Εχω βηχα
Μήνυμα #87644 από Me lene στις 21 Οκτωβρίου 2011, 7:18πμ
![]() |
Παιδια..εχω εδω και 4 βδομαδες βηχα και δεν λεει να φυγη ... τα πνευμονια μου λογο ασματος δεν ειναι πηγα πνευμονολογο...στον ωριλα πηγα δεν εχω τιποτα...μονο στις πρωτες βδομαδες ειχα φαρυγγιτιδα... τι θα μπορουσε να νε?αμα ξερει κανεις ας πει εχει καταντηση να βηχω συνεχεια και να κατανταει σπαστικο και σε μενα και στην κοπελα μ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87648 από HiddenBoy στις 21 Οκτωβρίου 2011, 8:38πμ
![]() ![]() μηνύματα: 230 ![]() |
Και εμας ρωτας? Το καλο που εχεις να κανεις ειναι να επισκεφτεις ξανα τον γιατρο σου και να του πεις πως ο βηχας ειναι επιμονος να σου δοσει καποιο φαρμακο... Πιθανον να ειναι κρυομα και εγω το εχω παθει αλλα εγω σινιθος παθενω σιναχι οπου κραταει ως και 2-3 μηνες... Παντως ξαναλεω οταν το ειχα εγω επερνα ενα φαρμακο και σταματαγε ο βηχας για καποιες ωρες παρολα αυτα δεν περνουσε αλλα εφυγε με το κερο μονος του.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87655 από Me lene στις 21 Οκτωβρίου 2011, 1:26μμ
![]() |
Παρομοιω με σενα εχω xD το εχει η μοιρα μου φαινεται! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #87674 από Pantera4 στις 21 Οκτωβρίου 2011, 6:00μμ
![]() ![]() μηνύματα: 201 ![]() |
Εχω εναν γνωστο που οποτε τον βλεπω ρουφαει την μυτη του και κουβαλαει παντοτε ενα πακετο χαρτομαντυλα. τον ρωτησα τι εχει και μου ειπε πως αμα κρυωσει ειναι κρυομενος για 3+ μηνες. μου ειχε πει το ονομα απο το φαρμακο που πηρε αλλα δεν το θημαμαι. δεν χρειαζοταν συνταγη γιατρου για να το παρεις. θα τον ρωτησω και θα σου πω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |