Απορια για τις ελευθερες σχεσεις
Σελ. 1
Μήνυμα #65305 από berdemenios στις 27 Αυγούστου 2010, 2:31μμ
μέλος από: 20/8/2010 μηνύματα: 55 0 |
Μπορει μια ελευθερη σχεση να οδηγηθει σε μια κανονικη?? Υποτιθεται οτι στην ελευθερη σχεση φασωνεστε με καποιον και αμα σου κατσει κατι αλλο κανεις κατι μαζι του ελευθερα?...χωρις δεσμευσεις η κατι τετοιο?..Μου αρεσει πολυ μια κοπελα και στην αρχη βγαιναμε μαζι και μετα μου ειπε οτι με βλεπει σαν φιλο και δεν μπορει να με δει αλλιως...δεν το πιστεψα και της ειπα να βρεθουμε να μιλησουμε...βρεθηκαμε φιλικα υποτιθεται για να μιλησουμε..μιλησαμε καναμε βολτςσ και στο τελος τησ βραδιας ξαναφιληθηκαμε...της αρεσω αυτο το ξερω σιγουρα γιατι το νιωθω οταν την κοιταω στα ματια αλλα μου ειπε οτι δεν μπορει να κανει σχεση..δεν ειναι ετοιμη για κατι μονιμο και οτι θελει να γυρναει απο εδω και απο εκει χωρις δεσμευσεις ( ειχε κανει 3 σχεσεις και ειχε ασχημες εμπειριες απο ολες γιαυτο θελει να δοκιμασει κατι αλλο μαλλον)..Δεν θελω να την αφησω χωρις να κανω οτι μπορω...Μου περασε η τρελη ιδεα να της πω να τα φτιαξουμε για 2 μηνες ( 3 μηνες ηταν η μεγαλυτερη σχεση της) και να την κανω να δει την ομορφη πλευρα των σχεσεων..να προσπαθησω να της αλλαξω γνωμη..ξερω οτι μπορω να της δοσω τοσα πολλα αν με αφησει..να της πω να δοκιμασει αυτο και αν δεν της αρεσει δεν υπαρχει προβλημα...θα ειναι μικρη σχεση οποτε δεν θα χασει πολλα πραγαμτα...δεν της εχω πει οτι την θελω σαν τρελος γιατι θα αισθανθει σιγουρα παρα πολυ πιεση....και μετα μου ηρθε μια αλλη ιδεα οπως αναφερω στον τιτλο..να της πω να κανουμε ελευθερη σχεση...δηλαδη να της πω " αφου σου αρεσω και μου αρεσεις και περναμε ωραια μαζι γιατι να μην συνεχισουμε αλλα απλα να φασονομαστε οποτε θελουμε και οι 2 χωρις δεσμευσεις?..και εσυ μπορεις να ψαχνεις και κατι αλλο οπως μου ειπες"..απο την μια δεν θα εχω την σχεση που θελω αλλα απο την αλλη θα εχω ακομα αυτην...ενταξει οταν βρει καποιον αλλο θα σταματησουμε να φασωνομαστε λογικα και μετα θα μιλαμε απλως αλλα μεχρι τοτε θα ειμαστε μαζι..Μηπως θα ειναι πολυ ψυχοφθορο για εμενα αυτο το πραγμα? η μηπως θα ειναι καλο για εμενα? εννοω το να κρατησω εστω και μια τετοια σχεση μαζι της απο το να το παμε φιλικα υποτιθεται??μπορει μια τετοια σχεση να εξελιχθει σε κανονικη?? η στην καλυτερη των περιπτωσεων να αναπτυξει πιο δυνατα αισθηματα για εμενα? Δεν εχω κανει τετοια σχεση οποτε δεν ξερω...αλλα αν εισαι με τον αλλο και σου αρεσει και φασονεστε συνεχεια και περνατε χρονο μαζι δεν θα προκυψει κατι πιο δυνατο εστω και αν δεν το θες?? Δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα γιατι ουτε σε αγαπαω εχουμε πει ο ενας στον αλλο ουτε σε κανονικη σχεση ειμαστε.. Αν το κανουμε αυτο το μονο που θα της ζητησω θα ειναι να αφεθει ελευθερη και να νιωσει την καθε στιγμη που θα ειμαστε μαζι οσο πιο εντονα γινεται...Η μηπως να την περιμενω μεχρι να περασει αυτη την φαση του να κανει φασεις με τον ενα και με τον αλλο και να προσπαθησω παλι μετα?? αλλα δεν θα χασω πολυ χρονο? Σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι δεν ξερω απο αυτες τις σχεσεις τιποτα και θελω βοηθεια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65306 από berdemenios στις 27 Αυγούστου 2010, 2:53μμ
webmaster θα μπορουσες σε παρακαλω να μετακινησεις το post μου στην κατηγορια sex?? αν οχι θα μπορουσες να το σβησεις ωστε να το γραψω στην κατηγορια sex? αθελα μου το εγραψα εδω ενω ηθελα να το βαλω στην κατηγορια sex..ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σου και την βοηθεια εκ των προτερων |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65307 από plhgwmenh στις 27 Αυγούστου 2010, 3:44μμ
μέλος από: 27/12/2009 μηνύματα: 115 0 |
τετιου ειδους θεματα δεν μπαινουν στο σεξ...λοιπν αφου τη θελεις κανε αυτο που νομιζεις καλυτερο!μην αφησεις την ευκαιρια να φυγει αλλα μην τα μπλεξεις και μαζι της με πολλες ελπιδες γιατι ισωφς αργοτερα σε πληγωσει και αυτο θα σε πονεσει περοσσοτερο...προτεινε της να ξαναβγειτε μιλησε της ελευθερα αλλα μην της πει χυμα σε θελω σαν τρελος γιατι θα το παρει πανω της...οσο για τις ελευθερες σχεσεις...μπορει να σου κατσει καλη περιπτωση και να εξελιχθειο σε κανονικη σχεση αλλα μπορει και να ληξει αν βερεθει η βρει κατι αλλο...τι ηλικια εχετε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65312 από berdemenios στις 27 Αυγούστου 2010, 4:06μμ
Εγω ειμαι 19 και αυτη 16-17...το ξερω οτι υπαρχει διαφορα ηλικιας και θα μου πεις τι κανεις με την μικρη ρε μαντραχαλε αλλα τι να κανω αφου μου αρεσει? .. Οταν βρεθηκαμε μιλησαμε και την ρωτησα διαφορα και οταν αρχισε να μου λεει για το τι της εκαναν οι πρωην της την αγγαλιασα...αυτη απεφευγε να με κοιταξει στα ματια ομως..της ειπα να με κοιταξει και οταν με κοιταξε ηξερα οτι ηθελε να ξαναφιληθουμε...ξερεις εκλεινε τα ματια της για λιγο και τα ξανα ανοιγε...πεταριζε τα βλεφαρα της...κοιτουσε τα χειλη μου.. με κοιτουσε στα ματια και σαν να γυαλιζαν τα δικα της ( αυτα τα ματια της με εχουνε κυριολεκτικα μαγεψει)..ε οσο και να κρατιομουν δεν αντεξα και την φιλησα και με φιλησε και αυτη ( αλλο που δεν η8ελα εγω )...ενιωθα και την καρδια της να χτυπαει γρηγορα.. μου ειπε οτι το οτι θελει να μεινουμε μονο φιλοι ισχυει ακομα και τησ ειπα "οκ" και χαναφιληθηκαμε...κοιτα αν την αφησω πιστευω οτι θα χασω πολυ χρονο και ευκαιριες...ενω αν δοκιμασω να της πω για ελευθερη σχεση θα εχω ακομα ευκαιριες μαζι της...να το παω φιλικα υποτιθεται δεν νομιζω να βγει κατι καλο ετσι δεν ειναι?? να της πω ανοιχτα για ελευθερη σχεση?? η μηπως αν της πω να συνεχισουμε οπως πριν χωρις δεσμευσεις της ερθει καλυτερα?? η λεξη σχεση της φερνει πολυ ασχημα πραγματα στο μυαλο της ...Εχεις κανει καμια ελευθερη σχεση plhgwmenh να μου πεις πωσ ηταν για εσενα? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65317 από nathalie στις 27 Αυγούστου 2010, 5:47μμ
μέλος από: 5/11/2008 μηνύματα: 106 0 |
Κοιταξε,εγω δεν εχω κανει καμια ελευθερη σχεση ως τωρα κι αυτο γιατι δεν πιστευω στις ελευθερες σχεσεις.Το θεωρω μαι κοροιδια.Γιατι ο ενας συμβιβαζεται κι ο αλλος εχει καποιον σιγουρο τις μερες που δεν βρισκει μια καβατζα και οποτε νιωθει μονος. Πιστευω πως ειδικα εσυ που εισαι τοσο ερωτευμενος με την κοπελα θα πληγωθεις ασχημα και θα το μετανιωσεις.Ασε που βρισκω μερικα κενα στην ολη ιστορια-απο τη μια η κοπελα πληγωθηκε απο τις σχεσεις της κι απο την αλλη θελει να το παιζει πεταλουδιτσα και να γυρναει απο δω κι απο κει.Εγω ασφαλως το βλεπω σαν τριτος απο μια διαφορετικη σκοπια αλλα δε βλαπτει να εισαι λιγακι υποψιασμενος.Κι εκτος αυτου,μπορεις εσυ να δεχτεις πως η κοπελα σου θα φασωνεται με τον ενα και με τον αλλο? Γιατι εγω ξερω πως το αγορι μου ή θα ειναι μονο δικο μου ή θα ειναι ολων των αλλων εκτος απο δικο μου.Απο τη δικη μου σκοπια ο ερωτας σε αυτον τον τομεα ειναι τρομερα εγωιστικο συναισθημα.και ξερω επισης πως τιποτα δεν συγκινει περισσοτερο απο την ειλικρινια,αρκει να μην καταπιεσεις τον αλλο. δωσε της χωρο να θεσει αυτη ορια στον εαυτο της χωρις εσυ να επενδυεις συναισθηματικα σε κατι αβεβαιο,οσο δυσκολο κι αν ειναι.Και δωσε της να καταλαβει οτι εσυ θα την στηριξεις οπως κι αν εχει το πραγμα. Κανεις δε μπορει να αντισταθει σε τετοια αφοσιωση,εστω και σε φιλικο επιπεδο.Μην την αφησεις ειδικα αφου βλεπεις πως σε θελει. Α και ηλικιακη διαφορα που εχετε ειναι ιδανικη αρκει να μη ζητας πραγματα που δεν μπορει να σου δωσει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65318 από Webmaster στις 27 Αυγούστου 2010, 5:56μμ
Δύο πράματα που σίγουρα δεν υπάρχουν είναι η φιλία μεταξύ αντρών/γυναικών και οι ελεύθερες σχέσεις. Όλα τα άλλα που λένε είναι μαλακίες για να γεμίζουν σελίδες σε σκάρτα περιοδικά. ----------------- The only unbearable thing is that nothing is unbearable. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65320 από Mwraki στις 27 Αυγούστου 2010, 6:02μμ
μέλος από: 27/8/2010 μηνύματα: 6 0 |
+fwnw me tn natalie mn tn afhseis afou se 8elei lew na ts zhthseis n ta ftiaksete kai na ts peis oti dn prokeite na tn plhgwseis k tetoia... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65323 από berdemenios στις 27 Αυγούστου 2010, 6:39μμ
Webmaster μια χαρα τα λες ρε φιλε αλλα δυστηχως δεν το καταλαβαινουν ολοι οπως εσυ..nathalie και βεβαια δεν μπορω να σκεφτομαι οτι ενω ειναι μαζι μου θα ειναι και με αλλους..βραζω οταν το σκεφτομαι για να ειμαι ειλικρινης..οχι δεν της ζηταω το οτιδηποτε που να μην μπορει να μου δωσει ουτε και προκειται...βασικα εχουμε βγει τοσες φορες και τα χερια μου εκτος απο την πλατη της και τα χερια της δεν εχουνε παει πουθενα αλλου..συνηθως δεν ειμαι ετσι αλλα δεν μου βγαινει να την χουφτωσω για να το πω ωμα..μονο να την αγγλιαζω και να την κοιταω στα ματια μου φτανει και μου περισευει..ειμαι αθεραπευτα μαλακας ...της ειχα πει οτι αφου θελει να ειμαστε φιλικα θα σεβαστω την αποφαση της και δεν θα την πιεσω..μου λετε να μην την αφησω..δεν θελω να την αφησω αλλα αφου μου λεει αυτες τις μαλακιες οτι θελει να ειναι απο εδω και απο εκει τι να κανω?? να συνεχισω να ειμαι διπλα της σαν τι? να της πω οτι δεν θα ειμαι σαν τους αλλους?? μα ολη μου η συπμεριφορα αυτο δειχνει...τι θελει για να το καταλαβει δηλαδη??? αν της πω οτι την θελω και θελω να τα φτιαξουμε δεν θα με εχει σιγουρο μετα?? μπορει μετα να μου πει ξερεις δεν σε θελω και καθολου..πιστευω πως εχει ενα μικρο προβλημα αυτοπεποιθησης...ισως γιαυτο θελει να γυρναει απο εδω και απο εκει ωστε να αισθανεται ωραια και ποθητη απο πολλους...οταν βρεθηκαμε αγκαλια και ενιωσα την καρδια της να χτυπαει δυνατα και γρηγορα της ειπα " ειναι η ιδεα μου η καρδια σου χτυπαει γρηγορα?" και μου ειπε "η ιδεα σου ειναι...η δικια σου ειναι αυτη που χτυπαει γρηγορα"... "δεν το νομιζω σιγουρα η δικη σου ειναι" της λεω..πηρε μια ανασα να πει κατι αλλα αναστεναξε και δεν ειπε τιποτα.."πες μου τι η8ελες να πεις" της λεω..."τιποτα" μου λεει.."μην λες βλακεις κατι ηθελες να πεις ..πεστο οτι και αν ειναι δεν εχω προβλημα".. "δεν πρεπει" μου λεει.."γαιτι?" της λεω.."γιατι δεν ειμαι ετοιμη ακομα και δεν μπορω"....και μετα το σταματησα γιατι δεν μου ελεγε....τι ηταν αυτο?? μηπως ηθελε να μου πει να παω στο διαολο και να την αφησω ησυχη?? βοηθηστε με ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει πολυ..εσεις σαν 3α ατομα σκεφτεστε πιο καθαρα απο εμενα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65452 από plhgwmenh στις 29 Αυγούστου 2010, 6:30μμ
μέλος από: 27/12/2009 μηνύματα: 115 0 |
ελευθερες σχεσεις δεν εχω κανει αλλα εχω πεσει σε μαλακες οπου ολοι σχεδον για ελευθερη με ειχαν αφου τα τελευταια χρονια νομιζω οτι ειμαι μ εναν κ αυτις ειναι με αλλες δεκα...κ κολλησα κ μ τετοιο τυπο...τεσπα αλλη ιστορια αυτη...εγω κατα 99,9% πιστευω οτι ενιωσε λιγο αβολα να παραδεχτει την αληθεια γιατι αρχιζω να καταλαβαινω οτι σε θελει αλλα επειδη εχει πληγωθει φοβαται ν αρχισει κατι αλλο...μιλα της για το ελευθερο λοιπον κι οταν δει οτι της κανεις ισως εξελιχθει κ σ σχεση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #65465 από berdemenios στις 29 Αυγούστου 2010, 11:27μμ
Μου ειπε οτι θελει να μεινουμε φιλοι εμεις οι δυο και να ψαξει κατι αλλο αυτη...δεν μου ειπε οτι θελει να συνεχισουμε να φασωνομαστε και να εχουμε ελευθερη σχεση..αν την αφησω μετα μπορει να με ξεχασει γιατι τωρα αρχιζουν τα σχολεια και δεν νομιζω να βγαινουμε πολυ αφου 8α ειμαστε φιλικα υποτιθεται..στην βραση δεν λενε κολαει το σιδερο?? αν με θελει τωρα δεν πρεπει να κανω οτι μπορω τωρα που ακομα δεν μπορει να το κρυψει καλα? μηπως να τα παιξω ολα και να της ζητησω να γινει η κοπελα μου? να της μιλησω και να της πω τι σκεφτομαι γιαυτην ( οχι τι αισθανομαι για να μην την πιεσω)..να της πω οτι δεν προκειτε να την πληγωσω ποτε και οτι μπορω να της δωσω παρα πολλα πραγματα αρκει να με αφησει..να προσπαθησω να της δειξω οτι δεν ειμαι σαν τους αλλους..να της πω να το σκεφτει να μιλησει με τις φιλες της και να μου απαντησει μετα..γιατι αν περιμενω απαντηση εκεινη την στιγμη μαλλον οχι θα ειναι..και θα αισθανθει και πολυ αβολα ενω αν εχει χρονο να το σκεφτει θα ειναι αλλιως μαλλον..και μετα αν φαω χυλοπιτα (που ειναι το πιθανοτερο ) θα δω τι θα κανω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |