Μελαγχολια
Μήνυμα #92428 από panosx στις 04 Ιανουαρίου 2012, 2:58μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
Τωρα που τελειωνουν οι γιορτες με εχει πιασει ενα περιεργο συνναισθημα,σαν αγχος σαν μελαγχολια.ειναι πολυ εκνευριστικο κι νοιοθω χαλια.το παθαινει καποιος απο εδως;ξερετε πως φευγει;παρακαλω απαντηστε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92429 από Me lene στις 04 Ιανουαρίου 2012, 3:02μμ
![]() |
Φιλε ειναι ο ενθουσιασμος που περνουσες ομορφα λογικα...δυστηχος το εχω και γω :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92430 από Darkwin στις 04 Ιανουαρίου 2012, 3:02μμ
![]() μηνύματα: 786 ![]() |
Τι έχεις αγόρι μου. Φίλε τίποτα δεν είναι και εγώ το έχω αυτό. Γιατί θα ξεκινήσουν τώρα τα σχολεία κλπ, τα σκέφτεσαι και αγχώνεσαι. Δεν είναι τίποτα. Την τελευταία μέρα πριν ανοίξουν τα σχολεία έμενα ΠΑΝΤΑ με έπιανε ψυχοπλάκωμα. Δεν μπορώ να κοιμηθώ κλπ. Αλλά όταν άνοιξαν τα σχολεία μετά από 1-2 μέρες ήμουν μια χαρά. Αλλά κάθε άνθρωπος σκέφτεται αλλιώς. Αλλά μην ανησυχείς για αυτό το πράγμα, δεν είναι τίποτα. Βγες καμία βόλτα και θα τα ξεχάσεις. Αυτά από εμένα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92434 από panosx στις 04 Ιανουαρίου 2012, 3:15μμ
ποσο ειστε; εγω παω 3η γυμνασιου.η αδερφη μου πε πως το εχω επειδη και καλα δεν εχω κανει μαθηματα ενω τα εχω τελειωσει ολα.μιλησα με ενα παιδι κι μου πε πως σταματησε να τον ποιανει οταν πηγαινε δημοτικο.ευχαριστω,ωραιο να ξερεις πως δεν εισαι ο μονος.christompsa χθες το βραδυ ειχα το ιδιο πραγμα μου ερχοταν να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο για να κοιμιθω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #92435 από Darkwin στις 04 Ιανουαρίου 2012, 3:20μμ
![]() μηνύματα: 786 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΕίναι επειδή είσαι 2 εβδομάδες σπίτι σου, χωρίς σχολεία και φροντιστήρια. Εγώ πάω 1η λυκείου. Και το έχω ακόμη αυτό το πράγμα. Δεν με έχει πιάσει ακόμη. Αλλά μάλλον όπου να ναι θα έρθει. Αυτό βασικά το έχουν όλα τα παιδιά! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92436 από panosx στις 04 Ιανουαρίου 2012, 3:23μμ
ευχαριστω παρα πολλη.οπως ειπα ποιο πανο ειναι ωραιο να μην εισαι ο μονος καταλαβαινεις τι εννοω.ειναι μεγαλη ανακουφιση προσοπικα ελπιζω να ειναι κι για καποιον αλλο.αντε καλες διακοπες παιδια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92475 από thanos4ever στις 05 Ιανουαρίου 2012, 12:32πμ
![]() |
και εγω το εχω... βαριεμαι να βγω εξω και γενικα να κουνηθω ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92481 από Gchris στις 05 Ιανουαρίου 2012, 1:50πμ
![]() |
και εγω μια απο τα ιδια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |