Μήνυμα στις 2/11/2005 στις 15:08 @Κλάψιμο
ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΕΡΩΤΑΣ 'Η ΚΑΡΙΕΡΑ? Πήγαινε στο θέμα: Η Αγαπη?
Μήνυμα στις 19/10/2005 στις 17:47 @Θ. Κλημεντίνη
Πολυ ομορφο dimitri!
Πήγαινε στο θέμα: εκδίκηση ή αδιαφορία;
Μήνυμα στις 18/10/2005 στις 15:10 @Θ. Κλημεντίνη
Exω διαβασει απο τον Μ.Λ,Κινγκ πως "Το σκοταδι δεν μπορει να καταπολεμησει το σκοταδι.Μονο το φως μπορει να το κανει αυτο!Το μισος δεν μπορει να καταπολεμησει το μισος.Μονο η αγαπη μπορει να το κανει αυτο..." Ετσι και για μενα ειναι σωστο οταν καποιος σου εχει κανει κακο να μην του ανταποδιδεις με το ιδιο νομισμα.Εκτος το οτι πεφτεις στο επιπεδο του,κανεις κακο και σε σενα.... dbeat σεβομαι την γνωμη σου,αλλα αν εκδικηθεις καποιον για να τον ξεχασεις,αν το κανεις αυτο,σημαινει οτι ποτε δεν τον ηθελες ή δεν τον αγαπησες.Αν καποιος π,χ με κερατωσει,δεν θα του κανω το ιδιο ουτε κατι αλλο για να τον πληγωσω...Αν ο ανθρωπος ειναι κερατας ετσι θα παραμεινει.Εγω διχνωντας αδιαφορια θα πονεσω αλλα θα τον ξεπερασω και θα παραμεινω στο στο επιπεδο μου.... Πήγαινε στο θέμα: εκδίκηση ή αδιαφορία;
Μήνυμα στις 17/10/2005 στις 14:21 @Κλάψιμο
Δεν χρειαζεται να εχεις σκοπο να φτασεις ψηλα για να μην κανεις τον μαλακα?προσωπικα δεν θα γινω ποτε μαλακας ακομα και αν η δουλεια μου ειναι"μικρη"και "ασημαντη"!
Πήγαινε στο θέμα: Να πω κι εγω αυτο που με καιει επιτελους!
Μήνυμα στις 17/10/2005 στις 00:05 @Κλάψιμο
Αναφορά: (casandramk@05 Οκτωβρίου 2005) Πήγαινε στο θέμα: Να πω κι εγω αυτο που με καιει επιτελους!
Μήνυμα στις 16/10/2005 στις 23:55 @Κλάψιμο
Χαιρομαι για σενα Ιmmortal Mairh,θα βρεθεις στη θεση μας!! Πεστε κατι να κανουμε κουβεντουλααααααα! Πήγαινε στο θέμα: Η Αγαπη?
Μήνυμα στις 14/10/2005 στις 21:27 @Κλάψιμο
snow-white ακριβως σαν να μιλαω εγω!νομιζα πως ολοι ητανε καλοι και κανεις δεν ειχε κακια μεσα του...ωσπου καταλαβα! Batistuta ξερεις τι λενε?οτι "Η αναλυση τον πραγματων σε κανει να αντιπαθησεις στις λεπτομερειες του κατι αυτο που ητανε ανεκτο ως συνολο..." πολλες φορες δεν μου αρεσει να αναλυω πραγματα γιατι ετσι ειναι χειροτερα... γιατι τον ανθρωπο δεν πρεπει να τον κρινεις μονο απο τον τροπο που μιλαει αλλα και απο τον τροπο που σωπαινει! Οταν ομως εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου που θελει να ξερει αρκετα πραγματα για σενα πρεπει ή να του τα πεις,χωρις ψεμματα,ή να μην μιλησεις καθολου...δεν φοβαμαι μηπως αντιπαθησει στις λεπτομερειες του κατι αυτο που ηταν ανεκτο ως συνολο..σε μια σχεση κανεις υποχωρησεις και γω εμαθα να λεω"σαγαπω"μονο οταν αγαπαω τον αλλον οπως πραγματικα ειναι... Πήγαινε στο θέμα: Η Αγαπη?
Μήνυμα στις 14/10/2005 στις 17:55 @Θ. Κλημεντίνη
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΗΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ Πήγαινε στο θέμα: εκδίκηση ή αδιαφορία;
Μήνυμα στις 14/10/2005 στις 17:50 @Θ. Κλημεντίνη
ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΄"ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ"ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΗ.ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΠΟΣΟ ΧΡΩΝΟΝ ΕΙΣΑΙ¨? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕς ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕς ΝΑ ΒΓΕΙς ΜΕ ΑΛΛΗ? ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕ! Στην εποχη μας δημιουργουμε σχεσεις χωρις να ξερουμε το πληρες νοημα της λεξης"σχεση".πρεπει παντα να εισαι ειληκρινης και να λες την αληθεια ακομα και αν πιστευεις πως το ατομο δεν αξιζει να ασχοληθεις. ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΗΔΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙς ΕΣΥ ΚΑΛΑ!Και μην σε ενδιαφερει μονο να γαμησεισ αλλα να δεις και τα εσωτερικα χαρισματα του αλλου...Οσο για την κοπελιτσα ητανε απλα ανωριμη.κοιτα τον εαυτο σου,και πρωτα απο ολα για σενα,κοιταξε να γινεσαι καλυτερος Πήγαινε στο θέμα: Πιστευετε οτι οι γυναικες ειναι για...
Μήνυμα στις 14/10/2005 στις 17:33 @Διάφορα
ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ Ο Κοσμος της σοφίας!ειναι παρα πολυ ωραιο και αρκετα χρησιμω για την συμπεριφορα.επισης ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ(SANDRA BROWN)και Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ της(NORA ROBERTS)
Πήγαινε στο θέμα: Λογοτεχνικά Βιβλία |