Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Διγαμία είναι να έχεις έναν/μία παραπανίσιο/-α σύζυγο. Μονογαμία είναι το ίδιο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν έχω φίλους...!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #85613 από steve_tash στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 9:01μμ

steve_tash

Εικονίδιο
μέλος από: 10/9/2011
Γεια σας παιδιά,τι κάνετε?
Έχω ένα μέγαλο πρόβλημα..δεν έχω φίλους..ποτέ δεν είχα,όχι πραγματικούς,γενικά..!Ποτέ κανένας δεν με ήθελε για παρέα..!Τώρα θα πάω σε ένα λύκειο με άγνωστα σε μένα παιδιά και είμαι έτοιμος να κάνω φίλους..!Δεν ξέρω όμως πως να τους πλησιάσω,πως να τους γνωρίσω,πως να τους κάνω φίλους,,τι να συζητάω μαζί τους?Τι πρέπει να κάνω?

Στο γυμνάσιο,πότε με κανένα παιδί,δεν έκανα παρέα,κανένας δεν με ήθελε για παρέα,έκανα προσπάθειες αλλά τπτ..και σε παιδιά ειπα να πάμε για καφέ αλλά με απόφευγαν με δικαιολογίεςς,,και μετά άρχισαν με διαφορούς τρόπους να με κοροιδεύουν και να με εκμεταλεύονται..!

Στο λύκειο που θα πάω πως μπορώ να το αποφύγω όλο αυτό???

Ευχαριστώ εκ τον προτερον..!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85617 από Doctoras στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 9:12μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Βρές ένα παιδί/παιδιά που θα είναι καινούργια και αυτά σαν εσένα θα τα δείς απόμακρα.Και πιάσε κουβέντα για διαφορα βρεις θεματα και σιγα σιγα θα χτισεις καλη σχέση μεταξί τους.Εαν τώρα βρείς και καμιά ωραία κοπέλα μόνη της και αυτή καινούρια ενοείται και πιάσετε κουβέντα αμέσω απο την επόμενη μέρα άλλα αγόρια θα σε πλησιάζουν γιατι θα σε βλέπουν προχωρημένο (καταλαβες τι ενοω).Απλά να κινηθεις γρηγορα και να μην εισαι πολύ εκδηλωτικός στην αρχή.(να μην σε περάσουν για απελπισμενο).
Τεσπα η γνώμη μου ειναι οτι το καλυτερο είναι να αρχησεις να μιλας με παιδια που ήρθαν σαν και εσένα σε ένα σχολείο με ξενα παιδιά.Και καταφερεις και το άτομο που γνωρίσεις είναι μια μετρια η εμφάνισιμη κοπελα θα γνωρισεις πολυ συντομα και πολλά αγόρια αλλα και πολλά κορίτσια αφου όποια θα γνωρίζει κοπέλα θα την συστηνει και σε σένα και σιγα σιγα ελπίζω οτι θα κολίσεις με κάποια άτομα με ίδια ενδιαφέροντα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85618 από steve_tash στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 9:17μμ

steve_tash

Εικονίδιο
μέλος από: 10/9/2011
Πότε δεν κατάφερα κάτι τέτοιο...πως θα τα καταφέρω τώρα?αμα μου απαντήσεις και αυτο..σου δίνω αποδεκτή απάντηση....
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #85620 από Doctoras στις 10 Σεπτεμβρίου 2011, 9:32μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Τι πως θα καταφέρεις κάτι τέτοιο απλό δεν είναι?Πας πρώτη μέρα στο σχολείο καθαρός γεμάτος αυτοπεποίθηση και κάθεσαι κάπου.Κόβεις κινησεις.Δεν θα πάς σε παρέα πολλών ατόμων σαν ξεκάρφοτος και θα πιάσεις κουβεντα.Θα δεις καποιόν/α ανεξαρτήτου υλικίας που θα είναι μονος και θα συστηθείς.-Γεια ειμε ο τάδε θα πάω πρώτη.Εσύ είσαι καινούργιος/α εδω?Α ναι από πιο σχολείο έρχεσαι τι τάξι θα πας και θα πιασεται κουβέντα ρε συ.Σε όλλα πάντος θέλει να είσαι χαλαρός και με αυτοπεπιθιση.Και που δεν εκανα κάτι στο παρελθόν δεν έγινε και τίποτα καλά δεν είμαι?Ε θα ξανα προσπαθήσω.Ετσί λέω εγώ σε όλλα μου τα προβλήματα.Άμα μπορείς βρές και έσυ καποιο τροπο να νιώθεις κάλυτερα σαν αυτον.

Μια παρένθεση(Και κάτι άλλο δεν γράφω απαντήσεις για να παίρνω αποδεκτές.Το κάνω γιατι μου αρέσει να βοηθάω γενικά λεγοντας την άποψη μου.Αν με γνώριζες και έξω έτσι είμαι συζητάω πολύ με άτομα για διαφορα προβλήματα κτλ. τέλος πάντον γενικά μου αρέσει αυτό αλιώς δεν θα έγραφα καν.)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85693 από JoWilson στις 12 Σεπτεμβρίου 2011, 9:26πμ

JoWilson

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/8/2011
Καλό θα είναι να μην το κυνηγήσεις! Πάιζεις μπασκετάκι ποδοσφαιρο κάτι! Έτσι γίνονται οι παρέες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85701 από YoAnth στις 12 Σεπτεμβρίου 2011, 11:46πμ

YoAnth

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2011
Μπορεις να κανεις παρεες ευκολα αλλα πρεπει να προσεξεις και την εμφανιση σου ειναι μεγαλη αιτια για τις παρεες, και να θυμασε πως γενικος μην εισαι τοσο κολυμενος με του φιλους γιατι μερικα τετια παιδια τους τιν σπανεεε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94641 από LinaLinakii στις 13 Φεβρουαρίου 2012, 3:58πμ

LinaLinakii

Εικονίδιο
μέλος από: 13/2/2012
Ίσως απαντάω αρκετά αργά.. αλλά θέλω να σου πω πως δεν είσαι ο μονός που δεν έχεις παρέες, φίλους, φίλες, να μιλήσεις να βγεις να αράξεις να πεις τον πόνο σου να γκρινιάξει. ξέρω πως είναι. 20 χρόνια τώρα ζω και εγώ όπως και εσύ την απόρριψη και την καθημερινή μοναξιά και άθελα μου απομόνωση. τι κάνω ? να σαι ο ευτος σου!!!! αυτό που πρέπει να κανείς και εσύ. υπομονή πάντα να ελπίζεις, να μην γίνεσαι ώμος μ..#$^..ας για κανένα. να συνεχίζεις να είσαι αυστηρός στις επιλογές σου. μην αφήσεις τον εαυτό σου να εξευτελιστεί για χάρη κάποιων που δεν σε καταλαβαίνουν... συμβουλές συμπεριφοράς και tips.. δεν παίζουν.. ξέρω κωλοχαρακτηρες που κάνουν παρέα με τα καλύτερα παιδιά. ξέρω άτομα να παραπονιούνται για φιλές-φίλους στην παρέα αλλά να συνεχίζουν να ναι μαζί.. προσωπικά το έχω αποδεχτεί πως δεν πρόκειται ποτέ να στεριώσει καμιά φιλία μου. μόνο περιστασιακές παρέες. συνεχίζω. απλά. καλή τύχη. ελπίζω να το ξεπεράσεις γρήγορα και εύκολα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login