Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν δεν ξέρεις τι θέλεις, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Για την μαμά μου!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75503 από HaTeR! στις 14 Απριλίου 2011, 9:02μμ

HaTeR!

Εικονίδιο
μέλος από: 12/4/2011
Αυτό το θέμα το αφιερώνω στον άνθρωπο που αγαπώ πιο πολύ σε αυτόν τον κόσμο,τον άνθρωπο που με νευριάζει πιο πολύ σε αυτόν τον κόσμο,που για αυτόν τον άνθρωπο αν χρειζόταν θα σκότωνα η θα σκοτονόμουν για τον άνθρωπο που θα παρατούσα τα πάντα μόνο και μόνο για να είμαι κοντά του,για τον μόνο άνθρωπο που νιώθω να με αγαπάει τόσο πολύ όσο κανείς άλλος ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ!Πέρασε δύσκολα το ξέρω,ο καρκίνος την έκανε ράκος,και όχι μόνο αυτή αλλά όλη την οικογένεια.Την έβλεπα να καταρέει και εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα,την στεναχωρούσα,πετούσα τα ρούχα μου,δεν διάβαζα ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΜΩΣ,ΑΛΗΘΕΙΑ!Μου κρατούσε το χέρι και μου έλεγε οτι παλεύει την αρρώστια μόνο για μένα ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ,γιατί η μεγάλη είχε τραβήξει τον δρόμο της.Μου είπε οτι αν δεν ήμουν εγώ στο σπίτι δεν θα άντεχε όλα αυτά που πέρασε.Θέλω να πω ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ,ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ ΑΚΟΜΑ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ.Αύτη ήταν η δική μου κατάθεση ψυχής! ΜΑΜΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75565 από AggelosTuDromu στις 16 Απριλίου 2011, 11:50πμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
α στο καλο σου...με πηραν τα ζουμια :/ τελικα σαν την μανα δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75582 από Doctoras στις 16 Απριλίου 2011, 4:23μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Και μενα η μανουλα μου το 2006 περασε ιδιο λουκι.Ημουν σκατο τοτε αλλα τα καταλαβαινα ολλα και το περασα μαζι της.Παντα εκλεγε κρυφα μου αλλα το καταλαβαινα.Το περασα μαζι της και εγω και η υπολυπη οικογενεια.Σημερα που εχουν περασει 5 χρονια ειναι καλα εχει ξανασταθει στα ποδια της και ειναι πολυ δυνατη και χερομαι να ζω την καθε μου μερα μαζι της γιατι ειναι ο μονοδικος ανθρωπος για τον οποιο θα εκανα τα παντα οπως ειπες.Εχω ιδιποδιο με την μανα μου και δεν ντρεπομαι να το πω.Και την αγαπω και θα θυσιαζομουν για χαρη της γιατι εχει περασει πολλα.Ευχομαι σε ολλους σας να μην το περασεται αυτο και πανω απολλα υγεια.Kαι να ξερεις αγαπητη Hater οτι και εγω πραγματικα συμπασχω και συγκινουμε οταν ακουω παρομοια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login