Ο αδερφος μου ειναι διαολος!
Μήνυμα #125101 από loudas στις 02 Φεβρουαρίου 2014, 6:27μμ
μέλος από: 27/1/2014 μηνύματα: 12 0 |
εδω και μισο χρονο,ο αδερφος μου, 1.οταν μου λεει κατι οπως εισαι noob στο lol(αυτο ειναι το λιγοτερο) και εγω του λεω δεν εισαι καλυτερος λεει στους γονεις ''ο κωστας(ψευτικο ονομα) με κοροιδευει και με βριζει!''δεν το αντεχω.το αστειο ειναι οτι οταν τους λεω τι μου λεει(ή τι μου κανει)αυτος λεει εγω δεν εκανα τιποτα κτλ. και εγω τελικα μπαινω τιμωρια(αυτο το γραφω μεσα απο την πολυ λιγη ωρα μου ειμαι κομπιουτερ σημερα).λιγο πριν ηρθε ο μπαμπας μου και μου ειπε:νιωθεις αδικημενος?του λεω ναι και αυτος λεει λυπαμαι αλλα δεν εισαι καθολου. 2.συνεχεια μπανει στα ποδια μου και λεει να παιξουμε. εγω του λεω οχι και το λεει στη μανα του να ερθει να μου πει να παιξουμε κτλ. και αμα τον παιξω λιγοτερο απο 2 ωρες νευριαζει και τσιριζει,χτυπαει(οχι οτι με ποναει),και γκρινιαζει οτι δεν τον επαιξα πολλη ωρα! 3.αλλα διαφορα προβληματα. μην πειτε να σηζητισω μαζι του γιατι ειναι ηληθιος και δεν καταλαβαινει.απαντηστε συντομα σας ικετευω γιατι εχω σκεφτει και οτι μπορω να πεθανω απλως κιολας(αυτοκτονια).σημερα και αυριο κερναω αποδεκτες. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125106 από aglina στις 02 Φεβρουαρίου 2014, 9:31μμ
μέλος από: 7/12/2012 μηνύματα: 667 0 |
Sorry που στο λεω αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κ κατι κ εγω με τον αδελφο μου τα ιδια τραβαω. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι να εξυγισεις σους γονεις σου πως νιοθεις καποια στιγμη που θα ειναι ηρεμοι. *Αν βρεις καμοια πιο αποτελεσματικη λυση θελω κ εγω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #125115 από pi8hkos97 στις 03 Φεβρουαρίου 2014, 2:15μμ
μέλος από: 14/1/2014 μηνύματα: 507 0 |
Αποδεκτή απάντησηΦίλε μου σαν μεγαλύτερος (17 χρονών) που έχω ζήσει ανάλογες εμπειρίες στα παιδικά μου χρόνια μπορείς να κάνεις τα εξής:1) Να πεις στους γονείς σου ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ασχολείσαι με τον αδερφό σου και ότι δεν θα ασχολείσαι μέχρι να ωρημάσει 2) Να ηχογραφίσεις αυτά που σου κάνει (όταν έχεις υποψίες ότι έρχεται βάζε το κινητό να ηχογραφεί) και όταν λέει ψέματα να βάζεις την ηχογράφιση ώστε να σε πιστέψουν Ελπίζω φίλε να σε κάλυψα και αν μου έρθει καμιά ιδέα θα τη γράψω. Πάντως το 2) πιάνει εγγυημένα και θα δεις για πότε θα σε πιστέψουν |
προφίλάλλα...˵quote˶ |