Μήνυμα στις 12/5/2011 στις 00:46 @Διάφορα
Honda PCX 125 μαγκεσ εγω λεω για αφτο στα 2600ευρω υδροωυχτο ιστοριεσ μμου φενετε πιο καλο
Πήγαινε στο θέμα: Μηχανάκι (scoter)
Μήνυμα στις 11/5/2011 στις 19:55 @Διάφορα
για σας παιδια σκεφτομε να αγορασω ενα σκοοτερακι 125cc πειτε μου κανενα καλο μοντελο μεχρι 2000ευρα thx :)
Πήγαινε στο θέμα: Μηχανάκι (scoter)
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 17:08 @Διάφορα
για σας παιδια εχο κατι αρχειακια τις adobe τα pdf ξερετε και θέλω απο αγγλικα να τα κανω ελληνικα πως μπορω?
Πήγαινε στο θέμα: μετατροπη
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 20:56 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.δεν εχω προβλη με την εξωτερικη μου εμφανιση εχω προβλημα με το κολυμενο μου μυαλο που δν μπορει να ξεκολιση και πα πει μην μετανιονης για αυτα που ειπες η εκανες αλλα για αφτα που δεν εκανες αυτο με τις κοπελες γινετε εδω και χρονια μιλαμε ξερω γω μεσο ιντρενεττ μια χαρα μιλαμε μηνες και συζηταμε για ωρες και μετα δεν κανω το βημα μπροστα και ξεχνιετε το θεμα και λεμε μονο ενα για,,, ειναι αυτο που ειπατε παιδια δεν τα εχω βρει με τον ευατο μου γιατι και κοινωνικος ειμαι και μιλαω με κοσμο,,,,
Πήγαινε στο θέμα: απογοητευση
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 02:33 @Θ. Κλημεντίνη
χαιρετω ολο το forum θελω να εξομολογηθω κατι για να νιωσω καπως καλητερα,,,νιωθω σκατα με τον ευατο μου λογο ελιψης αυτοπεπιθησησ πιστεβο εχο σημαντικο προβλημα και σηγκεκριμενα δεν μπορω να πλησιασω πολυ ενα κοριτσι ετσι απο κοντα εννος να βγενουμε να κανουμε σχεση και ολα αφτα τα ορεα ειμαι 17 και δεν εχω κανη σχεση ακομα οχι οτι εξωτερικα δεν βλεπομαι αλλα δεν ξερω τι σκατα να κανω,,,,προσφατα μιλουσα με μια κοπελα απο facebook αλλα οταν την εβλεπα στο σχολειο δεν την μιλουσα το πολυ ενα για και αυτο αν βλεπομασταν ματι με ματι,,ενω ιθελα να τιν μιλησω και πολλα σαν κατι να με τραβισουσε να μιν το κανω,,και αφτο πιστεβω ειναι το προβλημα μου μονο απο ιντερνετ επικινονο ελευθερα και απο κοντα τα σκατονο γιατι φοβαμαι και δεν πιστεβο στον ευατο,,,,σκατα
Πήγαινε στο θέμα: απογοητευση
Μήνυμα στις 20/4/2011 στις 21:37 @Διάφορα
χαχααχ γιαυτο ειμαστε και εμεις εδω γιατι υπαρχουν καλα ατομα οπως εσυ :p
Πήγαινε στο θέμα: αδεια |