μεγαλο προβλημα-γονεις
Σελ. 1
Μήνυμα #104001 από vanoula etc στις 29 Ιουνίου 2012, 12:42πμ
μέλος από: 15/6/2012 μηνύματα: 98 0 |
δεν τους αντεεχω....χωρις λογο με μαλωνουν.μην κανω την μανα μου να κλαψει...κατευθειαν με χτυπανε... σημερα για παραδειγμα επεμενε η μανα μου να κανω αποτριχωση αντιθετως εγω δεν θελω...γιαυτο τον ανοητο λοογο αρχισε να κλαιει.μολις ηρθε ο πατερας μου αρχιζε να με κραζει και να με χτυπαει!δεν ηξερε καν την κατασταση που συνεβησε...!ελεγε πως μην ξανακανω την μανα μου να κλαψει και τετοια...για μενα δεν νοιαζονται! :/ <<θα βγαλει καρκινο>>ΑΗΔΙΕΣ!!!!!!!!!εγω;δεν υπαρχω εγω;εχω βαρεθει τους παντες και τα παντα!!δεν εχω ιδεα τι να κανω!πειτε κατιιι!νομιζουν πως ολα βγαινουν με το ξυλο!δεν ειναι ετσι!μετα νομιζουν πως κανω παρεα με αγορια ΜΟΝΟ...πραγματικα εχω αρκετες φιλες μου και τις ξερουν!!πειτε κατι...δεν ξερω τι να κανω...δεν σεβονται τιποτα και κανεναν!δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο!!Βοηθειαα...κατι;;; ευχαριστω προκαταβοληκα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104024 από vanoula etc στις 29 Ιουνίου 2012, 11:52πμ
αχχ παιδια σας παρακαλω ας απαντησει καποιος....ειναι μεγαλο ζητημα...π.χ. σημερα επιμενουν να κανω αυτη την αποτριχωση γιατι λενε θα παμε στο εξοχικο μας και θα ναι ολα τα ξαδερφια...εμενα δεν με ρωτησαν καν!!σας ικετευω απαντηστε!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104028 από myname στις 29 Ιουνίου 2012, 12:38μμ
μέλος από: 27/11/2011 μηνύματα: 160 0 |
τι να σου πω πραγματικα αυτο που κανουν οι γονεις σου ειναι απεσιο... ενταξει η μητερα σου μπορει να ειναι πολυ ευαισθητη και για αυτο να κλαιει αλλα δεν δικεολογητε η βια του πατερα σου και απο την αλλη αυτο που σου λενε οτι θα βγαλει καρκινο δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω τι ανθρωποι μπορει να ειναι συγνωμη κιολας γιατι ειναι γονεις σου αλλα η μονη λυση ειναι να μιλησεις μαζι τους να εξηγησεις στην μητερα σου οτι δεν υπαρχει λογος να κλαιει για το οτιδηποτε και στον πατερα σου οτι με την βια και το ξυλο δεν καταφερνει τιποτα αλλα αν συζητουσε μαζι σου ομορφα δινοντας σου επιχιριματα το σιγουρο ηταν πως θα το καταλαβενες. Οσο για το θεμα της αποτριχοσης πιθανον να εχει και δικιο η μητερα σου, εισαι κοριτσι και αν πατε διακοπες ειναι πολυ αντιαισθητικο τωρα να εισαι με τριχες στα ποδια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104030 από vanoula etc στις 29 Ιουνίου 2012, 1:11μμ
κοιτα η αποτριχωση δεν ειναι για τα ποδια...ειναι για την κοιλια...http://www.defacto.gr/papers/byron/showpage.asp?k_id=2300 και μετα ξερω πως θα ξαναβγουνε και δεν θελω...ξερω πως ειναι λογω της εφηβειας ισως και θα φυγουν καποια στιγμη..δεν θελω να κανω συνεχεια αποτριχωσεις...δεν ακουει κουβεντα ο πατερας μου...τον εχω βαρεθει πραγματικα..!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104031 από vanoula etc στις 29 Ιουνίου 2012, 1:13μμ
ξερεις ποσες φορες του εχω εξηγησει αυτο με την βια...δεν καταλαβαινει...λεει πως γιατι;εγω λεει δεν βγηκα μια χαρα;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104032 από vanoula etc στις 29 Ιουνίου 2012, 1:14μμ
και σκεφτηκα την λυση απλα να μην πηγαινω για μπανιο... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104034 από asap στις 29 Ιουνίου 2012, 2:07μμ
μέλος από: 12/2/2011 μηνύματα: 860 0 |
ασχημο πραγμα παντως οι τριχες στην γυναικα... ειδικα στην κοιλια..!! σιγα καντην αποτριχωση να ησυχάσεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104035 από vanoula etc στις 29 Ιουνίου 2012, 2:16μμ
το ξερω...αλλα δεν θελω μια ζωη να χρειαζεται να κανω αποτριχωση..!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104036 από myname στις 29 Ιουνίου 2012, 2:20μμ
μέλος από: 27/11/2011 μηνύματα: 160 0 |
σοβαρα σου λεει οτι γιατι αυτος δν βγηκε μια χαρα? παναγια μου δηλαδη... μαλλον ο πατερας σου ειναι υπερβολικα οπιστοδρομικος και επειδη και αυτος ετσι μεγαλωσε θελει να μεγαλωσει και εσενα ετσι τι να πω υπομονη,προσπαθησε να πηγενεις με τα νερα τους οσο περισοτερο μπορεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |