Ειμαι πολυ μπερδεμενη...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα #75299 από Iris13 στις 10 Απριλίου 2011, 3:54μμ
![]() |
Τωρα τελευταια νιωθω πολυ μπερδεμενη με τον εαυτο μου...εχω πεσει σε καταθλιψη και οσο και αν πρωσπαθω να μην το διχνω οι φιλοι μου με φωναζουν ΕΜο ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #75302 από Doctoras στις 10 Απριλίου 2011, 4:38μμ
Αποδεκτή απάντησηΝτυνεσαι σαν emo?Αν ναι για αυτο θα σε φωναζουν ετσι η μπορει να στο λεν για πλακα επιδη αυτοι ειναι καταθλιπτικοι.Τι να σου υπαρχουν και κατακαιρους βλεπω αλλα πρεπει να εχουν μειωθει. Ολοι εχουν καταθλιψη και απλα πρεπει να περιμενεις να περασουν αυτες η περες κανωντας διαφορα που θα σε κανουν να ξεχνιεσαι. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75303 από Iris13 στις 10 Απριλίου 2011, 5:15μμ
![]() |
ναι ντυνομαι σαν ΕΜΟ αλλα οι φιλοι μου καμια σχεση...Αλλα τι να κανω αθτοι ειναι και τουσ αγαπαω...Ευχαριστω για την απαντιση:) αν και τιποτα δεν με βοηθαει να ξεχαστω...:( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75315 από Doctoras στις 10 Απριλίου 2011, 10:39μμ
Εμενα με βοηθαει πολυ να αθλουμε και να γινομαι πτωμα απο την κουρασει και ετσι δεν σκευτομαι τιποτα (καλη ωρα)...Ψαξου κατι θα βρεις μπορει να ειναι να διαβαζεις βιβλια,να ξωγραφιζεις,1002 πραγματααρκει να ψαξεις.Πιστευω πως δεν το κανουν για κακο απλα για να σε πειραξουν λιγακι για να σε δουν να γελας. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75332 από trelaras1055 στις 11 Απριλίου 2011, 3:15μμ
πιστευο περνας σε φαση εσοτερικης αναζητησης εμο δεν ξερω τι ειναι αλλα επειδη σε λενε ετσι δεν σημαινει οτι εισαι,,,,αν σε ενοχλη πες τους το η δηξτο,,,,παντος σε τετιες φασης καλο ειναι να μην σε παιρνει η απο κατο η παρεα κανει πολι καλα και ειδικα αν εχεις κανενα προβλημα συζητα το με καποιον πολυ δικο σοθ ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75333 από Iris13 στις 11 Απριλίου 2011, 3:36μμ
![]() |
Ναι τα φιλαρακια μου τρελενονται να με βλεπουν να γελαω!!:).βασικα τον ελευθερο μου χρονο ζωγραφιζω ή ακουω μουσικη ή γραφω κανα στιχακι και διαφορες τετειες βλακειες αλλα και παλι...Πτωμα ειμαι συνεχεια ετσι και αλλιωσ γιατι τρεχω ολη μερα(σχολειο φροντιστιρια).τελος παντον το θεμα ειναι οτι εχω αρχισει να γινομαι σαν emo =ppp...οχι οτι δεν τους συμπαθω(βασικα τουσ λατρευω)αλλα εγω ημουν παντα ενα γελαστο μαυροφορεμενο πλασμα που εμιαζε με EMO αλλα δεν ηταν,καταρχην γελουσα συνεχεια.τωρα ειναι αναγκη να γινω κιολας? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75334 από Iris13 στις 11 Απριλίου 2011, 3:45μμ
![]() |
Τουσ το εχω πει και τουσ το εχω διξει αλλα τα φιλαρακια μου δεν περνουν απο λογια =p.και εκτος αυτου φοβαμε οτι εχουν και δικιο γτ εχω αρχισει να γινομαι λιγο emo...νομιζω.σε οσα δικα μου ατομα το εχω πει δεν με εχουν παρει στα σοβαρα οποτε στην περιπτωση μου η επιστιμη σηκωνει τα χερια ψηλα =pppp.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75351 από trelaras1055 στις 11 Απριλίου 2011, 9:14μμ
Πιστευω εχεις μπλεξι σε σπειρα με σπουργητια χααχαχα,,,,λοιπον το θεμα ειναι τι φαση αυτη την περνας εδω και χρονια η τορα τελευτεα προεκιψε?εγω με μια γριγορη αλαλυση πιστευβο εχεις καπιο προβληματακι σε καποιο θεμα,,,,ητε ειναι αγορι ητε ειναι αποριψη απο κατι και το ξεσπας εκει τορα δεν ξερω αν ειμαι σωστοσ αλλα καπου εκει μου παι εμενα ![]() ![]() | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75354 από Doctoras στις 11 Απριλίου 2011, 9:31μμ
Nα κανεις οτι σε κανει να νιωθεις ωραια.Θες να μοιαζεις με emo θα εισε emo.Και αν οι αλοι δεν σε περνουν στα σοβαρα δεν εγινε και τιποτα καποια στιγμη θα σε παρουν.Τωρα που θα ερθει οτ καλοκαιρακι λογικα θα ανθισεις απλα περιμενε.Και εγω εχω πολλα φροντιστηρια και ενα σορο δουλειες αλλα το παλεβω... | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |