Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Αυτός που ζωγραφίζει με το μυαλό είναι ζωγράφος. Αυτός που ζωγραφίζει με τα χέρια είναι μπογιατζής.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

χαλια και δεν ξέρω τι να κάνω

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #57900 από sintele στις 23 Ιανουαρίου 2010, 2:33πμ

sintele

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008
χαλια τόσο χαλια,,ακούω avril σαν παιδούλα και στεναχωριέμαι για κάποιον που καλά καλά δεν ξέρω,,λες kai επεστρe4a στ 14 m πάλι απευθείας,,είμαι εθισμένοι στον πόνο τελικά,όχι την αγάπη,,μετά από 3xronia που ήμουν κολλημένη με κάποιον και με έκανε χαλια,μετά την τελευταία μου επιστροφή στο τόπο μου ένιωσα ελεύθερη σαν να μην με νιαζί πια,,,και με το που ήρθα πίσω στο τόπο που σπουδάζω και ένιωσα τόσο ήρεμη γνώρισα ένα παιδί από msn κτλ(14 σου leooooo lol)και ήρθαμε πολύ κοντά αυτός έχει μεγάλα προβλήματα η μονη που αγάπησε έφυγε στο εξωτερικό,έχει κόμπλεξ λόγο του ότι γεννήθηκε με κάποιο πρόβλημα που τον κάνει να νιώθει άσχημα για τον εαυτό του(θέλει να κάνει μια εγχείριση που tou είπαν πως έχει πολύ λίγες πιθανότητες να γίνει ok και πεζή να mini φυτό άμα δεν πετύχει και αυτός επιμένει πως θέλει να την κάνει ακόμα) νιώθει πως και καλά αυτή δεν επιστρέφει γιατί κατάλαβε πως αξίζει κάτι καλύτερο και m@@@,έχει και κάποια οικογενειακά προβλήματα άστα να πάνε,,εγώ ένιωσα παρα πολύ κοντά σε αυτό το άτομο και ήθελα να κάνω τα πάντα για να νιώσει καλύτερα και να σταματήσει να κλέη γιατί m ραγίζει την καρδια με όλα αυτά,,,η πηγή όλον τον κακών είναι t κόμπλεξ του και είναι πανέμορφος και ασχολείται με μαλακίες,,του ηπα πως θα είμαι εκεί για να του θυμίζω ποσα αξίζει,όσες φορες το ξεχνάει,,μονο που ξέχασε να αναφέρει πως ίσος να μη με αφήσει,,ορισμένες φορες απόμακρος στις σκέ4is του άλλοτε να μου δείχνει τόσο ενδιαφέρον,,δεν ξέρω,,ένας φίλος του μου κολλούσε την μια τον πείραζε το καταλάβαινα την άλλη μου έλεγε μιλα μαζί του και τέτοια,,έχει 2μέρες που έχει απομακρυνθεί τελείως και νιώθω τόσο χαλια(πχ από4e μου έστειλε,κάτι του ηπα και μου λέει τα λέμε σε λίγο γιατί έχω μια δουλειά και ακόμα θα τα πούμε,,και piste4teme αυτά δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα t!),,,έχω τόνους σελίδες παιδιατρική ανατομία και πάει λέγοντας για την σχολη μου και το μυαλό μου μονο εκεί δεν είναι..δεν συγκεντρώνομαι έχω αγχωθεί δεν προλαβαίνω την ύλη δεν έχω που να μιλήσω για όλα αυτά γιατί ακόμα και μένα κόυτο μου ακούγεται αυτό που έπαθα με κάποιον που δεν τον ξέρω όντως...δεν ξέρω τι θα κάνω..μια ζωή να με τραβάει και μένα το drama βρε παιδάκι μου,να μη μπορεί να μου αρέσει ένας normal anr8ropos lol..δεν ξέρω τι να κάνω με αυτόν με τα μαθήματα με όλα,,πέστε κέσιs τίποτα βρε παιδιά μήπως βγάλουμε καμια άκρη
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #57902 από Seorge στις 23 Ιανουαρίου 2010, 2:59πμ

Seorge

Εικονίδιο
μέλος από: 28/5/2009

Αποδεκτή απάντηση

Αχ ρε συ ούτε και γω είμαι καλα..μολις πριν 1 ωρα....χωρισα...ρε εχω δώσει ολη μου τη ζωη για πάρτυ της..ΤΕΣΠΑ στο θέμα μας...΄Κοίτα να σου πω..θεωρώ οτι δεν στεναχωριέσαι για αυτο το παιδί ρε συ,το λυπάσαι..Και πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά..Πάντως μου έκανε εντύπωση και χάρηκα που είδα οτι υπάρχουν ακόμα ανθρωποι σαν εσενα που ενδιαφέρονται γιατι είχα απογοητευτεί,τρελά όμως, απο την ιδιοτέλεια και ειδικά των φίλων μου...Κουτό δεν είναι ανμφίβολα το να ενδιαφέρεσαι για κάποιον,κουτό είναι να παραμερίζεις και να σπαταλάς τη ζωή και το χρόνο σου εκεί που δεν αξίζει..Το τι αξίζει ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικα..Αυτό το παιδί απ οτι βλέπω εχει συμπτώματα αρχικής κατάθλιψης.Και σίγουρα Σόφι μου είναι ακομα αρκετά πράγματα που δε σου έχει πει(λόγω του οτι δε σε ξέρει καλα και δε σ αισθάνεται δικο του άνθρωπο,οπως εσυ)τα οποία τον <<σκοτώνουν>>..Προτείνω να τον αφήσεις λίγο στην ηρεμία του,να κοιτάξεις το πρόγραμμα σου και οταν ωριμάσουν οι συνθήκες θεωρώ οτι απο μόνος του θα ρθει να σου συζήτησει ψυχολογική υποστήριξη..οσο για την ύλη των μαθημάτων..φοιτητές είμαστε,μην άγχεσαι.ας μην χαλάμε τα τελειότρα χρόνια μας για ενα χαζομάθημα..ΧΑΛΑΡΑ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57905 από Doctoras στις 23 Ιανουαρίου 2010, 10:39πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Συμφωνω με το seorge.Δεν θα σου απαντησω ομως σχετικα με το αν πρεπει
να στεναχωριεσαι η οχι για αυτον.Το μονο που θα σου πω ειναι οτι εσυ
κανεις οτι μπορεις και με το παραπανω τι αλλο θελεις να κανεις?
Δεν το ξερεις το παιδι προσωπικα και δεν σου εχει αποκαλυψει βασικα
πραγματα οποτε υπαρχει μεγαλη πυθανοτητα να ειναι κακογουστα αστεια
καποιου αγνωστου.Σηγουρα δεν μπορω να το κρινω και αν σου πω με σηγουρια το αν σου λεει αληθεια η οχι αλλα βρε παιδι μου τοσα γινονται γυρο στον κοσμο και οχι μονο στο εξωτερικο αλλα και στην ελλαδα με το μσν.Για να κλεισω απο την στιγμη που δεν τον γνωριζεις προσωπικα
(ασχετα με το αν λεει αληθεια η ψεματα,αν ποναει η αν κανει πλακα)
οτι ειχες χρεος να κανεις το εκανες και προσθεου δεν θα στεναχωριθεις
για καποιον αγνωστο (που ουτε καν τον εχεις ακουσει σωστα?μονο μυνηματα.Δεν ξερω κρατα και μια πισηνη δεν ξερεις ποτε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57922 από sintele στις 23 Ιανουαρίου 2010, 5:22μμ

sintele

Εικονίδιο
thanks βρε παιδιά αλλα δεν νομίζω να κάθεται μέχρι τις 5 το πρωί να μιλάμε και όταν αναφέρονται τέτοια θέματα να κλέη απλά για την πλακα του,,το σκέφτηκα αλλα δεν νομίζω να νιώθω λύπηση γιατί δεν είναι απλά πως θέλω να τον βοηθήσω αλλα νιώθω την ανάγκη να τον ακούω να μαθαίνω νέα του,δεν του dίνο απλά συμπαράσταση,και ότι του προσφέρω eγω κανει και αυτός το ίδιο για μενα οποτε έχω καίγω τα δικά μου κτλ..ναι το ξέρω πως προς την καταθλι4η πάει,,το έχει κιόλας στην οικογένεια του να παθαίνουν κάτι τέτοια,,,,ο αδερφός του έχει καταθλι4η τον τελευταίο χρόνο και τώρα έχει γίνει λίγο καλύτερα,,χτες τελικά μπήκε,,έπαιζε τάβλι(εμμονη του έχει giniiiiii)μιλήσαμε μέχρι τις 5 και μετά ήρθε η αδερφή του και κάτι ήθελε να di έτσι είπαμε καληνύχτα,,αγαπητέ sgeorge(καταρχάς δεν με λένε σοφή lol)τι άλλο έμεινε να μου pi που τον σκοτώνει?όλη του τι ζωή μου έχει αναφέρει!!..νομίζω πως απλά δεν έχει κάπου αλλου να τα pi,ντρέπεται κιόλας για όλα αυτά και εγώ επειδή τον ακούω χωρίς να τον κρίνω ξεσπάει μπροστά μου,,από την μια αυτά είναι δείγματα φιλιας αλλα από την άλλη μου δείχνει πως ενδιαφέρεται και αυτός και μου λέει πως θέλει να έρθει κτλ..έχει λίγες μέρες που είναι καλύτερα..μονο να τον βλέπω να χαμογελάει δε φαντάζεστε ποσο χαρούμενη με κάνει,,και ας μην τον δω ποτε μου φτάνει να είναι καλά γιατί πραγματικά του αξίζει,δεν υπάρχουν πολλή σαν αυτόν πια..φοιτητές είμαστε όντως αλλα είμαι και πρώτο εξάμηνο η ύλη που έχω είναι ατέλειωτη και έχω παραιτηθεί πριν αρχίσω να δίνο καν,,πολλή φιλί μου λένε εχής και εσί τα δικά σου τι θες more να παίρνεις και το φορτίο τον άλλον,,και όμως μια συζήτηση μαζί του μπορεί να αλλάξει όλη μου τι μέρα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57927 από Doctoras στις 23 Ιανουαρίου 2010, 5:49μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Tι αν σου πω ρ εκοπελα μου μονο εσυ το ξερεις αυτο .Εμεις μαζι σου ειαμστε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57929 από Seorge στις 23 Ιανουαρίου 2010, 6:01μμ

Seorge

Εικονίδιο
Κατ αρχας σορυ φιλη μου αλλα δε θεωρώ υγιές να σου καθορίζει ολη σου τη μέρα κάποιος,τον οποίο δεν ξέρεις καλα καλα,μιλας μαζι του απο μσν κτλ..οταν λεω δεν το θεωρω υγιές μην με παρεξηγείς,απο πλευρά ψυχωσης το λέω,διότι πολυ γλυκο,ανθρώπινο και φυσιολογικό είναι να ενδιαφέρεσαι για κάποιον αλλα αυτό που κάνεις εσύ κουκλα μ καταλάβέ το είναι χαζό...Για να μην πολυλογώ η ΜΟΝΗ κατ εμε λύση είναι να βρεθείτε απο κοντά και να του προσφέρεις πραγματικά την αγάπη που σίγουρα χρειαζεται αλλα και να του αποδείξεις αυτό που ζηταει,οτι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτόν,,να τ κανεις μια αγγαλιά και να του πείς"Ξερεις εδω είμαι".Απο Η/Υ ουσιαστική λύση δε θα βρείς άσε που θα σε πέρνει και απο κάτω γιατι εισαι συναισθηματική και οσο γι αυτα που λένε οι φίλοι σου δεν συμφωνω,δεν παίρνεις τ φορτίο κανενος ,ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΉΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ....Καλα οσο για τη σχολή και γω πέρυσι αυτά σκεφτόμουν πρώτο εξάμηνο και απογοητευόμουν αλλα φέτος τριτο αντιλήφθηκα οτι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ πανεπιστήμιο είναι μια προέκταση του παιδικού σταθμού,γιατι μόνο οι χαζοί δεν παίρνουν πτυχίο,αφου καααποτε τα μαθήματα θες δε θες θα τα περάσεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57930 από sintele στις 23 Ιανουαρίου 2010, 6:12μμ

sintele

Εικονίδιο
seorge το ξέρω και εγώ η ίδια σας είχα pi πρώτη πως όλο αυτό είναι χαζό γιατί ήμουν πάντα εναντίον όλον αυτόν από msn κτλ και γενικά τον σχέσεων από απόσταση,,καταρχάς τώρα έχω εξέτασης κάθε μέρα και αυτός το ίδιο έτσι είναι δύσκολο να συναντηθούμε αν και δεν μένουμε και τόσο μακριά,εκτος από αυτό δεν θέλω να τον πιέσω με κανένα τρόπο μιλήσαμε γιάφτα μου είπε πως θέλει να έρθει και απλά περιμένω μέχρι na μπορέσει και να το θέλει,,εννοείτε πως δεν έχω παρανόηση και δεν θα αρχίσω τα σαγαπώ και τέτοια από το pc lol,,όσο γιαφτο που ηπα ότι μπορεί να μου φτιάξει τι μέρα,η ζωή μου δεν εξαρτάται από αυτόν απλά όταν δεν είμαι καλά και μιλήσω με αυτόν μπορεί να μου φτιάξει τι διάθεση,κάτι που έχει πολλή καιρό να με κάνει να αισθανθώ άντρας έχτος από τον κολλητό μου(και piste4teme αυτός δεν μετράει!lol),,sorry αν γίνομαι αδιάκριτη(αν θες απαντάς)εσύ τι έπαθες με την κορέλλα σου seorge?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57933 από Seorge στις 23 Ιανουαρίου 2010, 6:43μμ

Seorge

Εικονίδιο
Sintelle m εγω έχω πληγωθει απιστευτα,,,ειλικρινα..Την περίμενα 2 χρόνια μέχρι να αισθανθεί έτοιμη για να τ κανουμε,Όπως είχα γράψει και σε ενα topic πιο πριν,οταν μου δώθηκε η ευκαιρία να το κάνω με κάποια άλλη φέτος(σημειωτέων κουκλα) την απέριψα μονο και μονο για την κοπέλα μου,έφυγε στην πόλη που μέναμε μαζί για να ξαναδωσει πανελλ και τη βλέπω 1 φορα το 3μηνο και αν και μου χουν πει πολλοί δεν ήθελα να ΄βγώ στο ψάξιμο άλλης γιατι μαζι της εχω περάσει τόσα και την αγαπω..Μου χε πει άπειρες φορες οτι είμαι τα πάντα για αυτή και οτι θα θελε να μείνουμε για πάντα μαζί..και χτες αφου γύρισε απο 4 εκδρομή με ενα ομιλο που χε παει μιλούσε συνέχεια με τις καινούργιες της φίλες στο τηλ και μενα πλήρης αγνόηση στο μσν.και τσακωθήκαμε χτες και μ λεει"δε σε θελω άλλο υπάρχουν κι άλλοι ξερεις δεν εισαι ο μονος,λίγο να κουνησω το δαχτυλάκι μου 10 θα μαζευτούν,τελος".Επειδή σκαμπάζω αρκετά απο ψυχολογία επιβαιβαίωσα επίσης οτι δεν βρήκε ούτε γουσταρε άλλον..Με έχει όμως πληγώσει τοοοοσο πολυ..Και σημερα το πρωι παλι έλεγε μωρο μου κτλ...Μεσα σε ενα ομως βράδυ μ αυτα πυ είπε με έκανε να τη μισώ..παρα πολυ...και στο αίτημα της να τα ξαναβρούμε είδε(προς το παρων)την πόρτα μου κλειστή..Οταν αρχισε το κλάμα ομως εκει ηταν που έλεγα μεσα μου καλύτερα μια σφαίρα στο κεφάλι μου παρά ο αγγελος μου να στεναχωριέται..ομως η λογική μου λεει οτι"ο.τι συμβαίνει μια φορά συμβαίνει κι αλλες"και επειδή ξέρω οτι τα χτεσινα μονο τυχαια δεν τα ειπε της απάντησα αρνητικά...Και πονάω πολυ..παρα πολύ...αλλα πρεπει να μάθει κι αυτή οτι η αξία κάποιου φαίνεται οταν τον χανει.γι αυτό τελος κια απο μενα.....σορυ που ήμουν εκτός θέματος και sintelle μ σορυ που δεν μπόρεσα να απαντήσω στα παραπάνω αλλα παλι τωρα εχω φορτιστει συναισθ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57940 από sintele στις 23 Ιανουαρίου 2010, 10:53μμ

sintele

Εικονίδιο
σε καταλαβαίνω..απλά αυτή σε έχει καιρό και κάπου έχασε την εκτίμηση τις,,ίσος να τις κόλλησε και κάποιος άλλος στην εκδρομή αυτή την είδε κάπως και καλά γκομενάρα και την πέταξε την κοτσάνα,,μα στα νεύρα είναι που λέμε όλα όσα σκεφτόμαστε καιρό,,αστήν εκεί να κλέη για να μάθει άλλη φορα..αυτό που είπε ήταν καθαρά για να σε πληγώσει και το εννοούσε απόλυτα την στιγμή που το είπε,,αστήν εκεί καμια βδομάδα,,και η πλακα είναι να di και καμια να σου κολλάει έτσι για να μάθει και εκείνη πως δεν είναι η μια μονο που μπορεί να ενδιαφερθεί για σένα και να βράσει στο ζουμί τις μέχρι να τα βρείτε
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #57941 από Seorge στις 23 Ιανουαρίου 2010, 11:27μμ

Seorge

Εικονίδιο
αχ ρε συ thanks...πηρα λιγη δυναμη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login