Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 18:11 @Sex
5 φορές το έχουμε κάνει το πολύ και δεν γινόταν πολύ συχνά. εε δεν έχω κάποιο πρόβλημα μια χαρά τώρα και απ'ότι βλέπω η τρύπα ξανακλείνει σιγά σιγά. πάντως ειλικρινά δεν θα το ξανακάνω απο πίσω. έχω καιρό τώρα και δεν πρόκειται να ξαναγίνει απο πίσω.
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ :(
Μήνυμα στις 4/8/2013 στις 21:07 @Sex
ωραία ευχαριστώ για τις γνώμες σας... όχι δεν έχω κάποιο πρόβλημα.. καμιά φορά είχα με την τουαλέτα απο πίσω.. τώρα καλά.. ελπίζω να ξανακλείσει και η τρύπα Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ :(
Μήνυμα στις 27/7/2013 στις 16:33 @Sex
μόνο που μερικές φορές όταν πάω τουαλέτα έχω κάποιες ενοχλήσεις εκείνη την στιγμή αλλά εντάξει μια χαρά μετά... πφφ δεν ξέρω...
Μήνυμα στις 25/7/2013 στις 14:59 @Sex
αλήθεια ξανακλείνει? όταν μου το έλεγε δεν το πίστευα... εε όχι δεν πονάω ούτε έχω ενοχλήσεις.. ούτε στην πράξη όταν γινόταν πόναγα.. είμαι 16! Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ :(
Μήνυμα στις 20/7/2013 στις 14:43 @Sex
εε απλά απο πίσω έχω ανοίξει λίγο (η τρύπα)... δεν φαίνεται απ'έξω απο τα ρούχα...αλλά μόνο εγώ το καταλαβαίνω...
Μήνυμα στις 17/7/2013 στις 10:49 @Sex
απλά ανησυχώ επειδή έχω αλλάξει λίγο απο πίσω και γι'αύτο... ευχαριστώ πάντως για τις απόψεις! Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ :(
Μήνυμα στις 16/7/2013 στις 14:07 @Sex
θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε διάφορες απόψεις! ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ :(
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 13:28 @Sex
απλά ανησυχώ. δεν ξέρω εδώ και καιρό σκέφτομαι ότι μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα σε αρκετά θέματα! :/
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 12:57 @Κλάψιμο
κοίτα να περνάς καλά με το αγόρι σου και άσ'τον τον άλλο.. η ζωή είναι να πηγαίνουμε μπροστά κρατάμε τις όμορφες αναμνήσεις και πάμε μπροστά ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
Πήγαινε στο θέμα: περίεργα συναισθήματα
Μήνυμα στις 15/7/2013 στις 12:42 @Sex
είμαι παρθένα αλλά έχω κάνει πρωκτικό σεξ αυτό μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον ή στην προσωπική μου ζωή ή στην υγεία μου? δεν είχα πονέσει καθόλου καμία φορά.. τώρα έχω πολύ καιρό να το κάνω έχουμε χωρίσει με το αγόρι μου.
Πήγαινε στο θέμα: πρωκτικό σεξ :( |