξεληχθει σε κατι αλλο... και ετσι δεχτηκα.Αυτο το χαλαρο κρατησε 1.5 χρόνο κ ακόμα να νιωσει κατι αλλο αντιθετως μ εδειχνε οτι παντα δευτερη θα ειμαι γ εκεινον ετσι μετα απο τσακομους κ πισωγυρισματα αποφασισα να τ μιλησω κ τν ρωτησα αν με θελει η οχι τι ρολο βαραω! ( ηταν ασχημο να τν βλεπω με αλλες κ να με θυμαται οποτε θελει) μου απαντησε πως επειδη μενουμε πανω κατω με ξερει τοσα χρονια κ δν του βγαινει να κανει σχεση .. κ τν ρωτησα τοτε γτ ασχολειται μαζι μ κ μ στελνει ... δν πηρα απαντηση :/ το οτι τν ηθελα με εκανε να τα ανεχτω κ μετα απο λιγες μερες μαθαινω οτι τα εχει με αλλη δν νοιαστηκε να τελειωσει εστω κ αυτο το τιποτα που ειχαμε 1.5 χρονο .... τι να κανω? :/
Πήγαινε στο θέμα: Γνωριζομαστε πολυ καιρο! |