Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Η πραγματικότητα είναι για τους δύστυχους που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη φαντασία.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δικαιες Αποριες?

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #34054 από andreas77 στις 26 Αυγούστου 2005, 6:34μμ

andreas77

μέλος από: 21/8/2005
Το σχόλιο ήταν ειρωνικό.
Δεν το κάνανε μόνο σε μένα αλλά και σε γνωστούς και φίλους.Είναι σύνηθης τακτική προφανώς.
Είμαι πολύ απογοητευμένος από τις γυναίκες όπως και πολύς ανδρικός πληθυσμός (αυτό για να μην νομίζεις ότι αποτελώ εξαίρεση).Μέσα στα θέματα που συζητάμε κατα καιρούς ακόμη και με εντελώς αγνώστους είναι η συμπεριφορά σας και όλοι έχουν κάτι να πούνε επ' αυτού.Αυτοί που δεν λένε πολλά είναι οι ανάλαφροι που τελικά έχουν και πέραση(μιας και εκτιμάτε το χαρακτήρα και την καλλιέργειά τους!!!!).
προφίλάλλα...
Μήνυμα #34057 από Daphni στις 27 Αυγούστου 2005, 5:56μμ

Daphni

Εικονίδιο
μέλος από: 7/8/2005
Σκέφτηκες ποτέ ότι θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο κι όχι μία τακτική που ακολουθούν οι γυναίκες?Θα μπορούσε για παράδειγμα να συμβαίνει το εξής:Να ξεκινάει κάτι μεταξύ σας, και στη διάρκεια, η κοπέλα να συνειδητοποιεί ότι δεν είσαι ο τύπος της, αυτό που ζητάει...οπότε στο ξεκαθαρίζει!Και πολύ καλά κάνει...θα ήταν προτιμότερο να σε δουλεύει ψιλό γαζί??
Όσο για το ότι ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού είναι απογοητευμένο από εμάς τις γυναίκες...τι να πω?....Έτσι είμαστε και σ' όποιον αρέσουμε!Αν δεν μπορείτε να καταλάβαιτε, δε φταίμε εμείς!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #34154 από andreas77 στις 15 Σεπτεμβρίου 2005, 8:58μμ

andreas77

μέλος από: 21/8/2005
Κάτι άσχετο με το θέμα...
Δάφνη, δεν μπορείς να δεχτείς πάνω από 20 πριβέ μηνύματα.Για να πάρεις και άλλα πρέπει να σβήσεις κάποια από τα υπάρχοντα...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #34223 από dbeat στις 24 Σεπτεμβρίου 2005, 3:06μμ

dbeat

Εικονίδιο
μέλος από: 17/9/2005
Προτεινω το θεμα του θρεντ να αλλαξει σε "Συζητηση μεταξυ Ανδρεα και Δαφνης"...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #34366 από SARA στις 14 Οκτωβρίου 2005, 4:43μμ

SARA

μέλος από: 10/10/2005
Αυτα που λες με απασχολουν ιδιαιτερα και στην πολη που ζω υπαρχει παρα πολυ κακια....Βλεπω γυρω μουμισος,κακια,ανταγωνισμος...εμαθα να ζω μεσα σε αυτα χωρις να φοβαμαι ομως τι θα πει ο κοσμος...ΖΩ την ζωη μου και νιωθω τοσο ομορφα που εχω ανθρωπους να βασιζομαι και να εμπιστευομαι...ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣ ΕΝΩ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΛΙΓΗ....Στην πολη που ζω ενιωσα την κακια και το μισος πολλων ανθρωπων ομως τους ευχαριστω,γιατι οπως λεει ενας σοφος"δεν μισω τους εχθρους μου εγω τους εφτιαξα!"προβληματιζομαι με τις σχεσεις,απελπιζομαι με αυτους που λενε πραγματα για μενα,ομως ξερεις κατι?ξερω τον εαυτο μου και ξερω πως οι καλοι ειναι λιγοι!!!Καθε φορα που ακουω κατι κακο για μενα χαμογελαω.καθε φορα που με κοροιδευουν τους ευχαριστω και καθε φορα που θα μαθω πως καποιος με μισει,του προσφερω αγαπη.....αγαπω την ζωη και κοιταω μπροστα,δεν αφηνω τιποτα να με χαλασει.δεν ειναι ολοι ιδιοι και καπου θα βρεις αυτο που ψαχνεις!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #34929 από sessi στις 04 Απριλίου 2006, 7:53μμ

sessi

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 3/4/2006
paidia exo psilodiavasei pano kato ti lete..variomoun na ta diavaso ola alla den variemai na grapso..gi'afto an kai ginaika tha po oti ta koritsakia exoun ksefigei teleios kai emeis exoume kanei tous antres afto pou einai...tis vlepeis tora apo ta 15 tous na sto dinoun sto piato (kserete pio) kai na xairontai kiolas.tis vlepeis na ftiaxnontai les kai einai tipota 40ntares kai tin vlepoun kiolas me ton eafto tous..telos panton tin exoune dei poli re paidi mou oio gomenes kai perimenoun na tous ferthoun oi antres kala...mpaaaa xlomo! koitakste na allaksete miala gia na allaksoun kai oi antres pou apo kinigoi exoun ginei thiramata!!!afta mono giati thelei megali analysi!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #34933 από Unicorn στις 04 Απριλίου 2006, 11:35μμ

Unicorn

μέλος από: 20/1/2004
Δεν διάβασα τα υπόλοιπα post γιατί μου έκατσε το δικό σου βασικά sessi . Αυτό το υπεράνω και τον διαχωρισμό από μας τις υπόλοιπες κοινές θνητές δεν μπορώ να τον χωνέψω εύκολα . Θα ήθελες να μας πεις τουλάχιστον τι είναι αυτό που σε διαφοροποιεί από το πλειοψηφικό ποσοστό που όπως υποστηρίζεις την έχει δει ?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35338 από maryn στις 14 Ιουλίου 2006, 2:31μμ

maryn

Εικονίδιο
μέλος από: 12/7/2006
Σιγουρα πρέπει να λεμε αύτο που θέλουμε και αυτο που αισθανόμαστε.
Όμως γιατι πάντα σε μια ερώτηση υπάρχει το "σε θέλω αντε να τελειωνουμε γιατι η ζωη ειναι μικρή και λίγη?"
Μάλλον δεν εχεις δει τα πράγματα πιο βαθεια και πιο ουσιαστικά.
Η ζωη ειναι οση μας αξίζει...
Ναι, πρέπει να την εκμεταλλευομαστε. Αλλά οχι εις βάρος του άλλου. Κάνε και λιγο κράτει..
Η ζωή εχει πολλές ομορφιές αρκει να μπορει να της δει κανεις. Δεν ξεκινουν ούτε καταλειγουν ολα σε ένα κρεββάτι ή κάτι παρόμοιο.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login