Μήνυμα στις 10/5/2013 στις 18:47 @Sex
όταν λέτε να βγάλετε το πετσάκι? Και γιατί -.- Πήγαινε στο θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ
Μήνυμα στις 9/5/2013 στις 01:06 @Sex
Ονείρωξη...Έχω πάθει... Δεν έχει κάποιο στάνταρ κόλπο. Άμα π.χ βλέπεις όνειρο να πηδάς την liza ann μπορεί να πάθεις ονείρωξη. Πήγαινε στο θέμα: ονειρωξη
Μήνυμα στις 8/5/2013 στις 19:53 @Sex
εγώ μέχρι και τώρα τα παίρνω κόντρα και βγάζω σπυράκια...όταν είναι οι τρίχες να ξανα βγούν τα σπυρακια εξαφανίζονται μην φοβάσαι
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα πεους.
Μήνυμα στις 8/5/2013 στις 19:48 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πλύνε το πέος σου με το σφουγγάρι και το σαπούνι...Όταν βγαίνεις από το μπάνιο στο πέος και τους όρχεις μένουν σταγόνες νερού... Φρόντισε με την πετσέτα να σκουπίζεσαι καλά με το που βγαίνεις... Το είχα και εγώ παλιά... Επίσης αν κάνεις μπάνιο κάθε δεύτερη μέρα νομίζω πώς το βρίσκω λογικό Προσπάθησε να κάνεις αυτό που σου λέω αν δεν πιάσει μάλλον έχεις κάποια λοίμωξη της περιοχής επισκέψου έναν γιατρό για να σου δώσει μια λύση. Θετική αν σε κάλυψα Πήγαινε στο θέμα: myrodia peos
Μήνυμα στις 8/5/2013 στις 19:40 @Sex
Καταρχήν... Πιάστην από την μέση... Οι κοπέλες συνήθως σου αγκαλιάζουν τον λαιμό Αφού θες γλωσόφιλο απλά κλείσε τα μάτια ΑΦΟΎ πλησιάσεις το στόμα της άνοιξε το στόμα...ΌΧΙ σαν να τρώς φαγητό ίσα-ίσα. Και προσαρμόσου με το στόμα της...Ανάλογα πόσο το έχει ανοίξει και αυτή Το γλωσόφιλο δεν είναι κάτι δύσκολο... Απλά ακουμπάς την γλώσσα σου πάνω στην δικιά της... Το πράγμα θα έρθει από μόνο τού απλά κοίτα να μην έχεις άγχος ... Την έχω πατήσει πολλές φορές με το άγχος Θετική ψήφος αν σε κάλυψα Καλή Τύχη Πήγαινε στο θέμα: γλωσοφιλο
Μήνυμα στις 6/5/2013 στις 01:44 @Sex
χαχαχα :P Ευχαριστω πολυ... Ο πονος εχει ψηλο σταματησει Πήγαινε στο θέμα: όρχεις
Μήνυμα στις 5/5/2013 στις 16:01 @Sex
στην κοιλη ειχα κανει εγχηρισει οταν ημουν μορο... Ποναει και η κοιλη μου αλλα οταν ακουμπας τους ορχεις μου ποναω για καποιο λογο... Πήγαινε στο θέμα: όρχεις
Μήνυμα στις 5/5/2013 στις 15:02 @Sex
Καλημερα...Και ελπιζω να ψινεται αρχανακι σημερα... Λοιπον εχω ενα προβλημα και μακαρι να μπορι καποιος να με βοηθησει... Συγνωμη για τα ορθογραφικα... Σημερα συκωσα την μικρη μου ξαδερφη 45 κιλά... Την συκωσα στον αερα 2 φορες και μετα απο 10 λεπτα αρχισαν να με πονανε η ορχεις μου... Δεν θελω να παω σε γιατρο και μαλλον πρεπει να μου εχουν "πεσει" οι ορχεις... Ξέρει κανεις καπια λυση...? :/ Eυχαριστω Πήγαινε στο θέμα: όρχεις |