Μήνυμα στις 11/6/2012 στις 13:46 @Θ. Κλημεντίνη
εμεις αυτο που θελουμε απο τα αγορια ειναι να μας λετε γλυκολογα (αλλα να εχετε γνωριστει καλα ομως),να της μιλας τρυφερα με ωραια λογια κ οταν της μιλας να την κοιτας στα ματια κ αυτο που της λες να το αισθανεσαι ομως......να την ακουμπας τρυφερα για να καταλαβει οτι πραγματικα την θελεις...!!!εγω προσωπικα αυτα θελω κ τα περισσοτερα κοριτσια.....
Πήγαινε στο θέμα: ωραια λογια σε κοριτσια!
Μήνυμα στις 8/6/2012 στις 21:29 @Θ. Κλημεντίνη
κ εμενα τετοια μου εκανε ενα αγορι ακριβως τα ιδια με εσενα κ στο τελος αποκαλυφθηκε οτι του αρεσω κ στο τελος μου το ειπε.....αλλα οπως ειπε κ ο gravedigger αυτα ειναι παιδικοι ερωτες αρα προσπαθησε να το ζησεις! πηγαινε στην αρχη να του μιλησεις σαν φιλη του κ στην συνεχεια θα δειξει τι θα γινει.....
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθειαααα του αρεσω ή οχι??
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 22:18 @Κλάψιμο
εγω εχω μια μεγαλυτερη αδερφη αυτη 23 κ εγω 14..... τα παμε πολυ καλα μεταξυ μας.μπορει να τσακωθουμε καμια φορα αλλα οχι κατι το σοβαρο,επισης μπορει να ριξουμε κ λιγο ξυλο (μην φανταστητε τπτ το σοβαρο)αλλα για πλακα.αρα οτι κανουμε μεταξυ μας το κανουμε για πλακα κ να περναμε ωραια...η σχεση μας ειναι πολυ καλη λεμε η μια στην αλλη τα μυστικα μας....
Πήγαινε στο θέμα: σας σπάνε τα νεύρα?
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 18:37 @Κλάψιμο
στην αρχη θα σου ειναι πολυ δυσκολο αλλα μετα θα το ξεπερασεις.....ετσι ειναι ολες οι αγαπες.....δικια μου γνωμη ειναι να τον ξεχασεις αφου κ αυτος τωρα ειναι με αλλη.....συνεχισε την ζωη σου!!!
Πήγαινε στο θέμα: τον αγαπω ακομη
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 18:16 @Κλάψιμο
εχεις δικιο κ θελω πραγματικα να παω να του μιλησω διοτι αισθανομαι σαν το παιχνιδακι του.....
Πήγαινε στο θέμα: το εννοούσε αυτό που έλεγε...?
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 17:35 @Κλάψιμο
χαχα εχεις δικιο....τωρα σε 2 μερες που θα παμε σχολειο θα τον πιασω να τον ρωτησω.....η αυτον η τον κολλητο του που ειμαστε φιλοι κ μιλαμε.....πιστευω οτι ενας απο τους 2 θα μου πει την αληθεια...
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 17:28 @Κλάψιμο
αυτο εχω καταλαβει κ εγω Vasilis13 οτι απλα επαιζε μαζι μου....ομως καθε φορα που πηγαινω προς αυτον το καταλαβαινει κ αλλαζει πορεια δν ξερω για ποιο λογο το κανει αυτο μαλλον θελει να με αποφυγει...
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 14:46 @Κλάψιμο
σε αυτο εχεις ενα δικιο......θα το κανω κ ελπιζω να βγει καμια λυση γιατι δεν αντεχω αλλο....
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 14:31 @Κλάψιμο
καθε φορα που πηγαινω να του μιλησω αυτος κατευθυαν αλλαζει δρομο δεν μπορω να τον καταλαβω καθολου.....δεν ξερω τι πρεπει να κανω....
Μήνυμα στις 4/6/2012 στις 13:01 @Κλάψιμο
μολις ειδα το δευτερο μηνυμα του εστειλα μηνυμα κ τον ρωτησα αν τα εννοουσε αλλα αυτος μου ειπε κ παλι οτι ηταν μια πλακα κ μου ειπε κιολας κ να τον συγχωρεσω....εγω τον συγχωρεσα διοτι τον αγαπαω αλλα κ τωρα που εχουν περασει 3 μερες ουτε μου μιλαει στο σχολειο ουτε μου στελνει ενα μηνυμα....
Πήγαινε στο θέμα: το εννοούσε αυτό που έλεγε...? |