Μήνυμα στις 11/4/2011 στις 15:45 @Κλάψιμο
Τουσ το εχω πει και τουσ το εχω διξει αλλα τα φιλαρακια μου δεν περνουν απο λογια =p.και εκτος αυτου φοβαμε οτι εχουν και δικιο γτ εχω αρχισει να γινομαι λιγο emo...νομιζω.σε οσα δικα μου ατομα το εχω πει δεν με εχουν παρει στα σοβαρα οποτε στην περιπτωση μου η επιστιμη σηκωνει τα χερια ψηλα =pppp.... Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι πολυ μπερδεμενη...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα στις 11/4/2011 στις 15:36 @Κλάψιμο
Ναι τα φιλαρακια μου τρελενονται να με βλεπουν να γελαω!!:).βασικα τον ελευθερο μου χρονο ζωγραφιζω ή ακουω μουσικη ή γραφω κανα στιχακι και διαφορες τετειες βλακειες αλλα και παλι...Πτωμα ειμαι συνεχεια ετσι και αλλιωσ γιατι τρεχω ολη μερα(σχολειο φροντιστιρια).τελος παντον το θεμα ειναι οτι εχω αρχισει να γινομαι σαν emo =ppp...οχι οτι δεν τους συμπαθω(βασικα τουσ λατρευω)αλλα εγω ημουν παντα ενα γελαστο μαυροφορεμενο πλασμα που εμιαζε με EMO αλλα δεν ηταν,καταρχην γελουσα συνεχεια.τωρα ειναι αναγκη να γινω κιολας? Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι πολυ μπερδεμενη...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα στις 10/4/2011 στις 17:15 @Κλάψιμο
ναι ντυνομαι σαν ΕΜΟ αλλα οι φιλοι μου καμια σχεση...Αλλα τι να κανω αθτοι ειναι και τουσ αγαπαω...Ευχαριστω για την απαντιση:) αν και τιποτα δεν με βοηθαει να ξεχαστω...:( Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι πολυ μπερδεμενη...ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μήνυμα στις 10/4/2011 στις 16:02 @Μηχανήματα
Σου λεω οτι μου εχουν πει και μενα.Οταν η γραμμη ειναι κοκκινη μαλλον αυτο που κατεβαζες κουβαλαει ιο και καλυτερα να το σβησεις.Ελπιζω να βοηθεισα:)
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με τορρεντ
Μήνυμα στις 10/4/2011 στις 15:54 @Κλάψιμο
Τωρα τελευταια νιωθω πολυ μπερδεμενη με τον εαυτο μου...εχω πεσει σε καταθλιψη και οσο και αν πρωσπαθω να μην το διχνω οι φιλοι μου με φωναζουν ΕΜο ![]() Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι πολυ μπερδεμενη...ΒΟΗΘΕΙΑ!!! |