Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που οι παπάδες καταριόντουσαν με λύσσα την τηλεόραση ως σατανική. Τώρα όλοι τρέχουν σαν μαϊντανοί στα κανάλια.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σώμα!!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #112450 από barbas στις 11 Νοεμβρίου 2012, 8:06μμ

barbas

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2012
Γεια σας, είμαι καινούριος στο φόρουμ και ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Είμαι 12 χρονών (ύψος 1,79) και θέλω να φτιάξω το σώμα μου γιατί έχω κοιλιά (συγκεκριμένα γράμωση θέλω να κάνω)αλλά δεν θέλω να αρχίσω κάποιο άθλημα μήπως ξέρεται ασκήσεις για γράμωση και διατροφή;
Σημείωση moderator: Το ftou.gr επιτρέπει προφίλ σε μέλη από 13 χρονών και άνω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112452 από 17χρονος στις 11 Νοεμβρίου 2012, 9:20μμ

17χρονος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/10/2012
Καταρχας προσπαθησε να χασεις κανα κιλο ......επειτα επειδη εισαι μικρος εισαι τυχερος π αρχιζεις απο τωρα και ενδιαφερεσε για να φτιαξεις σωμα......λοιπον αρχικα αγορασε 2 τρικιλα βαρακια και βασικα μονο αυτο θα χρειαστεις....θα κανεις ενα μικρο προγραμμα ..δηλαδη θα κανει καθε 2-3 μερες ή και 1 αν μπορεις 3 σετ κιλιακους με 15 επαναληψης καθε σετ και διαλλημα 2.5 λεπτα ή και παραπανω .....μετα θα κανεις αλλα 3 σετ με τα βαρακια ασκησεις για να δυναμωσεις (ψαξε στο ιντερνετ για ασκησεις υπαρχουν παρα πολλες) 15επαναληψης και 3 λεπτα διαλλημα........Υ.Γ μαλλον στην αρχη δεν θα μπορεις να κανεις τοσες πολλες επαναληψης για αυτο προσπαθησε να κανεις οσες μπορεις σε καθε σετ και αυξησε τα λεπτα των επαναληψεων ....ειναι μεχρι να βρεις των ρυθμο .....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112562 από fitca στις 13 Νοεμβρίου 2012, 11:46μμ

fitca

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2012
Για να κάνεις γράμμωση θα πρέπει να κάνεις διατροφή. Δηλαδή δεν θα πίνεις ποτάρες (λέμε τώρα),κ δεν θα τρώς απ' έξω. Ξεκίνα από εκει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112565 από Noir Désir στις 14 Νοεμβρίου 2012, 1:40πμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Θα γραφτείς γυμναστήριο και θα πεις στον γυμναστή ότι θέλεις γράμμωση, για να σου φτίαξει αντίστοιχο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στο σωματότυπό σου. Για να κάνεις γράμμωση θα πρέπει το ποσοστό του λίπους σου να είναι =< 10%, οπότε προφανώς, εκτός από τη γυμναστική θα πρέπει να ξεκινήσεις και διατροφή με κατάλληλους συνδυασμούς τροφών και τρόφιμα με λιποδιαλυτικές ιδιότητες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login