Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι άλλοι είναι πιο πετυχημένοι από σένα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Την είδα με άλλον...

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107039 από arxangelos στις 11 Αυγούστου 2012, 8:45πμ

arxangelos

Εικονίδιο
μέλος από: 16/1/2011
Έχει 10 μέρες που χωρίσαμε κ χθες πέτυχα την πρωην μου με κάποιον άλλο. Μόνο που σκέφτηκα οτι την ακουμπάει ήθελα να ορμιξω πάνω να του σπάσω τα πάντα. Εγω δεν μπορω να την ξεχάσω τόσο γρήγορα. Αυτη πως πάει κ τα διαγράφει ολα ? Νιώθω οτι με κορόιδευε κ απ όσα έλεγε δεν ενιώθε τπτ. θέλω να της στειλω μνμ αλλα ξέρω θα φανώ απελπισμένος κ δεν θέλω.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #107040 από madness2012 στις 11 Αυγούστου 2012, 10:42πμ

madness2012

Εικονίδιο
μέλος από: 10/8/2012

Αποδεκτή απάντηση

1ον------> ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
και 2ον πιστεύω πως όπως και να έχει το θέμα εσύ πρέπει να απομακρυνθείς παααρα πολύ!Να πάτε μια εκδρομούλα με τους φίλους σου τώρα ας πούμε που είναι καλοκαίρι (π.χ για καμπινγκ).Σίγουρα δεν θα μπορέσεις να ξεχάσεις όλα αυτά που περάσατε αλλά θα ηρεμήσεις και που ξέρεις ίσως γνωρίσεις κάποια που ίσως τα φτιάξετε πάλι ή γιατί όχι να κάνετε κανα παιχνίδι.H διασκέδαση είναι κάτι βασικό πιστεύω γι αυτό μην χάνεις χρόνο

3ον!Επειδή την είδες με άλλον αρχίζεις αμέσως τα συμπεράσματα τύπου ''τα διαγράφει όλα''.Ξέρω πολύ καλές μου φίλες που ενώ χωρίζουν παιδιά και αμέσως τα φτιάχνουν με άλλους δεν έχουν ξεπεράσει ουτε τόσο δα τους πρωην τους.Μη νομίζεις πως τα έχει ήδη διαγράψει όλα.Κάνει το ίδιο λάθος που κάνουν όλες!Αμέσως τα φτιάχνει με κάποιον άλλο!Και επιμένω είναι λάθος διοτι το διάστημα της νέας σχέσης είναι πολύ κοντά στο διάστημα της προηγούμενης (δηλαδή της δικιάς σας) κι έτσι θα ανακαλύψει πόσο καλά περνούσε μαζί σου θα αρχίζει να σε σκέφτεται και γενικώς επειδή τα διαστήματα αυτά είναι κοντινά θα αρχίζει να σε θυμάται γιατί έχει συνηθήσει με εσένα και τώρα πάει εντελώς απότομα να αρχίσει κάτι καινούργιο.

Αυτή ήταν η ταπεινή μου γνώμη.Ελπίζω να βοήθησα :):)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107041 από arxangelos στις 11 Αυγούστου 2012, 10:57πμ

arxangelos

Εικονίδιο
Πραγματικα ευχαριστω :) Εγω προσωπικα, αυτη τη στιγμη ΔΕΝ μπορω να μιλησω με αλλη κοπελα. Νιωθω οτι δεν εχω να πω τιποτα δεν γινετε να ξεπερασεις κατι τοσο γρηγορα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107042 από madness2012 στις 11 Αυγούστου 2012, 10:59πμ

madness2012

Εικονίδιο
Ωραία πάντως να θυμάσαι πως το να βγαίνεις με φίλους τέτοιες ώρες είναι βασικό!!Κάθε μέρα αν γίνεται!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107125 από arxangelos στις 12 Αυγούστου 2012, 9:18μμ

arxangelos

Εικονίδιο
Μηπως για να βγει τοσο γρηγορα με καποιον δεν της αρεσα? γτ μια φιλη μ αυτη την εξηγηση μ εδωσε.
Παντως το χειροτρο απ ολα ειναι οτι προσπαθω να ξεκινησω κατι καινουργιο κ δε μπορω, με ξενερωνω κ δεν μπορω ουτε να μιλησω σε αλλη κοπελα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107126 από madness2012 στις 12 Αυγούστου 2012, 9:41μμ

madness2012

Εικονίδιο
χμ...όταν τα είχατε ποιός ήταν πιο εκδηλοτικός?Εσύ ακόμα και τώρα που σε χώρησε είσαι καψούρης και φαντάζομαι θα είσουν και εκδηλωτικός μαζί της.Αυτή όμως ήταν εκδηλωτική μαζί σου?Ειδικά τον τελευταίο καιρό?Και πως της ήρθε να χωρίσετε?

Θα με βοηθήσουν πολύ αυτά που σε ρωτάω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107128 από arxangelos στις 12 Αυγούστου 2012, 10:31μμ

arxangelos

Εικονίδιο
εγω την χωρισα...κ ναι ηταν αρκετα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107132 από madness2012 στις 12 Αυγούστου 2012, 10:51μμ

madness2012

Εικονίδιο
Εγώ λέω να το συζητήσεις με μια φίλη της!Πες της πως μετάνιωσες,ρώτα την για τον άλλον!Αν την χώρησες εσύ τότε είναι φως φανάρι ό,τι το έκανε για να σου δείξει ό,τι από τις πρώτες κιόλας μέρες διαγράφει όλα όσα περάσατε!!Γι αυτό ρε το έκανε!!!!Μη χάνεις χρόνο βρες μια φίλη της!Κάποιον απο τον κοινωνικό της περίγυρο που θα σε βοηθήσει!Το κανε για να σε εκδικηθεί που τη χώρησες!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107136 από Noir Désir στις 12 Αυγούστου 2012, 11:58μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Έγραψε:(madness2012@12 Αυγούστου 2012)
Αν την χώρησες εσύ τότε είναι φως φανάρι ό,τι το έκανε για να σου δείξει ό,τι από τις πρώτες κιόλας μέρες διαγράφει όλα όσα περάσατε!!Γι αυτό ρε το έκανε!!!![...]Το κανε για να σε εκδικηθεί που τη χώρησες!!

Γιατί το θεωρείς φως φαναρι; Δε σκέφτονται όλοι έτσι..και γιατί να "τον εκδικηθεί"? Βασικά, γιατί το θεωρείς δεδομένο ότι το κάνει για τον άλλον; Γιατί να μην το κάνει για ΄κείνην, για να προχωρήσει;
Ντάξει δε λέω πως αποκλείεται να σκέφτεται έτσι, αλλα στα 17 (τόσο δεν είστε αν δεν κάνω λάθος;) δε μοθ φαίνεται και πολύ πιθανό.
Πάντως, το ότι βγαίνει με άλλον τόσο γρήγορα δε σημαίνει ότι δε σε σκέφτεται ή ότι δεν της άρεσες..άλλες μόλις χωρίσουν δεν μπορούν να προχωρήσουν με άλλον αμέσως, άλλες το βλέπουν σαν τρόπο να το ξεπεράσουν. Μπορεί να είναι κολλημένες με τον πρώην τους πχ. αλλά να κάνουν κάτι με άλλους ή ακόμα και σχέση, για να ξεχαστούν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107138 από madness2012 στις 13 Αυγούστου 2012, 12:13πμ

madness2012

Εικονίδιο
Καλά εντάξει ο καθένας έχει τη δική του άποψη και να βλέπει τα πράγματα απο διαφορετική οπτική γωνία :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login