Μήνυμα στις 25/8/2010 στις 09:38 @Κλάψιμο
έγω πριν 7 χρόνια έχασα την γιαγιά μου..είχε καρκίνο...πόναω που έφυγε γιατί εκείνη με μεγάλωσε..αλλά πραγματίκα δεν άντεχα όταν την έβλεπα να πονάει..όντως δεν μπόρουμε να αλλάξουμε τέτοιες καταστάσεις...πρότιμω που είναι εκεί πάνω πάρα να είναι εδώ και να βλέπει την ανθρωπότητα να καταστρέφεται έτσι όπως έχουν γίνει πλέον οι άνθρωποι....
Πήγαινε στο θέμα: Πρόσωπα που έχουμε χάσει
Μήνυμα στις 25/8/2010 στις 09:32 @Θ. Κλημεντίνη
και κάτι ακόμα τι κάνει και πιστεύει πως σου καταστρέφει την ζωή? Πήγαινε στο θέμα: μου ειπε οτι δεν θελει να μου ξαναμηλισει
Μήνυμα στις 25/8/2010 στις 08:52 @Κλάψιμο
όταν τον γνώρισα ήταν καλκαίρι...ηξέρα όμως πως χείμωνα θα φύγει..αλλά δεν πίστευα πως θα ήταν τόσο δύσκολο για μένα γιατί είμαι άτομο που έχω μεγάλη υπομονή..τώρα αν όντως νιώσω πως δεν αντέξω την όλη κατάσταση σκεφτόμαι να του μιλήσω..και να προσπάθησουμε να κανούμε κάτι..παιδιά ευχαριστώ πάντωσ:)
Πήγαινε στο θέμα: Η απόσταση πονάει
Μήνυμα στις 25/8/2010 στις 08:32 @Θ. Κλημεντίνη
στην ζωή του*
Πήγαινε στο θέμα: μου ειπε οτι δεν θελει να μου ξαναμηλισει
Μήνυμα στις 25/8/2010 στις 08:29 @Θ. Κλημεντίνη
όντως είναι έτσι όμως η απλά έχει βρει κάτι άλλο? κοίτα μόνος σου συμπέρασματα δεν μπόρεις να βγάλεις..δεν θέλει να σου μίλαει?οκ και εσύ απλά μην της ξανά δώσεις σημασία...όταν ένας άνθρωπος δεν μας θέλει πια στην ζωή δεν μπορούμε εμείς να το αλλάξουμε..εγώ σου λέω να συνεχίσεις την ζωούλα σου..και αν όντως άξιζε ίσως κάποια στιγμή σου μιλήσει εκείνη..
Πήγαινε στο θέμα: μου ειπε οτι δεν θελει να μου ξαναμηλισει |