Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 14:11 @Sex
Εχεις ακομα αναπτυξη φιλε μην σκας!
Πήγαινε στο θέμα: paidia voithia
Μήνυμα στις 25/6/2013 στις 21:58 @Κλάψιμο
Λες δηλαδη να συνεχισω να κανω παρεα, αξιζει να συνεχισω την προσπαθεια;
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος
Μήνυμα στις 24/6/2013 στις 21:00 @Κλάψιμο
Καλησπερα και συγχωρεστε με που γραφω στα Ελληνικα χωρις να βαζω τονους αλλα αυτο με διευκολυνει για να γραφω πιο γρηγορα. Λοιπον ειμαι ερωτευμενος με μια κοπελα εδω και ενα χρονο περιπου. Απο το λυκειο, δωσαμε πανελληνιες περασαμε στην ιδια πολη και ξανα αρχισαμε να κανουμε παρεα. Μια μερα λοιπον της ειπα πως νοιωθω γι αυτην (κομπλαρε λιγο), ομως αυτη μου ειπε πως θελει να συνεχισουμε να κανουμε παρεα (με αλλα λογια μου το φερε γλυκα το οχι της) και πως μετα απο αυτο που της ειπα δεν θα κανουμε και διαφορα αλλα τετοια. Εγω επειδη ειμαι ακομα ερωτευμενος μαζι της αλλα επειδη μου αρεσει και σαν χαρακτηρας και θελω να περναω χρονο μαζι της και να συζηταμε οντως συνεχισα. Αρκετοι φιλοι μου, μου ειπαν πως ειναι λαθος αυτο που κανω και πως επρεπε να ξεκοψω αφου "την ηπια την πορτοκαλαδα". Εγω παρολαυτα συνεχισα και συνεχιζω, ομως οποτε ειναι να κανονισουμε παλι να συναντηθουμε εγω εχω αυτο το κομπο στο στομαχι και νοιωθω συνεχεια να "αρρωσταινω" με αυτην την κατασταση...Ενω θελω να συνεχισω να κανω παρεα μαζι της ταυτοχρονα δεν θελω κιολας γιατι νοιωθω πως αυτο με κανει χειροτερα. Πιστευα πως μετα απο το οχι της τα πραγματα θα αλλαζαν και γω θα την ξεπερναγα σιγα σιγα αλλα τελικα δεν εγινε αυτο! Σκεφτομαι να της πω οτι οποτε βγαινουμε τι νοιωθω γι αυτην (γιατι θελω να ειμαι παντα ειλικρινης) αλλα με αυτον τον τροπο μπορει και να μην ξανα κανουμε παρεα ποτε. Μαλλον σας μπερδεψα γιατι ουτε εγω ξερω τι θελω και τι να κανω, αλλα αν μπορειτε δωστε μου καμια λυση. Οπως να συνεχισω να κανω παρεα μαζι της; να της πω οτι ειμαι ακομα ερωτευμενος μαζι της ή τι στα κομματια να κανω πια;; Εχω απελπιστει! Ευχαριστω.... ΥΓ: δεν ξερω αν ειναι το σωστο σημειο που ποσταρω το θεμα μου Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος |