Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Ακόμα και μία κοινωνία ηλιθίων είναι ταξική. Έτσι ένας ηλίθιος πλούσιος είναι απλά πλούσιος ενώ ένας ηλίθιος φτωχός είναι απλά ηλίθιος.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Αλλαγή στο σώμα μου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #129492 από nurcer στις 13 Αυγούστου 2014, 2:41πμ

nurcer

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2014
Γειά σας . Θα ήθελα να μοιραστώ στο πρόβλημά μου..Είμαι αδύνατος και δεν μου αρέσει αυτό..Έχω πολύ γερό μεταβολισμό και έτσι δεν παίρνω κιλά και ας τρώω υγειινά ....Το καλοκαίρι είναι η χειρότερη περίοδος.Πρέπει να κυκλοφορώ με μαγιώ..Κάθομαι και χαζεύω τα σώματα των άλλων που είτε είναι γυμνασμένα είτε έχουν λίγα κιλάκια παραπάνω χωρίς να δείχνει άσχημο και πέφτω πολύ ψυχολογικά ..Όλοι λένε ότι θα θέλανε να έχουν το μεταβολισμό μου όμως εγώ δεν τον θέλω...Τον Οκτώβρη θα γραφτώ γυμναστήριο.Υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει το σώμα μου ή ο μεταβολισμός μου θα σταθεί εμπόδιο στο να πάρω στο μέλλον λίγο όγκο?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129493 από eirini_g17 στις 13 Αυγούστου 2014, 2:56πμ

eirini_g17

Εικονίδιο
μέλος από: 12/8/2014
Από ότι ξέρω δεν έχει κάποια σχέση ο μεταβολισμός σου με τη γυμναστική. Για να πάρεις όγκο πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ασκήσεις γυμναστικής. Όταν θα πας να γραφτείς συζήτα το κάποιον γυμναστή ώστε να μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα με ότι θες να καταφέρεις:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #129500 από nurcer στις 13 Αυγούστου 2014, 12:54μμ

nurcer

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/3/2014
θα ήθελα και άλλες γνώμες
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #129501 από Panatziotis96 στις 13 Αυγούστου 2014, 3:11μμ

Panatziotis96

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπερα φίλε μου!!
Λυπών και εγω ειμαι ακριβώς σαν εσενα εχω υψος 1.98 και ειμαι μολις 62kg βεβαια εγω κανω και 3 χρώνια γυμναστική εχω μια α γραμοση κυλιακων και δικεφαλον κλπ το θεμα ειναι οτι αν ειχα περισσοτερο ογκο τωρα δεν θα ημουν ετσι αλλα ποιο δεμενος εος και πολυ ποιο δεμενος θα ελεγα!
Το εχω ψαξει αποιρα ολλο αυτο και πιστευω πως μπορω να σε βοηθησω
σε πρωτη φαση θα πρεπει να κανεις μια μέτριση για να δεις ποσα cal θα πρεπει να καταναλονεις καθε ημέρα εγω πρωσοπικα πρεπει πανω απο 3.800 καθε ημερα και αυτο θα το βρεις με μια πραξη...ενημερωτικα υπαρχουν πολλες εξισωσεις για να κανεις την μετριστη εγω θα σου διξω αυτη που χρυσιμοποιο λυπων :
πολλα πλασιαζεις το 24.2 με το βαρος σου το αποτελεσμα που θα βγαλεις απο αυτη την πραξη θα το πολλαπλασιασεις με το ρυθμο του μεταβολισμου που στην προκιμενη περιπτωση μιας και περνουμε δυσκολα βαρος θα το υπολογισουμε με το 0.5 συνεπως οτι βρεις απο τον πολλαπλασιασμο με το 24.2 και το βαρος σου θα παρεις το αποτελεσμα και θα το πολλαπλασιασεις με το 0.5 στην συνεχεια προσθετεις το αποτελεσμα που βρηκες απο την πρωτη σου πραξη δηλαδη το βαρος σου με το 24.2 και το αποτελεσμα που εβγαλες απο το αποτελσμα που εβγαλες στο 24.2 και το αποτελσμα που εβγαλες απο την δευτερη πραξη και εκει βλεπεις ποσες θερμιδες πρεπει να καταναλονεις στο συνολο εχουμε
24.2 επι του βαρους σου
και το βαρος σου επι τον ριθμο μεταβολισμου σου που στην προκιμενη περιπτωση ειναι το 0.5
επιτα προσθετης τα δυο αυτα αποτελεσματα και βρισκεις της θερμιδες που θα πρεπει να καταναλωσεις καθε ημερα..και αυτο γιατι! γιατι το σομα σου με της δραστιριοτητες που εκτελεις καθημερινα καταναλονει ενα ποσο θερμιδων που εσυ δεν μπορεις να καληψεις οποτε πρεπει να τον ενισχησεις τον οργανισμο σου δινοντας του περισσοτερες θερμιδες...θα σου πρωτινα να πεις τον γυμναστη σου να σου κανει ενα προγραμμα διατροφης για της θερμίδες που πρεπει να καταναλωσεις δεν θα σου πρωτινα συμπληρομα σε καμια περιπτωση αλλα αν ειναι μονοδρομος και δεν μπορεις απο οικονομικης πλευρας να παρεις της θερμιδες απο την διατροφη σου τοτε μπορης να παρεις συμπληρομα...αυτα απο εμενα αποδεκτη αν σε βοηθησα και συγγνωμη για τα ορθογραφικά λαθοι
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login