Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όχι, δεν πρέπει να ενθουσιαστείς που έφτιαξες σε τρεις μόνο μήνες το παζλ που έλεγε 'από 2 έως 4 έτη'!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ερωτευμένος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121244 από Turion στις 24 Ιουνίου 2013, 9:00μμ

Turion

μέλος από: 24/6/2013
Καλησπερα και συγχωρεστε με που γραφω στα Ελληνικα χωρις να βαζω τονους αλλα αυτο με διευκολυνει για να γραφω πιο γρηγορα.

Λοιπον ειμαι ερωτευμενος με μια κοπελα εδω και ενα χρονο περιπου. Απο το λυκειο, δωσαμε πανελληνιες περασαμε στην ιδια πολη και ξανα αρχισαμε να κανουμε παρεα. Μια μερα λοιπον της ειπα πως νοιωθω γι αυτην (κομπλαρε λιγο), ομως αυτη μου ειπε πως θελει να συνεχισουμε να κανουμε παρεα (με αλλα λογια μου το φερε γλυκα το οχι της) και πως μετα απο αυτο που της ειπα δεν θα κανουμε και διαφορα αλλα τετοια. Εγω επειδη ειμαι ακομα ερωτευμενος μαζι της αλλα επειδη μου αρεσει και σαν χαρακτηρας και θελω να περναω χρονο μαζι της και να συζηταμε οντως συνεχισα. Αρκετοι φιλοι μου, μου ειπαν πως ειναι λαθος αυτο που κανω και πως επρεπε να ξεκοψω αφου "την ηπια την πορτοκαλαδα". Εγω παρολαυτα συνεχισα και συνεχιζω, ομως οποτε ειναι να κανονισουμε παλι να συναντηθουμε εγω εχω αυτο το κομπο στο στομαχι και νοιωθω συνεχεια να "αρρωσταινω" με αυτην την κατασταση...Ενω θελω να συνεχισω να κανω παρεα μαζι της ταυτοχρονα δεν θελω κιολας γιατι νοιωθω πως αυτο με κανει χειροτερα. Πιστευα πως μετα απο το οχι της τα πραγματα θα αλλαζαν και γω θα την ξεπερναγα σιγα σιγα αλλα τελικα δεν εγινε αυτο! Σκεφτομαι να της πω οτι οποτε βγαινουμε τι νοιωθω γι αυτην (γιατι θελω να ειμαι παντα ειλικρινης) αλλα με αυτον τον τροπο μπορει και να μην ξανα κανουμε παρεα ποτε.

Μαλλον σας μπερδεψα γιατι ουτε εγω ξερω τι θελω και τι να κανω, αλλα αν μπορειτε δωστε μου καμια λυση. Οπως να συνεχισω να κανω παρεα μαζι της; να της πω οτι ειμαι ακομα ερωτευμενος μαζι της ή τι στα κομματια να κανω πια;; Εχω απελπιστει!
Ευχαριστω....

ΥΓ: δεν ξερω αν ειναι το σωστο σημειο που ποσταρω το θεμα μου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121250 από Epistimon στις 24 Ιουνίου 2013, 10:39μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
γεια σου φιλαρακι..καταρχας γραφω αυτη την απαντηση για δευτερη φορα επειδη την πρωτη την εγραψα με κεφαλαια και δεν θελω να φαω ban. Πρωτα απο ολα να ξερεις οτι επειδη σου ειπε "οχι" δεν σημαινει οτι θα στο ξαναπει στο μελλον! αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να την φερεις πιο κοντα σου και να μην σε βλεπει μονο σαν φιλο (αν με πιανεις :P).Δηλαδη να της φερεσε καθε φορα ολο και καλυτερα χωρις ομως να το πηγαινεις παντα στο φιλικο. καθε φορα που θα βγαινετε θα της δειχνεις ολο και περισσοτερο τι νιωθεις για αυτη χωρις ομως να εισαι υπερβολικος και παντα με πραξεις! να προσπαθεις οταν της λες να βγειτε να ειστε μονοι σας γιατι οι φιλες και οι φιλοι που θα εχετε μαζι σας δεν θα βοηθανε καθολου την κατασταση αλλα μαλιστα θα την καθυστερουν! αν μετα απο ολα αυτα σου πει παλι "οχι" ε τοτε ρε φιλε να την κανεις delete και σαν φιλη και να προχωρησεις στην ζωη σου! ελπιζω να βοηθησα καπως!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121282 από Turion στις 25 Ιουνίου 2013, 9:58μμ

Turion

Λες δηλαδη να συνεχισω να κανω παρεα, αξιζει να συνεχισω την προσπαθεια;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #121327 από Epistimon στις 26 Ιουνίου 2013, 11:47μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013

Αποδεκτή απάντηση

Την προσπαθεια πρεπει να την συνεχισεις μεχρι ενα σημειο...αμα σου ξαναπει οχι τοτε να την παρατησεις εντελως και σαν φιλη!Μην τρεχεις απο πισω της συνεχεια γιατι θα σε υποτιμησει και στην τελικη υπαρχουν τοσες εξω πολυ καλυτερες! μαθε τι της αρεσει και οταν βγαινετε θα πιανεις μια κουβεντα που να εχει ενδιαφερον κυριως για αυτη! Μην ξεχνας οτι πρεπει να γινεσαι και λιγο ρομαντικος! Πιστευω οτι αν σου πει παλι οχι απλα δεν σε γουσταρει καθολου...και θα πρεπει να κανεις θυσιες για να την κατακτησεις..πραγμα που δεν πρεπει ΠΟΤΕ να κανεις γιατι θα γινεσαι μου**δουλος ! Ειχα παρομοια κατασταση πριν απο λιγο καιρο! Ελπιζω να βοηθησα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121418 από Turion στις 30 Ιουνίου 2013, 1:25πμ

Turion

Αρκετα φιλε ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121824 από strawberry στις 14 Ιουλίου 2013, 6:59μμ

strawberry

Εικονίδιο
μέλος από: 8/7/2013
Εγώ πιστεύω πως αν νιώθεις πράγματα για αυτήν την κοπέλα αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω...πρόσφατα βρέθηκα σε παρόμοια κατάσταση αλλά από την μεριά της κοπέλας..στην αρχή ούτε εγώ τον ήθελα όμως κάναμε παρέα και με τον τρόπο του με έκανε σιγά σιγά να τον ερωτευτώ και τώρα είμαστε μαζί..για αυτό σου λέω φίλε μου πάντα αξίζει να προσπαθείς! ίσως η κοπέλα να θέλει τον χρόνο της μέχρι να νοιώσει και αυτή αντίστοιχα συναισθήματα για σένα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login