Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάντε οικονομία στο νερό. Πλυθείτε μαζί μ' ένα φίλο!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Αυτοπεποιθηση?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #85310 από YoAnth στις 07 Σεπτεμβρίου 2011, 12:01πμ

YoAnth

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2011
Γεια σας παιδια , σχετικα με το θεμα αυτοπεποιθηση , ειμαι 15 χρονον φετος παω λυκιο γενικος ολο το καλοκαιρι ελιοσα στο γυμναστιριο και θα συνεχισω μεχρι το καλοκαιρι , σχετικα με το θεμα μας το προβλημα μου ειναι πως δεν ξερω μπορει να μου μιλανε κατι κοριτσια και να μην μπορο να πω μια μαλακια να τις ενθαρίνω... Η να κανω μια κινιση οπως αγγαλιες κτλπ. και οταν ερχοντε κατι κοριτσια και μιλανε με τους μιλους 1-2 εγω με το κινιτο στο χερι, χερο πως κανω βλακιες, απλα θα ειθελα να καταλαβω αμα φτεει ι αυτοπεποιθηση γι αφτο και πωσ θα μπορουσα να αποκτίσω, ενας προσφατος φιλος μαλλον προσπαθει να μου πει πως ι το εχεις ή δεν το έχεις , τελος παντων 1,85 εκει γυρο ειμαι και 78-79 κιλλα φενομαι μεγαλος για τιν ηλικια μου...

Τελος παντον καμια συμβουλη πως θα μπορεσω να βγαλο αφτο το θυριο που κρυβο μεσα μου?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #85327 από gossipgirl στις 07 Σεπτεμβρίου 2011, 10:17πμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011

Αποδεκτή απάντηση

Μια αμηχανια ολοι την εχουμε,ειδικα στις πρωτες επαφες με το αντιθετο φυλο.Και γω καπως ετσι θυμαμαι τον εαυτο μου πριν 3 χρονια.Χμ αυτο που εχω να σε συμβουλεψω ειναι να χαλαρωσεις,μην εισαι σφιγμενος κ μην εχεις αγχος για το αν θα πεις βλακεια κ την ξενερωσεις.Χαλαρα!Πιασε μια κουβεντουλα για ασχετα πραγματα κ ασε το κινητο στην τσεπη μιας κ το ανεφερες.Ειναι πολυ ενοχλητικο ο αλλος οταν σου μιλαει να ασχολειται με αλλα πραγματα.Αφοσιωσου στην συζητηση κ αστην να κυλησει.Θα δεις πως αν χαλαρωσεις εσυ θα εξελισσεται πολυ ωραια!Καλη επιτυχια σου ευχομαι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85374 από aswtos στις 07 Σεπτεμβρίου 2011, 8:37μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
και εγω καπως ετσι ημουν στην ηλικια σου φιλε μου. το βασικο ειναι να μην δειλιαζεις και να εισαι χαλαρος και ακομη και αν πεις και καμια βλακεια δεν πειραζει! ο πρωτος ή ο τελευταιος θα εισαι? αν δεν κανεις και καποια λαθη δεν θα μαθεις! και θα σου πω και το αλλο που εγω αργησα κακως να το καταλαβω. αν αρεσεις σε μια κοπελα ακομη και βλακεια να ειναι αυτο που θα πεις μπορει να το παρει σαν αστειο ή πως εχεις δικιο τελος παντων. πρεπει να ειναι κατι πολυ κουλο για να ξενερωσει και ακομη και ετσι να ειναι δεν χαλασε ο κοσμος! καλυτερα να μιλας λιγο παραπανω και να λες και καμια κοτσανα παρα να εισαι μουγκα στη γωνιτσα σου με το κινητο στο χερι και το βλεμμα στο πατωμα. να μιλας στους αλλος και να τους κοιτας στα ματια! στο κατω κατω δεν εισαι και καμια μισοριξια να πω πως περνας απαρατηρητος και κρυβεσαι! ολοκληρο παλικαρι 1,85 εισαι! προσπαθησε να κανεις πιο αισθητη την παρουσια σου μιλοντας! να ξερεις πως οταν καποιος ειναι σιωπηλος δεν δινει την ευκαιρια στον αλλο να τον γνωρισει και δημιουργει και ενα προβληματισμο και καχυποψια. και κατι τελευταιο, να μην φοβασαι να μιλησεις ουτε μεσα στην παρεα σου. μαθε πρωτα να επιβαλλεις την παρουσια σου στην παρεα και θα σου βγει σιγα σιγα και με το αλλο φυλο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login