Προβλημα με γονεις
Μήνυμα #103234 από Freeze στις 16 Ιουνίου 2012, 10:15μμ
![]() |
λοιπον..το προβλημα μου ειναι το εξης: ο πατερας μου δεν με αφηνει να βγαινω εξω αργοτερα απο τις 10.30 κανονικα,αν ζουσα σε πολη θα τον καταλαβενα αλλα εδω στο νησι η κοινωνια ειναι πολυ πιο αγαθη η παρεα μου καθεται εως και 12-1 εξω κ προχθες που εκατσα κι εγω επειδη αργησε ο πατερας ενος φιλου μου να μας παρει εφαγα γερο κραξιμο. μεχρι και 3 φορες με πειρε τηλ για να δει που ειμαι και γιατι αργησα επισης δεν με παει ποτε μα ΠΟΤΕ πουθενα..χτες,που δεν ειχα τροπο να γυρισω σπιτι αναγκαστηκα να παω με τα ποδια(εγω δεν εχω κανενα προβλημα με το να περπαταω) αλλα το θεμα ειναι πως η αποσταση ηταν 6χιλιομετρα και χρειαστηκα περιπου 35 λεπτα για να γυρισω σπιτι(ξεκινησα 12 κι εφτασα 1παρα, παλι μου φωναζε)βεβαια δεν τον πειρα τηλ να ερθει να με μαζεψει γιατι θα μου ελεγε να τσακιστω να ερθω με τα ποδια αφου δεν εχω αλλο τροπο, οπως μου εχει πει και στο παρελθον και δεν ειναι η πρωτη φορα..εχω ξανακανει την ιδια αποσταση τρεχοντας(jog) γιατι ειχα αργησει και εκανα τον μισο χρονο αλλα εφτασα σπιτι λαχανιασμενος και οπως συνηθως μου φωναζε εχω ενα μηχανακι αλλα ειναι μαπα,σκουριασμενο και εκνευριστικα αργο αλλιως θα πηγαινα με αυτο οπου ηθελα χωρις προβλημα ποιος μπορει να βοηθησει; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103235 από Freeze στις 16 Ιουνίου 2012, 10:17μμ
![]() |
τωρα σκαιφτομαι να κατσω σπιτι για καμια βδομαδα, να μην παω ουτε θαλασσα ουτε να βγω το βραδυ αλλα να καω στο πισι ολη την μερα, ετσι για να δω τι θα μου πει κι αν μου πει βγες εξω μην παιζεις ολη μερα πισι θα του πω σιγα μην βγω για να γυρισω παλι σε 1 ωρα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #103246 από Rodius στις 17 Ιουνίου 2012, 12:51πμ
Αποδεκτή απάντησηΣε καταλαβαίνω ρε φίλε, τα'χω περάσει και εγώ αυτά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις μια συζήτηση μαζί του (αν είναι εφικτό) για αυτά που σε απασχολούν. Ελπίζω να βοήθησα | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103313 από Rafailia sagapw στις 18 Ιουνίου 2012, 12:58πμ
![]() ![]() μηνύματα: 116 ![]() |
φιλε μου κατ'αρχην ποσο χρονων εισαι? και εγω το ειδα προβλημα εχω και την ιδια ωρα.Μεχρι τις 10"30 με αφηνουν εξω. Εχω συζητησει απειρες φορες με τους γονεις μου για αυτο το θεμα αλλα δεν αλλαζουν ποτέ. Ισως και οι δικοι σου να ανυσηχουν. Αλλα πιστευω οτι αν σου εχουν πραγματικη εμπιτοσυνη θα σε αφηνουν να καθεσαι εξω πιο αργα. Στο χερι σου ειναι αυτο να μην τους λες ψεματα και να μην τους κοροιδευεις. Ελπιζω να σε βοηθησα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103319 από Aitherovamwn στις 18 Ιουνίου 2012, 3:15πμ
![]() ![]() μηνύματα: 421 ![]() |
κι εμενα μικρος το ιδιο πραγμα μου εκαναν αλλα μεχρι τις 12..ε εγω μετα τις 12 τους ελεγα ερχομε ερχομε και αυτοι επερναν 2398492 φορες τηλεφωνο,εγω γυρναγα 2-3 ξερω γω.τσακωθηκαμε 2-5-10 φορες μετα το εμπεδωσαν οτι δε γουσταρω να γυρναω σπιτι νωρις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |