Μήνυμα στις 13/8/2014 στις 12:23 @Flame
Μη μασάς ρε, γραψτους. Στη τελική αν κάνουν και αυτοί το ίδιοι με τη μουσική βάλε και εσύ τα ηχεία στο φουλ με τη μουσική που γουσταρεις ο ιδιος. Δεν θα σου κανουν κουμαντο στο σπιτι σου.
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τους γείτονες..
Μήνυμα στις 13/8/2014 στις 02:56 @Κλάψιμο
Από ότι ξέρω δεν έχει κάποια σχέση ο μεταβολισμός σου με τη γυμναστική. Για να πάρεις όγκο πρέπει να κάνεις συγκεκριμένες ασκήσεις γυμναστικής. Όταν θα πας να γραφτείς συζήτα το κάποιον γυμναστή ώστε να μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα με ότι θες να καταφέρεις:)
Πήγαινε στο θέμα: Αλλαγή στο σώμα μου
Μήνυμα στις 12/8/2014 στις 23:52 @Sex
Και τι πρόβλημα υπάρχει που έχεις ξυρισμένη την κάτω περιοχή; Ζήτα να βγει η μητέρα σου εξώ αλλιώς ο θεός μαζί σου.
Πήγαινε στο θέμα: Δερματολογος
Μήνυμα στις 12/8/2014 στις 23:50 @Θ. Κλημεντίνη
Κάνε της τίποτα ρομαντικό πες και τίποτα ερωτόλογα μπας και βάλει μυαλό αλλιώς όντως καλά ξεμπερδεματα
Πήγαινε στο θέμα: Θεωρει πως ειναι ασχημη ή whatever
Μήνυμα στις 12/8/2014 στις 17:33 @Sex
Θα σου πω και εγω την γνώμη μου, την εμπειρια που εχω πο το δαχτυλο ειναι οτι μπορει να πονεσεις που κ που κ φυσικα αναλογως με τον ρυθμο και την πιεση που θα δινει ο ιδιος. Υπαρχει περιπτώση να βγάλεις αίμα, εγω εβγαλα και εσπασε ο παρθενικος μου υμενας επειδη το εβαζε πολυ μεσα. αν δεν θες να βγαλεις πες του να το κανει χαλαρα και στη τελικη δίνε του εσυ ρυθμό κρατόντας το χερι του με το δικό σου :)
Πήγαινε στο θέμα: Προκαταρκτικα
Μήνυμα στις 12/8/2014 στις 16:57 @Θ. Κλημεντίνη
Εμείς οι κοπέλες έχουμε ώρες ώρες και τα ψυχολογικά μας, ειδκά αν στο παρελθον μας έχουν φερει και σε δύσκολη θέση λόγο της εξωτερικής μας εμφάνισης. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να της μιλήσεις και να της εξηγήσεις πως αν ήθελες κάποια ομορφότερη δεν θα ήσουν τώρα μαζί της!:)
Πήγαινε στο θέμα: Θεωρει πως ειναι ασχημη ή whatever
Μήνυμα στις 12/8/2014 στις 16:05 @Sex
Καλησπέρα,είμαι 17 χρονών και εδώ και δυο χρόνια θέλω ένα αγόρι και τον τελευταίο 1 χρόνο είμαστε μαζί. Θέλουμε ο ένας τον άλλον πολύ και όταν πάμε να προχωρίσουμε πάντα κάτι γίνεται. Το θέμα μου είναι ότι εμένα είναι η πρώτη μου φορά ενώ εκεινος είναι πιο έμπειρος από εμένα και νιώθω ώρες ώρες πως φταίω εγώ που δεν γίνεται και ότι του δείχνω ότι δεν τον θέλω και δεν τον αγαπάω έτσι.. Δεν ξέρω τι να κάνω και πως να το διαχειριστώ το όλο θέμα. Δεκτές όλες οι γνώμες, ευχαριστώ. Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένη |