Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 14:34 @Κλάψιμο
Είμαι 19 και έχω σχέση 2 χρόνια..υπάρχει όμως η απόσταση..είναι 7 ώρες με το καράβι..συναντιόμαστε συχνά όμως όταν δεν ήμαστε μάζι νιώθω απίστευτα μόνη και δεν έχω σχέδον όρεξη για τίποτα..ειδίκα να πάω δούλεια...προσπαθώ να βγαίνω με την παρέα μου αλλά και πάλι δεν έχω όρεξη..με το αγόρι μου πέρναω τέλεια και πραγμάτικα πεθαίνω μακριά του....με νιώθει κανείς ρε παιδιά..? μου κάνει καλό τελικά αυτή η σχέση? Το email που δήλωσες κάνει bounce τα emails από το ftou.gr. Για λόγους ασφαλείας απενεργοποιείται το προφίλ σου μέχρι να επικοινωνήσεις μαζί μας με μια άλλη ενεργή διεύθυνση email. Πήγαινε στο θέμα: Η απόσταση πονάει
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 12:29 @Κλάψιμο
Δύστυχως λίγο πολύ όλοι μας αντιμέτωπιζουμε κάποια πρόβληματα..Σήμασια έχει να προσπαθούμε να τα αντιμέτωπισουμε..να γνωρισούμε αρχίκα τον ευατό μας..να νιωθούμε δυνατοι..μπόρει και εγώ να έχω περάσει δυσκόλες φάσεις στην ζωή μου..να έχω κλάψει τόσο που να μην μπόρω άλλο..όμως πρόσπαθω..σκέφτομαι θετίκα .έτσι είναι η ζωή..αλλά πρέπει να δέχομαστε όταν χανούμε ..απλά μέσα απο τ λάθη μας γινόμαστε πιο δυνατοί..παιδιά κάντε τ πάντα για εσάς..όσο μόνοι και να νιώθουμε κάποια στιγμή θα ερθει αυτός που θα μας αλλάξει την ζωη προς το καλύτερο..(γνώμη μ παντα)
Πήγαινε στο θέμα: Για όλους εμάς..
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 11:32 @Θ. Κλημεντίνη
Έχω σχέση από απόσταση και απλά κάνω υπόμονη..αλλά εγώ τον βλέπω αρκετά συχνά...δεν ξέρω αν θα ήμουν μαζί του μόνο για να τον δω γιαλιγούς μήνες το καλόκαιρι..θέλη θελήση και πολυ υπομόνη..
Πήγαινε στο θέμα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΤΑΣΗ :(
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 08:56 @Κλάψιμο
Να γίνω πιο δυνατή..
Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 24/8/2010 στις 08:39 @Θ. Κλημεντίνη
PEVLIC ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..ΔΕΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ..ΑΓΓΕΛΕ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ...
Πήγαινε στο θέμα: μου ειπε οτι δεν θελει να μου ξαναμηλισει |