Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κυριακή, 6 Απριλίου

δεν ειμαι και τοσο καλα ψυχολογικα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #99019 από Freeze στις 24 Απριλίου 2012, 6:19μμ

Freeze

Εικονίδιο
μέλος από: 18/11/2011
Καλησπέρα.

Χρειάζομαι λίγη βοήθεια να ανέβω ψυχολογικά και οι λόγοι είναι οι εξείς: Αν τυχόν έχει διαβάσει κανέις το τελευταίο θέμα μου, ανέφερα για ένα πρόβλημα με τον Η/Υ μου.
Όσο λοιπόν αυτό με είχε ρίξει, γιατί είναι κανούριος και κόστισε αρκετά,σήμερα έτυχε να σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του έπαθα ενα τροχαίο(όχι μεγάλη ζημιά αλλά έγδαρα την πόρτα ενός αυτοκινήτου κι έσπασε ο καθρεύτης του). Ευτυχώς δεν εχω χτυπήσει εκτός απο κάτι γρατζουνιές στο γόνατό μου. Όπως είμαι βέβαια ανήλικος και σχετικά μικρός ακόμη(κλείνω τα 15 στις 8/8) ήθελα να πάρω μεγαλύτερο μηχανάκι αλλά αυτό τώρα δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να συμβεί.

Εκεί που θελω να καταλήξω είναι πως αυτά που προανέφερα μαζί με κάτι αλλά λιγότερο σημαντικά περιστατικά που συνέβησαν με εχουν ρίξει πολύ.

[Τώρα τι θα παίξει με αυτόν που έχει το αυτοκίνητο δεν γνωρίζω ακόμη, αλλά είναι γνωστός και πιστεύω δεν θα έχω δικαστίρια για δίπλωμα κι ασφάλεια(μακάρι δηλαδή).]

Αυτά τα ολίγα.Ζητώ βοήθεια, είμαι αρκετά χάλια.

σημείωση: Παρακαλώ αν γίνεται, δεν θέλω να φάω κράξιμο κι εδώ.Έχω φάει αρκετό απο τον πατέρα μου(ως τώρα).
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #99021 από kalakalatom@@to στις 24 Απριλίου 2012, 7:30μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011

Αποδεκτή απάντηση

με το ατυχημα θα εχεις προβλημα , δηλαδη θα κανεις δικαστήριο και λογικα θα πληρωσεις την ζημια εσυ και θα φας και πρόστιμο για διπλωμα λογικα παντα . Οσο για την ψυχολογία θα σου πρότεινα να βγενεις περισσοτερο αυτον τον καιρο για να ξεχασεις τα προβληματα σου και αν δεν εχεις κοπελα καλο θα ηταν να παιξει τιποτα με καμια για να σου ανεβασει και την ψυχολογια . Αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθεισα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99051 από Freeze στις 24 Απριλίου 2012, 10:45μμ

Freeze

Εικονίδιο
μέλος από: 18/11/2011
Σ'ευχαριστω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #99062 από Aitherovamwn στις 25 Απριλίου 2012, 1:07πμ

Aitherovamwn

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/11/2010
αν ειναι γνωστος τοτε μπορειτε να πειτε οτι το χτυπησε ο πατερας σου αν εχει διπλωμα η κατι τετοιο..δε χρειαζονται δικαστιρια σε τετοια περιπτωση
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login