Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Πνευματική ιδιοκτησία: Ένα λάθος επίθετο για ένα λάθος ουσιαστικό.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Η απόσταση πονάει

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #65155 από anna_marko στις 24 Αυγούστου 2010, 2:34μμ

anna_marko

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/8/2010
Είμαι 19 και έχω σχέση 2 χρόνια..υπάρχει όμως η απόσταση..είναι 7 ώρες με το καράβι..συναντιόμαστε συχνά όμως όταν δεν ήμαστε μάζι νιώθω απίστευτα μόνη και δεν έχω σχέδον όρεξη για τίποτα..ειδίκα να πάω δούλεια...προσπαθώ να βγαίνω με την παρέα μου αλλά και πάλι δεν έχω όρεξη..με το αγόρι μου πέρναω τέλεια και πραγμάτικα πεθαίνω μακριά του....με νιώθει κανείς ρε παιδιά..? μου κάνει καλό τελικά αυτή η σχέση?

Το email που δήλωσες κάνει bounce τα emails από το ftou.gr. Για λόγους ασφαλείας απενεργοποιείται το προφίλ σου μέχρι να επικοινωνήσεις μαζί μας με μια άλλη ενεργή διεύθυνση email.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65161 από plhgwmenh στις 24 Αυγούστου 2010, 4:19μμ

plhgwmenh

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/12/2009
απο οταν αρχισατε ηταν ετσι τα πραγματα η εγιναν μετα???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65196 από DAINOS στις 25 Αυγούστου 2010, 8:41πμ

DAINOS

Εικονίδιο
μέλος από: 16/8/2010
άμα έγιναν μετά και όχι όταν αρχίσατε φυσικό είναι και κανε υπομονή μέχρι να μπορέσετε να γίνει κάτι και να είσαστε κοντά... e ώρες τρόπο να έχεις δεδομένο ότι θα συναντιέστε μια μέρα τις εβδομάδας σίγουρα... άμα έγιναν από την αρχή το ίδιο.. βρείτε μια μέρα που να μην έχετε τίποτα και να είναι μονο για εσάς. δεν ξέρω τι άλλο να πω. πάντως κάποια λύση θα υπάρχει μην ανησυχείς!! σκέψου ότι δεν είναι το τέλος του κόσμου και ότι θα τον βλέπεις.. δεν είναι s άλλη χωρα.. μην ανησυχείς.. και σε άλλη χωρα να είναι 7 ώρες είναι.. υπομονή και όλα γίνονται!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65197 από anna_m στις 25 Αυγούστου 2010, 8:52πμ

anna_m

Εικονίδιο
μέλος από: 25/8/2010
όταν τον γνώρισα ήταν καλκαίρι...ηξέρα όμως πως χείμωνα θα φύγει..αλλά δεν πίστευα πως θα ήταν τόσο δύσκολο για μένα γιατί είμαι άτομο που έχω μεγάλη υπομονή..τώρα αν όντως νιώσω πως δεν αντέξω την όλη κατάσταση σκεφτόμαι να του μιλήσω..και να προσπάθησουμε να κανούμε κάτι..παιδιά ευχαριστώ πάντωσ:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login