Μήνυμα στις 26/4/2007 στις 23:54 @Κλάψιμο
Ξέρει μήπως τίποτα νούμερα από κανα τζόκερ;
Πήγαινε στο θέμα: πιστεύετε στον John Titor?
Μήνυμα στις 15/9/2005 στις 20:58 @Κλάψιμο
Κάτι άσχετο με το θέμα... Δάφνη, δεν μπορείς να δεχτείς πάνω από 20 πριβέ μηνύματα.Για να πάρεις και άλλα πρέπει να σβήσεις κάποια από τα υπάρχοντα... Πήγαινε στο θέμα: Δικαιες Αποριες?
Μήνυμα στις 26/8/2005 στις 18:34 @Κλάψιμο
Το σχόλιο ήταν ειρωνικό. Δεν το κάνανε μόνο σε μένα αλλά και σε γνωστούς και φίλους.Είναι σύνηθης τακτική προφανώς. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τις γυναίκες όπως και πολύς ανδρικός πληθυσμός (αυτό για να μην νομίζεις ότι αποτελώ εξαίρεση).Μέσα στα θέματα που συζητάμε κατα καιρούς ακόμη και με εντελώς αγνώστους είναι η συμπεριφορά σας και όλοι έχουν κάτι να πούνε επ' αυτού.Αυτοί που δεν λένε πολλά είναι οι ανάλαφροι που τελικά έχουν και πέραση(μιας και εκτιμάτε το χαρακτήρα και την καλλιέργειά τους!!!!). Πήγαινε στο θέμα: Δικαιες Αποριες?
Μήνυμα στις 26/8/2005 στις 18:03 @Κλάψιμο
Ποια μπογιά; Την πέρασή της εννοείς...Μου το έχουν κάνει και είναι ότι πιο άσχημο μπορεί να σου κάνει κάποιος.Δηλαδή να σου δίνει ελπίδες και ξαφνικά να στις κόβει. Μαθαίνεις να παίρνεις τα μέτρα σου μετά από αυτό. Σε ποιες ευαισθησίες είπα ότι πιστεύετε; Είπα ότι μόνο εξωτερική εμφάνιση κοιτάτε. Αν δεν τηρεί κάποιος προδιαγραφές δεν τον αφήνετε να πλησιάσει.Την καλλιέργια, χαρακτήρα χιούμορ και λοιπές αηδίες τα λέτε όταν σας ρωτούν για τίποτα δημοσκοπήσεις να μην δείξετε βλαχάρες! Πήγαινε στο θέμα: Δικαιες Αποριες?
Μήνυμα στις 25/8/2005 στις 20:18 @Κλάψιμο
Αντιθέτως το τολμάμε και απλά τρώμε τα μούτρα μας και επιβεβαιώνουμε τις θεωρείες μας.Κάποια στιγμή όμως τη βαριέσαι τη χυλόπιτα! Μία από τις θεωρείες λέει ότι είναι πολύ απίθανο να υπάρχει όμορφη γυναίκα που να μην είναι με κάποιον οπότε μην προσπαθήσεις καν να την πλησιάσεις αν δεν είσαι 1000%σίγουρος.Το πιθανότερο, αν την βρεις μόνη, είναι να σου κρύψει ότι είναι με κάποιον προκειμένου να δει αν έχει πέραση και μετά να σε φτύσει και ποδοπατήσει όπως και γίνεται συνήθως... Πήγαινε στο θέμα: Δικαιες Αποριες?
Μήνυμα στις 24/8/2005 στις 20:50 @Κλάψιμο
Καλά παλαίψανε αλλά τώρα τα πράγματα πήγαν στην αντίθετη κατεύθυνση.Μην παραπονιέστε και πολύ για επαγγελματικές ευκαιρίες γιατί μια γυναίκα μπορεί να βρει δουλειά σήμερα και μάλιστα υπάρχουν επιχειρήσεις που οι γυναίκες είναι περισσότερες όπως οι τράπεζες και το δημόσιο.Και μην πεις ότι δεν είναι καλές δουλειές αυτές ή δεν θέλουν ικανότητες... Ας μείνουμε όμως σε θέματα συμπεριφοράς οπου εκεί έχετε γίνει αναίσθητες,κομπλεξικές και αδιάφορες με αποτέλεσμα να έχετε κάνει τους άνδρες να αγαναχτούν και να μην ασχολούνται άλλο μαζί σας. Πήγαινε στο θέμα: Δικαιες Αποριες?
Μήνυμα στις 23/8/2005 στις 19:59 @Κλάψιμο
Πολύ χαζοαμερικάνικα τελείωσε η αντιπαράθεση.Σαν να πρωταγωνιστούμε σε καμιά παιδική σειρά.Δεν μου αρέσει. Θα γίνω κακός και ερειστικός πάλι και θα συνεχίσω με τα παράπονα ανδρών σχετικά με τις σημερινές γυναίκες. Πολλοί λένε ότι η ισότητα έφερε πολλά κακά στην συμπεριφορά των γυναικών και τις έκανε ακόμη πιο δυσπρόσιτες που πολλοί άνδρες πλέον απαξιούν να ασχοληθούν με αυτές. Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο αυτής της συμπεριφοράς είναι και το ότι πλέον δεν ξέρουν τι θέλουν και δεν δέχονται να τις πλησιάζουν εύκολα. Πήγαινε στο θέμα: Δικαιες Αποριες?
Μήνυμα στις 22/8/2005 στις 19:31 @Κλάψιμο
Άρα μπορούμε να φτάσουμε σε ένα συμπέρασμα(και για τον κόσμο που μας βλέπει ακόμα από το σπίτι). Κάνε την προσπάθειά σου και αν δεν σου κάτσει μην δίνεις σημασία και μη της δίνεις αξία.Δεν αξίζει να χαλιέσαι για αυτή. Και τώρα μπορούμε όλοι να βγούμε έξω και να το γιορτάσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: Δικαιες Αποριες?
Μήνυμα στις 22/8/2005 στις 19:01 @Κλάψιμο
Και ο τόκος από τον λογαριασμό στην τράπεζα της καρδιάς Στην έρημο της μοναξιάς μου ψάχνω το καραβάνι, που με ταξίδι ατέλειωτο την πίκρα μου θα γιάνει. Σαν το σαράκι η μοναξιά μου τρώει την ψυχή μου, ψάχνω το νόημα να βρω στη άχαρη ζωή μου. Και ξαφνικά ήρθες εσύ λιακάδα μες στη μπόρα χαρά να φέρεις σαν σε παιδί που του προσφέρουν δώρα να σου εκφράσω επιθυμώ τι νιώθω στην καρδιά μου, μαζί σου θέλω να χαρώ τα πιο τρελά όνειρά μου. μπροστά σου ποτέ δεν τόλμησα μια λέξη να αρθρώσω ήμουνα πάντοτε δειλός δεν ήξερα όμως πόσο. Έτσι μονάχος κάθομαι πικρά το μετανιώνω, και απ' τα μεγάλα λάθη μου τον γεύομαι τον πόνο. Βλέπω τον χρόνο να περνά τις εποχές να αλλάζουν, στέκομαι κει σαν τις γριές που βαριαναστενάζουν Πήγαινε στο θέμα: Καταθέσεις ψυχής στην τράπεζα της καρδιάς
Μήνυμα στις 22/8/2005 στις 18:45 @Κλάψιμο
Αυτές τις κοπέλες ψάχνουμε αλλά δεν μπορούμε να τις βρούμε πουθενά, βρίσκουμε τις άλλες που μας φτύνουν(που είναι ελάχιστες σε εμφανίσεις σε σχέση με τους άνδρες) και καταλήγουμε μόνοι μας. Στην τελική όμως αυτές χάνουν γιατί μπορούμε να τις προσφέρουμε πολλά σε σχέση με τους trendy χλέμπουρες που πάνε και βρίσκουν (οι οποίοι στο τέλος τις κερατώνουν). Πολλοί δεν ασχολούνται πλέον και αφιερώνουν την δυναμική τους σε δημιουργικά χόμπυ. Πήγαινε στο θέμα: Δικαιες Αποριες? |