Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Ησύχασε. Είσαι στον πάτο. Πιο χαμηλά δεν έχει.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Βοήθεια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75667 από marsaki στις 18 Απριλίου 2011, 7:40μμ

marsaki

μέλος από: 25/8/2010
παιδιά το πρόβλημα που έχω είναι ίσως άλυτο. είμαι ερωτευμένη με έναν, όχι και τόσο γνωστό, τραγουδιστή τον θέλω εδώ και 1,5 χρόνο και δεν λέω να τον ξεχάσω. χθες του έστειλα στο Facebook ένα μύνημα στο οποίο του έλεγα πόσο πολύ τον θαυμάζω χωρίς να του πω πως νιώθω κι εκείνος μου απάντησε "σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κουκλίτσα, να είσαι πάντα καλά" και μου έκανε πρόταση να γίνουμε φίλοι. τον θέλω πάρα πολύ όμως εκτός του ότι με περνάει ακριβώς 10 χρόνια είναι τραγουδιστής. Ξέρω είναι χαζό αυτό που νιώθω αλλά είναι αλήθεια. τι να κάνω;;

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75693 από MIKROS PRIGKIPA στις 19 Απριλίου 2011, 12:29μμ

MIKROS PRIGKIPA

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 19/4/2011
koita kata tin gnomi mou to na eisai erwtebmeni me kapoion pou dn ksereis kai einai diskolo na plisiaseis to pithanotero einai na se pligosei poli asxima.(i kataliksi oxi to sigkekrimeno prosopo)egw tha sou elega na proxoriseis me tin zoi sou kai sigoura tha breis auto pou zitas.an omos auto pou niwtheis einai poli dinato kane mia prospathia alla mexri ekei,apla min pontareis pola s auto.
YG sygnomi gia ta greeklish krima pou tha faw ban toulaxiston elpizw na boithisa

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75707 από marsaki στις 19 Απριλίου 2011, 5:46μμ

marsaki

Μα το θέμα ειναι πως δεν ειμαι σιγουρη και για το πως να τον προσεγγισω :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75710 από MIKROS PRIGKIPA στις 19 Απριλίου 2011, 7:44μμ

MIKROS PRIGKIPA

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 19/4/2011
Καλα αφου αναγκαστικα να γραψω και ελληνικα δεν μου εμεινε και κατι αλλο τελος παντων.Εγω δεν εχω ερωτευθει ποτε χωρις να ξερω τον χαρακτηρα μιας κοπελας πως να στο πω ειναι σχεδων αδυνατο να γινει κατι μεταξει σας.το καλυτερο θα ηταν να βρεις μια καλη παρεα να βγαινεις και ενα αγορι που να σε κανει να νιωθεις ομορφα και να σ'αγαπαει.αυτο μπορει να σε βοηθισε
ΥΓ (προς admin της σελιδας) δεν νομιζω οτι η επιλογη ελληνικον χαρακτιρων θα βοηθισει πουθενα εκτος απο το να ανεβασει το επιπεδω δυσκολιας στην διατιπωση απαντησεων τον χρηστων ποσο μαλων οταν μιλαμε για χρηστες μικροτερης ηλικιας πχ.13-14

Φακελάκι μοδερέιτορ: Τα νομίσματά σου, αλλού. Εγώ πάλι νομίζω ότι τα greeklish κατεβάζουν το επίπεδο γενικότερα. Άμα δε σ' αρέσει, η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75711 από stekka στις 19 Απριλίου 2011, 8:29μμ

stekka

Εικονίδιο
μέλος από: 5/12/2010
τι επίπεδο δυσκολίας βρε ελληνικά σου λενε να γράψεις, όχι κινέζικα!!;)

και marsaki μου φαίνεται πως αυτό που νιώθεις είναι ότιδήποτε άλλο εκτός απο έρωτας... Ενθουσιασμό το λες, κόλλημα το λες, όμως σίγουρα δεν το λες έρωτα...οπόταν χαλάρωσε και ψάξε αλλού τον έρωτα σου ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #75845 από HaTeR! στις 22 Απριλίου 2011, 7:25μμ

HaTeR!

Εικονίδιο
μέλος από: 12/4/2011

Αποδεκτή απάντηση

Θα σου πρότινα να του μιλήσεις στο fb να δεις τι παίζει,και στο κάτω κάτω μπορεί τελικά να μην σου αρέσει ο χαρακτήρας του και να ξενερώσεις.
Γνώρισε τον πρώτα να σου φύγει η κάψα για να μην το κουβαλάς σε όλη σου την ζωή.Αργότερα θα καταλάβεις αν και αυτός σε ψιλοφλερτάρει αν και δεν πιστεύω πως όντως νιώθεις ετσι ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ απλα ενοω πως μπορει να νομίζεις οτι νιώθεις έτσι,γιατί δύσκολα καψουρευόμαστε τόσο έναν <<άγνωστο>>
Υ.Γ Δίξε οτι ενδιαφέρεσε για γνωριμία και οχι οτι είσαι χαζογκομενίτσα θαυμάστρια σαν όλες τισ υπολοιπες που συναντά στον δρόμο του.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75848 από marsaki στις 22 Απριλίου 2011, 8:36μμ

marsaki

Hater νομίζω ότι με βοηθάς πιο πολύ από τους άλλους. Όμως! Καταρχήν, Πως να το προσεγγίσω για γνωριμία διότι, όπως προείπα, με περνάει και 10 χρόνια.Και για αυτό που είπες αν νιώθω έτσι πραγματικά γι' αυτόν να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ το ξέρω αλλά είναι δύσκολο και να το μάθω...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login