Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Όπου κι αν είσαι θά 'χεις γεράσει, μικρέ μου ήρωα, Γιώργο Θαλάσση.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

πως να την ξεχασω??

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #75439 από palavos στις 13 Απριλίου 2011, 6:19μμ

palavos

Εικονίδιο
μέλος από: 13/4/2011
Ειμαι 17 και αγαπαω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μια κοπελα απ το σχολειο μου Αυτη τα εχει με αλλον(οχι απ το σχολειο) και φαινεται να ειναι πολυ χαρουμενη μαζι του Προσπαθησα αρκετες φορες να ερθουμε πιο κοντα αλλα εκεινη δεν φαινεται να ενιαφερεται και εγω συνεχεια απογοητευομαι.Την σκεφτομαι συνεχεια και δν μπορω αλλο πια να ειμαι κομματια καθε μερα...Αφου δν μπορω να ειμαι μαζι της τι να κανω για να την βγαλω απο το μυαλο μου??
Εχω δοκιμασει να βγω με αλλες αλλα πλεον δν μου αρεσει καμια!
Καμια Λυση?????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #75448 από Doctoras στις 13 Απριλίου 2011, 8:05μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Κανε υπομονη και αν ξεκολησει με τον αλλον τοτε κανε αλλη μια προσπαθεια γιατι κριμα ειναι να μην της πεις τι νιωθεις.Μπορει τωρα να μην δινει σημασια γιατι ειναι με τον αλλον οποτε περιμενε,προσπαθησε προχωρα η θα τα παρατησεις αφου πρωτα θα ξερεις οτι προσπαθησες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81066 από partblah1990 στις 02 Ιουλίου 2011, 10:31πμ

partblah1990

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/1/2011
φίλε χώσου ρε άμα γουστάρεις. Τι κάθεσαι και το ψειρίζεις το θέμα; Ή θα σπρώξεις τον γιαννούκο στο μωράκι ή θα σπρώξεις ποτά στον οισοφάγο για να ξεχαστείς. Win win φάση
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #81297 από nikos200 στις 04 Ιουλίου 2011, 5:22μμ

nikos200

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2010
φιλε αν ταχει με αλλον ακομη μην μπλεκεσαι καν...στο λεω απο πρωτο χερι...και βασικα δεν νομιζω να αρεσε σε σενα να τα ειχες με μια και να χωνωνταν καποιος αλλος..σωστα?γιαυτο περιμενε να χωρησει να περασει καποιο διαστημα πρωτα μετα τον χωρισμο της για να μην πει οτι εκμεταλευτικες την στιγμη που δεν ηταν καλα..και μετα κανε την κινηση σου...απτην αλλη αν δεν μπορεις να περιμενεις..πιες κανα ποτο..βγες με φιλους διασκεδασε ωστε να ξεχνιεσαι
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login