Στείλε λεφτά στο ftou.gr
"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" Η κλασική φράση που προδίδει την μόνιμη ανασφάλεια του Έλληνα.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

αλαγη διαθεσης...

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #60276 από sunshine!!!!!!! στις 13 Απριλίου 2010, 12:45μμ

sunshine!!!!!!!

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 5/4/2010
Eτσι είναι παιδιά!!!!!!!Η ζωή είναι υπέροχη και είναι στο χερι μας να το δουμε και να το ζήσουμε όσο πιο δυνατά μπορουμε...Είναι εύκολο να πει κανείς ότι δεν μπορει, οτι όλα είναι δυσκολα....Η μαγκιά όμως είναι πεις "οχι!εγώ θέλω να ζησω και θα το κάνω!!Είμαι μοναδικός-η και μου αξιζουν τα καλύτερα και είναι στο χερι μου να τα βρω!!"...Και στην τελική αν δεν αγαπάμε εμεις οι ιδιοι τον εαυτό μας και δεν θέλουμε το καλυτερο μας γιατι να το κάνουν οι άλλοι??
melissoula μου γλυκια μην τα ψάχνεις πολυ τα πραγματα...έχεις τις δικές σ ανάγκες και απόψεις..Άσε τι κάνουν οι άλλοι..Σημασία έχει να κάνεις ότι εχεις εσυ ανάγκη όχι ότι κάνουν όλοι!!!
antrea, οι γονεις είναι και αυτοι ανθρωποι... μην περιμένετε θαυματα...
δεν σπουδασαν κάπου για να γίνουν γονεις...είμαι σίγουροι πως κάνουν ότι καλύτερο μπορουν!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60285 από Pelvic_Thrust στις 13 Απριλίου 2010, 5:02μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Δε ξερω παιδες, εγω παντως εφηβια δε καταλαβα xD
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60293 από antreas_14 στις 13 Απριλίου 2010, 9:37μμ

antreas_14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/8/2009
File Soerge afta ola pou ipes ta katalava pio meta kai tora ta efarmozo...=)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60297 από MaRmO στις 13 Απριλίου 2010, 9:55μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
sunshine μπραβο σου...πραγματικα εκτιμω τα κοριτσια που ειναι ετσι...οχι σαν κατι χαζογκομενες που τα εχουν καθε μερα με διαφορετικο αγορι...μια χαρα κοριτσι εισαι μην αλλαξεις για τιποτα και για κανεναν...οι αλλοι νοιαζονται για σενα απλα εσυ δεν το βλεπεις γιατι δεν εχεις αυτοπεποιηθηση...θετικη σκεψη και ολα καλα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login