περίεργα συναισθήματα
Μήνυμα #121821 από strawberry στις 14 Ιουλίου 2013, 6:45μμ
μέλος από: 8/7/2013 μηνύματα: 11 0 |
Γεια σε όλους!!! Είμαι φοιτήτρια 1ου έτους και στην αρχή όταν είχα πάει στη σχολή για τους πρώτους 6 μήνες όλα μου φαινόντουσαν πολύ αδιάφορα! μέχρι που γνώρισα ένα αγόρι..ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα και βγαίναμε συχνά έξω με φίλους..εγώ όμως όσο περνούσε ο καιρός ένιωθα πως τον ήθελα..και ένα βράδυ βγήκαμε για ποτό με τους φίλους μας και αυτός με άρπαξε και με φίλησε μπροστά σε όλους..με φιλούσε όλο το βράδυ σαν να ήμασταν μόνοι..δεν τον ένοιαζε που μας κοιτούσαν όλοι! ήταν πολύ καλός και τρυφερός μαζί μου και δεν έγινε τίποτα παραπάνω από φιλιά και αγκαλιές..με την στάση του εγώ νόμιζα ότι ήθελε να είμαστε μαζί όμως μετά από μερικές μέρες μου είπε ότι αυτό ήταν όλο και ενώ περάσαμε καλά θέλει κάποια άλλη και δεν μπορεί να κάνει σχέση μαζί μου..εγώ μετά έφαγα τρελό κόλλημα μαζί του..τώρα έχουν περάσει 3 μήνες από τότε και εγώ τα έφτιαξα με ένα παιδί και νιώθω πολύ καλά μαζί του..αλλά πολλές φορές σκέφτομαι ακόμη εκείνη την νύχτα..και έχει τύχει να είμαι με το αγόρι μου στον δρόμο και να συναντήσω εκείνον και με κοιτάζει περίεργα..τώρα το μόνο που φοβάμαι είναι να μην μάθει τίποτα το αγόρι μου για εκείνη την νύχτα..Μήπως πρέπει να του το πω από μόνη μου??? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #121831 από Maria_Maraki στις 15 Ιουλίου 2013, 1:26πμ
μέλος από: 8/7/2011 μηνύματα: 53 0 |
Αποδεκτή απάντησηεπειδη εχω ζησει μια παρομοια κατασταση και μετα ειχα τρελο κολλημα με εκεινον σ λεω οτι τετοια ατομα δεν αξιζουν...ειναι λογικο να το θυμασαι το ιδιο ακριβως εκανα κ εγω και το κανω ακομα που εχω σχεση ενα χρονο με ενα παιδι....να σκεφτεσαι οτι απλως περασες καλα και τελειωσε αφου εισαι μια χαρα με το αγορι σου!!και να το μαθει τι πειραζει?οτι εγινε ανηκει στο παρελθον οποτε μην σε νοιαζει!εγω παντως δεν θα σου ελεγα να του το πεις.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121837 από strawberry στις 15 Ιουλίου 2013, 11:36πμ
ναι έχεις δίκιο απλά αυτός ακόμη και τώρα όταν με βλέπει συνεχίζει να με καρφώνει με το βλέμμα του...έχει τύχει να είμαι με το αγόρι μου και να περάσουμε από μπροστά του και να κοιτάζει πολύ επίμονα..δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό? δικιά του ήταν η απόφαση να μην είμαστε μαζί...τώρα γιατί το κάνει αυτό?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121840 από nefelaki στις 15 Ιουλίου 2013, 12:57μμ
μέλος από: 15/7/2013 μηνύματα: 10 0 |
κοίτα να περνάς καλά με το αγόρι σου και άσ'τον τον άλλο.. η ζωή είναι να πηγαίνουμε μπροστά κρατάμε τις όμορφες αναμνήσεις και πάμε μπροστά ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #121847 από strawberry στις 15 Ιουλίου 2013, 4:45μμ
έχεις δίκιο!! αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα!!! :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |