Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο όταν κάποιος δεν την ακούει την πρώτη φορά.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

το εννοούσε αυτό που έλεγε...?

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #102302 από tweety sou lew στις 04 Ιουνίου 2012, 12:18μμ

tweety sou lew

Εικονίδιο
μέλος από: 3/6/2012
γειά σας παιδιά είμαι καινούργια εδώ στο φουρούμ! τον τελευταίο καιρό είμαι τελείος χάλια και ήθελα κάπου να πω αυτό που κρατάω μέσα μου!πρώτον είμαι 14 χρονών.στο σχολείο μου υπάρχει ένα αγόρι που μου αρέσει κ του αρέσω,στην αρχή μιλούσαμε στο σχολειό σαν φίλοι αλλά μετά απο καιρό που ζήτησε τον αριθμό μου κ μιλάγαμε καθημερινά με μηνύματα αλλά μετά απο καιρό τα μηνύματα έγιναν πιο ερωτικά.Στα μηνύματα μου έλεγε ότι μ'αγαπάει κ συνέχεια με αποκαλόυσε μωρό του κ αγάπη του κ εγώ επειδή τον αγαπούσα πραγματικά τα πίστεψα όλα αυτά!όλο αυτό κράτησε περίπου ένα χρόνο απο την αρχή που ξεκίνησε το σχολείο,κ τώρα πρίν απο 1 εβδομάδα που στέλνει ενα μήνυμα που μου έλεγε ότι τώρα που τελειώνει το σχολείο δεν του αρέσω κ ότι έχω φύγει απο την καρδιά του κ ότι δεν γίνεται άλλο να μιλάμε,επίσης μου είπε ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έπαιζε μαζί μου κ ότι πραγματικά με αγαπούσε.Απο όταν μου έστειλε αυτό το μήνυμα όλη μέρα κλαίω κ όλο τον σκέφτομαι,το κακό είναι ότι εγώ είχα πιστέψει σε αυτόν διότι μου έλεγε ότι σε μερικά χρόνια ήθελε να είμαστε μαζί διότι μ'αγαπούσε τώρα δεν μπορούσαμε να τα φτιάξουμε για διάφορους λόγους κ των δύων μας. κ την επόμενη μέρα μου στέλνει ένα μήνυμα που μου είπε ότι το χθεσινό μήνυμα ήταν μία πλάκα διότι εκείνη την ώρα βρισκόνταν μαζί με τους φίλους του κ έπαιζαν θάρρος ή αλήθεια κ έγινε αυτό με τον μήνυμα.εσείς τι λέτε?ότι ήταν μια πλάκα ή τα εννοούσε αυτά που μου έγραψε στο μήνυμα?θέλω την γνώμη σας....
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #102305 από asap στις 04 Ιουνίου 2012, 12:44μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011

Αποδεκτή απάντηση

αποψη μου οτι αμα το εννοουσε το πρωτο μυνημα που σε εστειλε δεν ειχε λογο να γραψει την αλλη μερα το μήνυμα οτι σε κανει πλακα κλπ κλπ. γιατι δεν τον εστειλες ομως να τον ρωτησεις τι αισθανεται αυτος για σενα και να δεις αμα εχει την ιδια συμπεριφορα με πριν ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102307 από tweety sou lew στις 04 Ιουνίου 2012, 1:01μμ

tweety sou lew

Εικονίδιο
μολις ειδα το δευτερο μηνυμα του εστειλα μηνυμα κ τον ρωτησα αν τα εννοουσε αλλα αυτος μου ειπε κ παλι οτι ηταν μια πλακα κ μου ειπε κιολας κ να τον συγχωρεσω....εγω τον συγχωρεσα διοτι τον αγαπαω αλλα κ τωρα που εχουν περασει 3 μερες ουτε μου μιλαει στο σχολειο ουτε μου στελνει ενα μηνυμα....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102309 από asap στις 04 Ιουνίου 2012, 1:32μμ

asap

δεν τον εχω για τοσο "μαλακα" με το συμπαθειο να καθεται να σε λεει οτι ολο αυτο που εγινε ηταν πλακα και να σε κοροιδευει μεσω κινητου... αμα δεν μιλησετε απο κοντα δεν μπορεις και εσυ η ιδια να ξεκαθαρισεις αμα ισχυουν ολα αυτα ή οχι..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102311 από tweety sou lew στις 04 Ιουνίου 2012, 2:31μμ

tweety sou lew

Εικονίδιο
καθε φορα που πηγαινω να του μιλησω αυτος κατευθυαν αλλαζει δρομο δεν μπορω να τον καταλαβω καθολου.....δεν ξερω τι πρεπει να κανω....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102312 από asap στις 04 Ιουνίου 2012, 2:44μμ

asap

ισως να πιασεις κανεναν φιλο ή φιλη του να σου πουνε τι γινεται??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102313 από tweety sou lew στις 04 Ιουνίου 2012, 2:46μμ

tweety sou lew

Εικονίδιο
σε αυτο εχεις ενα δικιο......θα το κανω κ ελπιζω να βγει καμια λυση γιατι δεν αντεχω αλλο....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102324 από Vasilis13 στις 04 Ιουνίου 2012, 4:36μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
χμμμ απο τα λεγομενα σου μαλλον σε ψιλοκοροιδευει ο τυπος...ο μονος τροπος για να τα ξεκαθαρισεις ειναι να τον πιασεις και να του μιλησεις...εκει να τον βλεπεις στα ματια.Τα μηνυματα ειναι πολυ απροσωπα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102332 από tweety sou lew στις 04 Ιουνίου 2012, 5:28μμ

tweety sou lew

Εικονίδιο
αυτο εχω καταλαβει κ εγω Vasilis13 οτι απλα επαιζε μαζι μου....ομως καθε φορα που πηγαινω προς αυτον το καταλαβαινει κ αλλαζει πορεια δν ξερω για ποιο λογο το κανει αυτο μαλλον θελει να με αποφυγει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102334 από Vasilis13 στις 04 Ιουνίου 2012, 5:31μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
Έγραψε:(tweety sou lew@04 Ιουνίου 2012)
αυτο εχω καταλαβει κ εγω Vasilis13 οτι απλα επαιζε μαζι μου....ομως καθε φορα που πηγαινω προς αυτον το καταλαβαινει κ αλλαζει πορεια δν ξερω για ποιο λογο το κανει αυτο μαλλον θελει να με αποφυγει...

περπατα και λιγο πιο γρηγορα να τον φτασεις ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login