Μήνυμα στις 27/1/2016 στις 12:36 @Sex
Έχει κανείς καμία ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα? Θέλω τα φώτα σας! Να προσθέσω ακόμη πως έχουμε προσπαθήσει λίγο μπήκα μέσα τις με το "κεφάλι" μόνο και μου είπε ότι πονάει όπως και ότι έχει συνηθίσει λίγο τώρα και δεν πονάει τόσο αλλά αν πάμε να μπούμε λίγο ποιο μέσα πονάει πολύ και μου λέει να σταματήσω!
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά συμβουλές!
Μήνυμα στις 26/1/2016 στις 11:16 @Sex
Καλημέρα σε όλοι την κοινότητα του φτου! Θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές σας για την πρώτη φορά σεξουαλικης επαφής ! Τι να κάνω ; Πως πρέπει να γίνει μιας και οι δυο μας είμαστε παρθένοι ! Θέλω μονάχα να ξέρω πως να το διαχειριστώ για να γίνει όμορφα και ομαλά ! Και όταν κοπεί ... Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση σταματάμε η συνεχίζουμε και αν συνεχίσουμε θα υπάρχει πόνος πολύς ; Και μερικές συμβουλές σας θέλω για το πως να την ανάψω θέλω να είναι κάτι ξεχωριστό και όμορφο και για τους δυο μας ! Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά συμβουλές!
Μήνυμα στις 12/11/2015 στις 13:49 @Sex
Χερετώ την παρέα του φτου επαναφέρω το εν λόγω ποστ με μια μικρή ενημέρωση επί του όλου θέματος! Πάνε 11 μήνες μετά από όλο αυτό και αποφάσισα να πάω για εξετάσεις έβαλα κάτω όλες τις φοβίες και πήγα! Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και με έβαλαν αρνητικό είμαι πεντακαθαρος!! Αλλά αυτό ήταν ένα δυνατό μάθημα ζωής!!! Προφυλαξεις όλοι μας παιδιά!!!
Πήγαινε στο θέμα: (SOS) ερώτηση περί ΣΜΝ μετά από επαφή!
Μήνυμα στις 26/4/2015 στις 23:01 @Sex
Παιδιά καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω! Τον τελευταίο καιρό αυτό δεν είναι από πάντα καθώς πάω να τον πλενω δεν κατέβενει με λίγη δυσκολία και όχι στενό δεν είναι! Στεγνό θα έλεγα καθώς κατέβενει και χωρίς πόνο θα έλεγα αλλά καθως το πιεζω είναι σαν να έχει κολλήσει με το κεφάλι! Τον πλενω με σαπούνι κανονικά αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη!! Τα φώτα σας παρακαλώ!!! Είμαι 19 και πρόσφατα έπαιρνα αντιβιωσεις για ουρολύμοξη αν αυτό λέει κάτι! Πήγαινε στο θέμα: Δυσκολία στον καθαρισμό του
Μήνυμα στις 7/4/2015 στις 16:23 @Sex
Παιδιά θα βάλω τα κλάματα δεν μπορώ άλλο νιώθω απαίσια!! Ήταν και η πρώτη κοπέλα που πηγα!!! Θεε μου!!! Ρε παιδιά μου έχει πει πάρα πολλές φορές ότι είναι καθαρή ακόμα κι πριν το σεξ αυτό μου έλεγε!! Γιατί την ρωτούσα!! Έχεις κάτι; είσαι σίγουρα καθαρή; και εκκίνη έλεγε ναι ναι ναι ναι!! Επίμονα!! Τι μπορώ να κάνω τώρα; νομίζω μου είχε πει αν θέλω να μου δείξει και τις εξετάσεις! Δεν ξέρω έχω πανικοβληθη!! Παιδιά δεν θέλω να πάω με καμιά αυτό το καιρό!! Είμαι απλά χάλια ψυχολόγικα!!! Έλεγα να κάνω και ένα σπερματογραφιμα!!
Μήνυμα στις 7/4/2015 στις 04:38 @Sex
Να συμπληρώσω πως η κοπέλα τον μήνα που ειμασταν εξ αποστάσεως λόγο σχολής και κενού ήταν Ελλάδα και στην ουσία δια φβ και σκυπε τα είχαμε!! Επίσεις τις τελευταίες στιγμές χωρίς προφυλαξεις τις περάσαμε κατά την διάρκεια τις περιόδου τις ήταν αν μη τι άλλο αιδια και συχαμερο όλο αυτό για εμενα αλλά λόγο του αίματος που είχε εκκίνη την στιγμή είπα να μην το παραλιψω από το ολο θεμα! όπωςς επισεις οτι τις ήρθε κανονικά περίοδος !
Μήνυμα στις 7/4/2015 στις 04:28 @Sex
Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να σας εκφράσω την κατάσταση μου λίγο αυτό το διάστημα! Γιατί είναι λίγο περίεργα τα πράγματα! Είχα μια σχεση με μια κοπέλα πριν από 1 μήνα με την οποία ήμασταν μαζί 3 μήνες! Εκ τους οποίους ο ένας ήταν εξ αποστάσεως! Ο πρώτος κατά κύριο λόγο την κοπέλα την γνώρισα στο μετρό καθος πήγαινα σπίτι μου μετά το πανεπιστήμιο! Να πω επισεις πως σπουδάζω εξωτερικό! Η κοπέλα για να μην βγαίνω εκτός θέματος δεν μου είπε ποτέ μα ποτέ με πόσους έχει πάει σε μια φάση μας νομίζω είπε γύρο στις 20 σχέσεις είχε δεν ξέρω αν πήγε με όλους αλλά είπε πως με όλους με προφυλαξεις πηγενε εκτός από τον πρώτο τις ο οποίος είχε πάει μόνο με μια κοπέλα πριν από αυτήν! Η ίδια ισχυρίζεται λέει κοινος πως έχει κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις και είναι καθαρή!! Αλλά επιδη δεν πηγενε άλλο η κατάσταση κάποια προσωπικά μας θέματα ξεκοψαμε και τωρα μηλαμε αρεα πυκνά λίγο φιλικά! Πριν χωρίσουμε όμως καμία βδομάδα καθος παίζαμε πάνω στο κρεβάτι εκκίνη καθίσε πάνω μου χωρίς προφιλαξη ενώ εγώ τις τόνισα να μην το κανει αυτή το έκανε αλλά βρήκε άμεσος και άλλος χαλβας εγώ άλλο που δεν μου άρεσε το συνεχίσαμε για λίγο ακόμα χωρίς προφυλαξεις!! Και αυτό εγεινε για άλλες 2 φωρες!! Παιδιά δεν ξέρω πως έγινε πάντως την αρχή την έκανε αυτή πάρα όλες τις αρνισεις μου επί του όπου θέματος!Η εν λόγον κοπέλα μου είχε κολλήσει ουρολύμοξη λόγο τις κολπιτιδας που είχε και ξεκίνησα αντιβιωσεις ωστόσο φοβάμαι πάρα πολύ είμαι υπέρ προστατευτικος με θέματα υγείας και δεν θέλω να έχω κολλήσει ότι δυπωτε για μια ώρα ευχαριστήσεις σαφέστατα δεν θα ξανά επαναληφθεί κάτι τέτοιο και πως από εδώ και στο εξεις θα είμαι μέγιστα προσεκτικότερος αλλά θέλω να διασφάλισω πως όλα είναι καλά να νιώσω μέσα μου πως είμαι καθαρός! Έκανα έναν μήνα μετά και εξετάσεις ούρων και αίματος και μόνο ουρολύμοξη βρήκαν αντίθετα από το αίμα μου είπαν πως όλα είναι τέλεια!! Τίποτα χαμηλό τίποτα υψηλό!! Εάν σας βοηθήσει κάτι τέτοιο!! Θα εκτιμουσα πολύ να παρω μια απάντηση επί του θέματος γιατί πάνε μέρες που η ψυχική μου ηρεμία είναι συνεχώς σε διαταραχή! Επίσης για να φύγει ένας στο εξωτερικό για σπουδες θέλει το πανεπιστήμιο χαρτί πως δεν έχεις προβλήματα υγείας μαζί μ αυτά και hiv και άλλα τέτοια! Η κοπέλα ήταν Ελληνίδα και εκκίνη αλλά δεν ξέρω αν πειρε το χαρτί έτσι χωρίς να εξεταστεί γιατί εδώ στην Ελλάδα πολλά τέτοια γίνονται καθότι και εγώ δεν εξεταστικα λόγο πιέσεις του χρόνο δεν μπορούσα να περιμένω τα αποτελέσματα!!!! Πήγαινε στο θέμα: (SOS) ερώτηση περί ΣΜΝ μετά από επαφή!
Μήνυμα στις 31/3/2015 στις 02:19 @Sex
Το τελευταίο διάστημα έχω έναν μικρό πόνο αν όχι πόνο ενόχληση κάτω όταν βρίσκομαι σε στύση και ακουμπάω στο μποξεράκι γενικά η περιοχή εκείνη είναι ποιο ευαίσθητη από ότι πριν και έχω μια μικρή ενόχληση σημειωτόν πως πριν όλα ήταν καλά εκτός από το γεγονός ότι είχα κολλήσει από την πρώην μου ουρολοίμωξη και έπαιρνα αντιβίωση επίσης έχω πολλές ορέξεις κάθε ήμερα μπορεί να αυνανίζομαι και 4 φορές κάθε ημέρα ! δεν ξέρω τον λόγο πραγματικά είναι πρώτη φόρα που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο!
Πήγαινε στο θέμα: Ερεθισμός η μερικός πόνος στο πέος
Μήνυμα στις 11/3/2015 στις 07:36 @Sex
καλημέρα από εμένα χωρίς να είμαι 100% σίγουρος στο τι μπορεί να παίζει να σου πω ότι υποψιάζομαι πως μάλλον εκεί κάτω είσαι λίγο κλειστή ! και δεν υπάρχει πολύ χώρος για να περάσει ο αέρας με αποτέλεσμα λόγο και το ότι η περιοχή είναι υγρή να ακούγεται έτσι !! δεν αποτελεί πρόβλημα και εγώ στις κοπέλας μου που τις έβαζα ακουγόταν έτσι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ! μια αποδέκτη αν σε κάλυψα ! (: Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμος/πρωτη φορα/ΒΟΗΘΕΙΑ
Μήνυμα στις 11/3/2015 στις 07:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Το χάπι τις επόμενης ημέρας δεν είναι καραμέλα ( φιλικά πάντα ) απλά μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα ακόμα και να αφήσει την γυναίκα Στύρα μετά από κατάχρηση ! αν δεν κάνω λάθος μια γυναικά μπορεί να το χρησιμοποιήσει μονάχα 3 φορές σε ολόκληρη την ζωή τις ! το χάπι τις επομένης ημέρας προσφέρει 95% επιτυχία μετά από την χρυσή του στο πρώτο 24ωρο και η πιθανότητες μειώνονται όσο περνάνε οι ώρες ! το αντισυλληπτικό χάπι προσφέρει πάλι 95% αλλά θα πρέπει να συμβουλευτή η κοπέλα σου γυναικολόγο για το αν θα μπορεί πρακτικά να πάρει ένα τέτοιο χάπι η ακόμα και ποιας γενιάς ! τις 1ης γενιάς είναι τα ποιο πρόσφατα από όσο ξέρω και κάνουν καλύτερη δουλειά από όλα τα υπόλοιπα ! όπως και να έχει η προφύλαξη είναι το παν! εγώ το έκανα με την κοπέλα μου και βάρεσα ουρολοίμωξη τώρα και τυραννιέμαι άσχημα υπάρχουν και χειρότερα όπως το να κολλήσεις κάποια άλλη ασθένεια η ακόμα και απρόσμενη εγκυμοσύνη ! γνώμη μου αυτή δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου απλός θέλω να σε ενημερώσω για να πάρεις μέτρα προτού κάθε σου πράξη ! αν σε κάλυψα δώσε μου μια αποδέκτη απάντηση ! :) Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά |