Μήνυμα στις 13/11/2012 στις 23:48 @Κλάψιμο
Για ένα άντρα δεν είναι μείον να εχει διαφραγμα ή μυτη μελιτζάνα. ειναι επεμβαση ρουτινας το χει κανει κ ενας φιλος μου, δεν ειναι τιποτα.
Πήγαινε στο θέμα: Στραβό διάφραγμα
Μήνυμα στις 13/11/2012 στις 23:46 @Κλάψιμο
Για να κάνεις γράμμωση θα πρέπει να κάνεις διατροφή. Δηλαδή δεν θα πίνεις ποτάρες (λέμε τώρα),κ δεν θα τρώς απ' έξω. Ξεκίνα από εκει
Πήγαινε στο θέμα: Σώμα!!!
Μήνυμα στις 13/11/2012 στις 23:40 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Από την στιγμή που πας γυμναστήριο πρέπει να κάνεις διατροφή.Δεν μπορείς να τρως γύρους και σουβλάκια κ να θες να κάνεις φουλ γράμμωση.Γενικά για να χάσει κάποιος κιλά να περπατάει μισή ώρα τουλαχιστον κάθε μέρα, να τρώει τόνο με το κιλό,να μην τρώει το βράδυ.Κ μια συυμβουλή μακαρόνια να τρώτε το μεσημέρι κ ποτέ το βράδυΠήγαινε στο θέμα: πως να χασω βαρος
Μήνυμα στις 13/11/2012 στις 23:17 @Κλάψιμο
ένα επίδομα που δικαιούνται προπτυχιακοί φοιτητες που έχουν περάσει τα μισά μαθήματα που έχουν δηλώσει κ υπαρχουν καποιοες προϋποθέσεις ακομα ! googlare για περισσοτερα!
Πήγαινε στο θέμα: Χρωστάω μαθήματα !
Μήνυμα στις 13/11/2012 στις 23:09 @Κλάψιμο
Γειά σας, είμαι φοιτήτρια και σπουδάζω μακριά από τους δικούς μου. Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν το έχω συζητήσει με κανέναν. Είμαι δευτεροετής και στον πρώτο χρόνο σπουδών μου δεν τα πήγα καθόλου καλά.Χρωστάω μαθήματα με αποτέλεσμα να μην δικαιούμαι το επίδομα των 1000 ευρώ.Όταν με ρωτάνε οι γόνεις μου κ γενικά ο περίγυρος μου για τις σπουδές μου κτλ λέω οτι όλα είναι καλά.Δεν περνάει μέρα που να μην το σκέφτομαι, είμαι μέσα στα νευρά κ στην στενοχώρια.Αυτό που φοβάμαι ειναι η αντιδραση των γονιών μου οταν θα τους πω ότι δεν δικαιούμαι το επίδομα, ειδικά με την κρίση.Θα τους το πω αναγκαστικά μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.Οι λόγοι που δεν τα πήγα καλα ειναι πολλοί όπως άγχος, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο διάβασμα. Σκέφτομαι ότι ό,τι έγινε έγινε από εδώ και πέρα τι γίνεται.Αλλά μόνο με την σκεψη ότι θα τους το πω αγχόνωμαι..Έγραψα στο φόρουμ για να "το πω κάπου" κ ίσως νίωσω καλύτερα,κ να μου πείτε κανεναν τρόπο να τους το πω..αν κ δεν υπάρχει τρόπος για να ακουστέι αλλιώς. ευχαριστώ ! Πήγαινε στο θέμα: Χρωστάω μαθήματα ! |