Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 11:51 @Κλάψιμο
Εγω εχω παρι το νοημα σαν αγορι ξερω γω που ειμαι και εγω 15 να λεο θα κανω κατι με ενα κοριτισι και αμα κατι δεν παει καλα απλα το ξεπερνας δεν πρεπει να τα περνεις ολλα τοσο σοβαρα... Γιατι αφτο τιν σπαει παραπολι στα αγορια να το θυμασε... και τελος παντον προσπαθησε να δεις πια αγορια σε φλερταρουνε και σκεψου απλα ζησε την ζωη :Δ
Πήγαινε στο θέμα: καινουρια γνωριμια
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 11:48 @Κλάψιμο
Εμμ αν εχεις πολλες τριχες το παθενεις αφτο δεν ειναι τιποτα , αλλα αμα βλεπεις και σου φευγουνε τουφες με το τιποτα τοτε αρχισε να ανισιχις και πιγενε σε κανενα γιαρτο ξερω γω...
Πήγαινε στο θέμα: τριχοπτωση
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 11:46 @Κλάψιμο
Μπορεις να κανεις παρεες ευκολα αλλα πρεπει να προσεξεις και την εμφανιση σου ειναι μεγαλη αιτια για τις παρεες, και να θυμασε πως γενικος μην εισαι τοσο κολυμενος με του φιλους γιατι μερικα τετια παιδια τους τιν σπανεεε...
Πήγαινε στο θέμα: Δεν έχω φίλους...!
Μήνυμα στις 12/9/2011 στις 11:44 @Κλάψιμο
Παιδια τελος παντον μποριτε να μου πειτε , πως να συμπεριφερθεις σε μια ψωναρα , γενικος ξερω γω εδω δεν τις μιλας και εκνευριζετε τρελααα, τι θα προτινατε και γενικος πως εκεινες ενεργουνε και πως μπορο να εχω μια σχεση χορις ξερω γω βλακιεςςς... Και σημερα γενικος ειδα πολυ επιθετικοτιτα οταν μιλουσαμε στο κινιτο δλδ τι να πωωω γιατι κανουνε ετσι τελος παντων τι προτινετε???
Πήγαινε στο θέμα: Ψωναρες? Δειτε εδω!!
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 14:00 @Sex
Εγω το εδοσα οταν ειμουνα τεταρτη δημοτικο στο δοματιο μου και ξαφνικα μπαινει ο αδερφος μου....
Πήγαινε στο θέμα: Φιλί
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 00:11 @Μηχανήματα
Ναι γινετε , δοκιμασετο και θα καταλαβεις , αμα θες να κανεις τιποτα αστιο η κατι που θελεις να πετυχει τοτε απλα δοκιμασετο προτα...
Πήγαινε στο θέμα: 2 ατομα την ιδια στιγμη στο facebook
Μήνυμα στις 7/9/2011 στις 00:01 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδια , σχετικα με το θεμα αυτοπεποιθηση , ειμαι 15 χρονον φετος παω λυκιο γενικος ολο το καλοκαιρι ελιοσα στο γυμναστιριο και θα συνεχισω μεχρι το καλοκαιρι , σχετικα με το θεμα μας το προβλημα μου ειναι πως δεν ξερω μπορει να μου μιλανε κατι κοριτσια και να μην μπορο να πω μια μαλακια να τις ενθαρίνω... Η να κανω μια κινιση οπως αγγαλιες κτλπ. και οταν ερχοντε κατι κοριτσια και μιλανε με τους μιλους 1-2 εγω με το κινιτο στο χερι, χερο πως κανω βλακιες, απλα θα ειθελα να καταλαβω αμα φτεει ι αυτοπεποιθηση γι αφτο και πωσ θα μπορουσα να αποκτίσω, ενας προσφατος φιλος μαλλον προσπαθει να μου πει πως ι το εχεις ή δεν το έχεις , τελος παντων 1,85 εκει γυρο ειμαι και 78-79 κιλλα φενομαι μεγαλος για τιν ηλικια μου... Τελος παντον καμια συμβουλη πως θα μπορεσω να βγαλο αφτο το θυριο που κρυβο μεσα μου? Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπεποιθηση? |