Μήνυμα στις 7/2/2008 στις 01:50 @Διάφορα
Αύριο θα πάω σε μια δουλειά που είναι δίπλα στο μαγαζί που δουλεύει!Υπάρχουν πολλές πιθαννότητες να τον δω, και δε θέλω!Δε θα το αντέξω πάλι...Τι να κάνω αν πέσω πάνω του??
Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 7/2/2008 στις 01:48 @Θ. Κλημεντίνη
1) Εκτιμάμαι όταν χάνουμε κάτι, διότι τότε μαςς δίνεται η ευκαιρία να καταλάβουμε πόσο ανάγκη το έχουμε!Κι εννοείται ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε ξανά!Μας αξίζει πάντα μία ακόμη ευκαιρία! 2) Δεν μπορείς να αγαπήσεις διότι απλά δεν έχει έρθει το κατάλληλο πρόσωπο στη ζωή σου!Όταν έρθει και θα το καταλάβεις και θα το αγαπήσεις πέρα από κάθε όριο! 3) Γιατί αυτό είναι το αλατοπίπερο τηα ζωής...Έτσι απλά!Αλλά θα πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε αυτά που αξίζουν από εκείνα που υπάρχουν μόνο για να μας πληγώνουν! Αυτά... Next question... Πήγαινε στο θέμα: mpreite na dosete mia apanthsei????
Μήνυμα στις 5/2/2008 στις 20:12 @Διάφορα
Του έχω πει μόνο ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, και φρόντισα να του το δείξω!Όμως όχι, όλα αυτά δεν του τα έχω πει ποτέ, και μάλλον ούτε πρόκειται!Πώς να γίνει κάτι τέτοιο όταν ξαφνικά, εκεί που μου έλεγε πόσο του λείπω, σταματάει να απαντάει στα μνμ μου..?Και γιατί να του το πω?Ίσως τελικά να μην τον νοιάζει καθόλου!Αλλιώς θα είχε κάνει κάτι μέχρι τώρα, ή τουλάχιστον θα έκανε τον κόπο να απαντήσει σε αυτά που του έστειλα!Έτσι δεν είναι? Και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι?Το ότι όλοι μου λένε ότι με θέλει και μου δίνουν ελπίδες, ενώ εκείνος με την παράλογη συμπεριφορά του μου δείχνει ακριβώς το αντίθετο... *Άργησα να σας απαντήσω γιατί είχε χαλάσει ο υπολογιστής μου! Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 31/1/2008 στις 21:47 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Νομίζω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, εφόσον βέβαια δεν υπνοβατείς...Είναι η φάση που περνάς!Απλά πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι το κακό που σου έχει κάνει όπως λες, για να ηρεμήσεις!Άλλωστε, ό,τι έγινε δεν ξεγίνεται κι ούτε πρόκειται όπως το κόβω, να σου έρθει μετανοιωμένος και να σου ζητήσει συγνώμη!Μόνο πίεσε τον εαυτό σου να μην το σκέφτεσαι και θα ηρεμήσεις!!!Πήγαινε στο θέμα: Ligaki para3eno...
Μήνυμα στις 31/1/2008 στις 21:37 @Διάφορα
Εγώ πάλι...μόνο ότι τον πίεσα δεν μπορώ να πω!Δεν του ζήτησα σχέση όταν πρωτοξεκινήσαμε, τον ρώτησα αρκετές φορές αν ήθελε να συνεχίσουμε να τα λέμε ή να είμαστε μαζί αργότερα, κι όταν μου ακύρωνε ραντεβού για δουλειά του έλεγα ότι θα βρούμε χρόνο κάποια άλλη στιγμή κι ότι δεν ήθελα να με έχει σαν άγχος του!Τον είχα αφήσει απίστευτα ελεύθερο...τόσο που μερικές φορές νόμιζε ότι δε με ένοιαζε!Τότε εγώ του εξηγούσα ότι δεν ήθελα να νιώθει πιεσμένος κι ότι προτιμούσα να είμαστε μαζί τις ώρες που θα ήταν ήρεμος και δε θα ένιωθε την πίεση του χρόνου!Κι όταν δεν προλάβαινε, πήγαινα εγώ και τον έβρισκα!Πάνω από όλα του έλεγα ότι ήθελα να είναι καλά κι ας στενοχωριόμουν όταν δεν τον είχα κοντά μου!Του έχω πει αρκετές φορές ότι ήμουν ερωτευμένη μαζί του και σε δύο σημαντικές στιγμές της ζωής του του ξεκαθάρισα ότι θα τον στήριζα και θα τον βοηθούσα με όποιον τρόπο μπορούσα, και το έκανα!Δεν ξεστόμισα ποτέ τα όσα κρύβω μέσα μου για εκείνον, γιατί απλά δε βρίσκαμε το χρόνο να κάνουμε αυτή τη συζήτηση!Μου είχε πει μάλιστα ότι είχε κι εκείνος πάρα πολλά να μου πει για το νιώθει για μένα...Πάνω από όλα όμως, ήξερε καλά ότι από την πρώτη στιγμή που τον είδα ήθελα να είμαι μαζί του, και μου το έχει πει! Markella εύχομαι μόνο να έχεις δίκιο, γιατί πραγματικά θα απογοητευτώ αν κάποια στιγμή ανακαλύψω ότι μετά από όλα αυτά...απλά η ιστορία μας τελείωσε τόσο άδοξα!Μόνο τα μισά από αυτά που νιώθω να του έλεγα, είμαι σίγουρη ότι θα τον έκανα να σκάσει εκείνο το τεράστιο και υπέροχο χαμόγελό του...Σε ευχαριστώ πολύ γιατί μου δίνεις την επιβεβαίωση που χρειάζομαι!Είναι ωραίο να ξέρεις ότι υπάρχουν κι άλλα άτομα στον πλανήτη μας που σκέφτονται αυτά που σκέφτεσαι κι εσύ!... Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 31/1/2008 στις 12:12 @Διάφορα
Εγώ πάλι έχω ζήσει άπειρες υπέροχες στιγμές...Με φίλες, μερικές από τις οποίες έχουν φύγει από κοντά μου, με τους γονείς μου, με τους έρωτές μου...Κάθε φορά νόμιζα ότι η καρδιά μου θα φύγει από τη θέση της από τη χαρά μου...Όμως όλα αυτά πέρασαν και δε θέλω να τα ξαναζήσω!Απλά είμαι εδώ, ζω το παρόν μου και απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή σαν να είναι η τελευταία μου!Και πάντα έχω στο μυαλό μου ένα...τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη...
Πήγαινε στο θέμα: h kalyterh stigmh ths zwis sas....!!!
Μήνυμα στις 31/1/2008 στις 12:05 @Διάφορα
Ksanthoulla μου, δεν ξέρω αν το έχω πάρει απόφαση όπως λες, αλλά σίγουρα σταμάτησα πλέον να τον περιμένω!Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που τον έκανε να φύγει, κι αν δε μου το πει δεν θα κάνω τον κόπο να το ψάξω.Νομίζω ότι μου άξιζε μια εξήγηση, αλλά από εκείνον!Τώρα το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχω πάρα πολλά πράγματα να μου γεμίζουν τη ζωή και δε χρειάζεται να σκέφτομαι εκείνον 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να ζω!Απλά συνεχίζω να ζω τη ζωή μου, και αφήνω το χρόνο να τα φέρει όλα όπως είναι καλύτερο!Ίσως ακόμα να είναι νωρίς, ίσως να έχουν τελειώσει όλα!Εγώ απλά θα ακολουθήσω τη ζωή μου όσο καλύτερα γίνεται και εκείνος ας αποφασίσει τι θέλει πραγματικά!Κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεσαι και τότε όλα έρχονται από μόνα τους!Κουράστηκα πια να τον "κυνηγάω" και να προσπαθώ να τα καταλάβω όλα...Τον αγαπάω, αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί...
Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 30/1/2008 στις 20:43 @Διάφορα
Markella αν το πιστεύεις αυτό μου είπες...Σε ευχαριστώ, γιατί με έκανες να χαμογελάσω μόλις το διάβασα... Φιλιά πολλά!!! Πήγαινε στο θέμα: oneira....!!!
Μήνυμα στις 30/1/2008 στις 20:38 @Θ. Κλημεντίνη
Κοίτα...αν όντως τώρα έχει περισσότερη δουλειά, ίσως είναι λογικό να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο! Αν πάλι όχι, κι αφού, όπως λες, δε δείχνει και τόσο ενδιαφέρον, φρόντισε να του τραβήξεις την προσοχή αλλιώς!Μίλησέ του ή στείλε του μνμ και πες του ότι θες να κάνετε ένα διαλειμματάκι για λίγο καιρό, για να δείτε αν ακόμη θέλετε ο ένας τον άλλον!Πρώτον, υπάρχει περίπτωση να ανακαλύψεις ότι είσαι καλύτερα χωρίς εκείνον!Δεύτερον, αν σε θέλει θα ταρακουνηθεί και θα προσπαθήσει να αλλάξει τη συμπεριφορά του!Και τρίτον, αν δεν τον πειράξει και συνεχίσει ακάθεκτος τη ζωούλα του, σημαίνει ότι πλέον δεν τον νοιάζει για σένα, και καλά θα κάνεις να τον ξεχάσεις κι εσύ!Να σου θυμίσω αυτό που λένε οι Κινέζοι νομίζω..."Αν αγαπάς κάποιον, άστον να φύγει.Αν γυρίσει είναι δικός σου.Αν όχι, τότε δεν τον είχες ποτέ!"... Όμως, υπάρχει και κάτι άλλο!Μην ξεχνάς ότι για τέτοιου είδους καταστάσεις ευθύνονται και οι δύο, και όπως εσύ περιμένεις από εκείνον να "ρίξει τα μούτρα του" έτσι να περιμένει κι εκείνος κάτι ανάλογο από εσένα!Σε μία τέτοια περίπτωση, έξυπνα "κόλπα", είναι να τον ξαφνιάσεις, να τον φέρεις προ απροόπτου και να τον κάνεις να "περάσει καλά"...Κάπως έτσι θα μπορούσες να τον κάνεις να ξετρελαθεί μαζί σου για ακόμη μία φορά, μιας και θα ανακαλύψει μία νέα έκδοσή σου...πιο απρόοπτη και ανατρεπτική!!! Πάντως πέρα από όλα αυτά, μην ξεχνάς ότι είστε πολύ μικροί ακόμη και είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρξουν κι άλλες σχέσεις στη ζωή σας!Μπορεί πλέον να μην είστε ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον!Μπορείτε να αγαπάτε ο ένας τον άλλο, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχετε και σχέση!Μη σε στενοχωρεί αυτό, κι οι δύο μπορεί να έχετε αλλάξει μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, και πλέον να μην είστε το ιδανικό ζευγάρι!Αφού όμως αγαπιέστε...θα μπορούσατε από εδώ και πέρα να είστε οι ιδανικοί φίλοι! Αυτές είναι ιδέες μου...Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και λίγο!Μην ξεχνάς ότι κανείς δεν ξέρει καλύτερα τη σχέση σου από εσένα την ίδια!Δες τι σου ταιριάζει και τι σε αντιπροσωπεύει και κάνει ό,τι θεωρείς ορθότερο... Πήγαινε στο θέμα: αναζωογόνηση σχέσης
Μήνυμα στις 29/1/2008 στις 23:26 @Διάφορα
Πες του αυτά ακριβώς που λες και σε μας...Συν το ότι η εκδρομή αυτή είναι εκπαιδευτική κι ότι θα σε βοηθήσει και να ωριμάσεις μέσα από τη "στενή" επαφή με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές(διευκρίνησέ του επίσης ότι δεν είσαι έτοιμη να κάνεις σεξ και ότι σιχαίνεσαι το αλκοόλ!!!) ...Αν και για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι ήδη έχει πάρει την απόφασή του...Συνήθως κάνουν τέτοιου είδους ανατροπές, αλλά τελικά υποκύπτουν στα θέλω των παιδιών τους!!! Αν δεις ότι δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες, και στην χειρότερη των περιπτώσεων, βάλε κάποιο φίλο-καθηγητή σου να του μιλήσει ή προσπάθησε να πείσεις τη μαμά σου να μπει στη μέση..... Αν τελικά σου πει όχι πάντως, αποδέξου την απόφασή του, όσο δύσκολο κι αν σου είναι, για να κερδίσεις την εντύπωση ότι είσαι αρκετά ώριμη για να κατανοήσεις τα όρια που σου βάζει!Στο κάτω κάτω της γραφής,όλο και κάποιο λόγο θα έχει να επιμείνει τόσο....Δε νομίζεις?? Πήγαινε στο θέμα: Γονείς... |