Μήνυμα στις 18/10/2006 στις 04:38 @Διάφορα
Απόκαμαν πλέον οι καθηγητές με τις απεργίες τους και αφού χαΐρι και προκοπή δεν είδαν είπαν να βάλουν στον χορό της αποχής και τα σχολιαρόπαιδα . Αφελέστατα ρωτάω εγώ τώρα . Πέρα από το να παίξετε τις μαριονέτες προς όφελος όλων αυτών των εξυπνάκηδων υπάρχουν αιτήματα τα οποία σας αφορούν άμεσα ? Μιλάω φυσικά πέρα από το επεισοδιακό "θέλουμε περισσότερες εκδρομές" που ακούσαμε από μαθήτρια και που εδώ που τα λέμε δεν νομίζω πως μας καλύπτει κιόλας . Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση προς καταληψίες
Μήνυμα στις 18/10/2006 στις 04:29 @Sex
@doctor Έλα μου ντε ! Και ‘γω την ίδια απορία έχω . @foufou Ναι ! Έχεις δίκιο !! Την επόμενη φορά που θα βρίσω πιπέρι στο στόμα και κόκκινο οκ ? Αι στα τσακίδια μαλακιστήρι και ‘συ . Πήγαινε στο θέμα: Oreksis neas genias?
Μήνυμα στις 18/10/2006 στις 04:24 @Διασκέδαση
Μα να μην σε σιγοντάρει κανένας όμως ? Ντροπή !!! Φτου σας ρε παλιόπαιδα που αφήσατε το παλικάρι να παραμιλάει σαν τον τρελό του χωριού . Φτου σας και ξανά μανά φτου σας
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτόκολλο Αρεστού Forumιστα
Μήνυμα στις 18/10/2006 στις 04:21 @Ftou.gr admin
Κύριε κύριε αυτός με έβρισεεεεεε !! Κάνε τον νταααααααααααααα !!!! Απόλυτο αίσχος !!! Τουλάχιστον κάποτε φοράγατε και την κουκούλα να μη βλέπει κανείς τη φάτσα σας . Τώρα ούτε κι αυτό . Και δεν καταλαβαίνω αν είναι τελικά απλή ξετσιπωσιά η αποβλάκωση στο τελικό στάδιο . Δεν μας είπες όμως να καταλάβουμε και 'μεις ρε παιδάκι μου . Σου έστειλε απλά 2 - 3 υβριστικά pm ή σε πυρπολούσε συχνότατα με δαύτα ? Μπας και δούμε το μέγεθος της αγανάκτησης που σε οδήγησε σε αυτό το σημείο δηλαδή . Να ρωτήσω όμως κάτι και τον εκτελεστή του έργου ? Πιστοποίηση έγινε ή μπορεί έτσι ο καθένας να λέει ότι του κατέβει για όποιον δεν του κάθεται στο μάτι και να απαλλάσσεται απ’ αυτόν έτσι αναίμακτα ? Όχι τίποτα άλλο να ξέρουμε αν θα μας βρει καμιά ώρα πισώπλατα . Και κάτι άλλο akatonomaste που μου έχει κάνει εντύπωση . Πριν καιρό έγινε ban σε κάποιον που μπήκε εδώ με σκοπό να διαφημίσει το "προϊόν" του . Εσύ φυσικά ως ένθερμος υποστηρικτής του site θεώρησες απαραίτητο να επιβραβεύσεις τον αποκλεισμό εκδηλώνοντας παράλληλα και την δική σου αγανάκτηση για το φαινόμενο αυτό . Και έρχομαι στην ερώτηση . Όταν κάποιος άλλος μόνιμος κάτοικος των πέριξ έκανε το ίδιο γιατί δεν αντέδρασες ανάλογα ? Μάλιστα στην προκειμένη περίπτωση , στα μάτια τα δικά μου τουλάχιστον , έγινε και με πιο ύπουλο τρόπο αφού πρώτα ήρθε , έφτιαξε το image του πολλά υποσχόμενου posterman-αναλυτή και στην συνέχεια πούλησε την πραμάτια του . Να ρωτήσω και κάτι άλλο τον "εμποράκο" της υπόθεσης ? Αφού το site όπως ανέφερες στην κατά τα άλλα "αυθόρμητη" δήλωσή σου είναι καινούριο η ημερομηνία εγγραφής σου στο forum σου γιατί είναι 21 Ιουλίου 05 ? Αν είναι εικονική αυτή η ημερομηνία τότε πάω πάσο . Για να μην μακρηγορώ η ουσία εδώ παραμένει ίδια . Στην μια περίπτωση απλά έγινε με το καλημέρα σας και στην άλλη με το "γάντι" . Η αντίδραση γιατί ήταν διαφορετική άραγε ? Πήγαινε στο θέμα: Παράσιτα
Μήνυμα στις 24/9/2006 στις 17:40 @Διασκέδαση
Είσαι καινούριος σε ένα forum και δεν ξέρεις πώς να σε "λατρέψουν" σε χρόνο ντετέ ? Μη σκας βρε κουτό !!!!! Ακολούθησε μερικές ( όχι όλες και σε πάρουν χαμπάρι κακομοίρη μου ) από τις παρακάτω συμβουλές και δεν θα χάσεις . Να ευχαριστήσω με την ευκαιρία τα κατά καιρούς σούργελα που περιοδεύουν από forum σε forum χάρη στα οποία κατάφερα να συγκεντρώσω το υλικό , έτοιμο και δοκιμασμένο για να περάσει στα χέρια σου πλέον ψάρακλα . •Φροντίζεις να βρεις Nick το οποίο δεν θίγει κανέναν αλλά σε αντιπροσωπεύει και κατά ένα τρόπο . Πρέπει να είναι κάτι που σαν πρώτη εντύπωση προκαλεί συμπάθεια και δεν δημιουργεί πιθανές αιτίες έντασης . Όπως καταλαβαίνεις ποδοσφαιρικού και πολιτικού περιεχομένου ψευδώνυμα απαγορεύονται δια ροπάλου . •Το ίδιο ισχύει και για το avatar που θα επιλέξεις . •Φροντίζεις πάντα να συμφωνείς με όλους ακόμα και όταν έχεις αντίθετη άποψη . Δεν μας αφορούν οι πεποιθήσεις σου . Είπαμε σκοπός σου είναι να γίνεις αρεστός . Αν δε χρειαστεί , σε σπάνιες περιπτώσεις , να διαφωνήσεις τότε κάντο με τρόπο καθαρά διπλωματικό . Ναι μεν αλλά δηλαδή . •Φροντίζεις να κατανοείς και να συμπάσχεις με οποιοδήποτε πρόβλημα παραθέσει ένα μέλος . Για παράδειγμα αν κάποιος δηλώσει με σπαραγμό ψυχής ότι το κατοικίδιο μυρμήγκι του τους άφησε χρόνους εσύ πρέπει να σταθείς πλάι του και να τον παρηγορήσεις για την απώλεια , όσο παράλογο και αν σου ακούγεται αυτό . •Φροντίζεις να είσαι επιμελής και τακτικός στην συμμετοχή σου . Δεν μπορείς κύριε να μας θυμάσαι κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα . Οφείλεις να δηλώνεις την παρουσία σου τουλάχιστον μια φορά ημερησίως έστω και αν πρέπει να γράψεις αερολογίες . •Φροντίζεις ( εδώ θέλει μεγάλη προσοχή στον τρόπο ) σε αραιά χρονικά διαστήματα να ευλογάς τα γένια του ιδιοκτήτη . Αυτό μπορεί να γίνει για παράδειγμα ή δηλώνοντας τον θαυμασμό σου για κάτι που έγραψε ή με σθεναρή και κατά μέτωπο επίθεση σε όποιον θεωρείς ότι βλάπτει την κοινότητα στην οποία ανήκεις και εσύ πλέον λατρεμένε forumιστα . •Φροντίζεις πέρα από τις φανερές με όλους συνομιλίες να κρατάς επαφή και σε πιο προσωπικό επίπεδο . Με το να στείλεις ένα p.m μια καλημέρα τι κάνεις δεν θα σου πέσει και ο κώλος βρε αδερφέ . Με ρέγουλα αυτό όμως . Δεν θέλουμε να παρεξηγήσει και κανένας τις προθέσεις σου . •Φροντίζεις να επαναλαμβάνεις συχνά τις φράσεις σου έτσι αν κάποιος παραλείψει κάποιο post σου να μην πηγαίνει χαμένη η φαιά ουσία που ξόδεψες γι’ αυτήν . Επιπλέον με αυτό χρησιμοποιείς και την κλασική μέθοδο πλύσης εγκεφάλου και που ξέρεις όλο και κάποιος μπορεί αν τσιμπήσει . •Φροντίζεις συχνά να επιδεικνύεις την ευρύτητα των γνώσεών σου . Ακόμα και αν ένα θέμα αφορά την μεγέθυνση στήθους για παράδειγμα εσύ μπορείς κάλλιστα να αναπτύξεις τις προεκτάσεις που έχει σε κοινωνικο – οικονομικό επίπεδο . •Σε περίπτωση που έχει πέσει νέκρα στη θεματολογία και συ βρίσκεσαι επίσης σε φάση απραξίας εγκεφαλικά τότε κλέψε θέμα από ένα άλλο forum . ΜΠΟΡΕΙΣ !! Με ένα μικρό ρετουσάρισμα πρώτον κανείς δεν θα καταλάβει την απατεωνιά και δεύτερον θα γίνεις αυτόματα το επίκεντρο του συνόλου . Για αρχή αγαπημένε μου forumιστα δεν θα σε κουράσω με άλλη εργασία . Εξάλλου με τον καιρό θα ανακαλύψεις και συ μόνος σου κολπάκια που βοηθούν να φέρεις αυτή τη δύσκολη αποστολή σε πέρας . Πήγαινε στο θέμα: Πρωτόκολλο Αρεστού Forumιστα
Μήνυμα στις 24/9/2006 στις 16:38 @Κλάψιμο
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το καλωσόρισμα του εκπαιδευτικού μας συστήματος για την έναρξη της σχολικής χρονιάς συνοδεύτηκε από τις εθιμοτυπικές πλέον απεργίες . Για κάποιους γονείς και μαθητές όμως η κάθε σχολική περίοδος , πέρα των παραδοσιακών προβλημάτων, επιφυλάσσει περισσότερες δυσάρεστες εκπλήξεις . Μια από αυτές είναι οι μαθησιακές δυσκολίες . Ευθύνη για την διάγνωση ενός τέτοιου προβλήματος έχουν τόσο οι δάσκαλοι - καθηγητές όσο και οι γονείς . Πόσο δύσκολο είναι όμως να εντοπιστεί ? Υπάρχουν κάποιες ειδικές γνώσεις που χρειάζεται να έχει ο εκπαιδευτικός επί του θέματος ? Και τι γίνεται όταν στο άκουσμα και μόνο του όρου αφελέστατα αρκετοί θεωρούν ότι πρόκειται για ένα σοβαρό και μη αντιμετωπίσιμο θέμα ? Η άρνηση , από πάσχοντες και το περιβάλλον τους , είναι συνήθως η κυριότερη πηγή κακού για την μη επίλυση μιας πάθησης , δυσλειτουργίας ή διαταραχής όπως το θέμα που εξετάζουμε σήμερα . Κατανοώντας λοιπόν για αρχή ένα πρόβλημα βοηθάμε στην πορεία την ευκολότερη και ταχύτερη αντιμετώπισή του . Οι μαθησιακές δυσκολίες είναι διαταραχές που περιορίζουν το άτομο στο να •κατανοήσει και να κάνει χρήση του γραπτού ή προφορικού λόγου , •κάνει μαθηματικούς υπολογισμούς •να συγκεντρώσει την προσοχή του Το φαινόμενο αυτό δεν συναντάτε τόσο σπάνια αφού ένα στα επτά παιδιά περίπου εκδηλώνει κάποιον τύπο Μ.Δ . Να τονίσουμε εδώ ότι άτομα με Μ.Δ δεν είναι κατ' ανάγκη λιγότερο ευφυή σε σχέση με τους υπόλοιπους . Απλά η επεξεργασία των πληροφοριών που λαμβάνουν γίνεται με διαφορετικό τρόπο . Κατηγορίες Μ.Δ •Αναπτυξιακές διαταραχές του λόγου και της ομιλίας •Διαταραχές ακαδημαϊκών ικανοτήτων •Υπόλοιπες: ομάδα που περιλαμβάνει διαταραχές συντονισμού που οδηγούν στην εμφάνιση προβλημάτων μνήμης, άρθρωσης , καλλιγραφίας και κινητικών ικανοτήτων• επίσης, στην ομάδα αυτή ταξινομούνται ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που δεν συμπεριλαμβάνονται στις δύο προηγούμενες ομάδες. Συνηθέστερα συμπεριλαμβάνονται οι παρακάτω διαταραχές: •Δυσλεξία: Διαταραχή σύμφωνα με την οποία το άτομο δυσκολεύεται ή αδυνατεί να κατανοήσει κάποιες λέξεις, προτάσεις ή και παραγράφους. •Δυσαριθμία: Αδυναμία επίλυσης μαθηματικών προβλημάτων και κατανόησης μαθηματικών εννοιών. •Δυσγραφία: Δυσκολία σχηματισμού των γραμμάτων και γραφής σε συγκεκριμένο διάστημα χώρου. •Προβλήματα στην ικανότητα επεξεργασίας οπτικών και ακουστικών ερεθισμάτων: Αισθητηριακού τύπου διαταραχή, κατά την οποία το άτομο δυσκολεύεται να κατανοήσει το λόγο, παρά το γεγονός ότι η ακοή και η όραση του είναι απόλυτα φυσιολογικές. •Σύνδρομο αδυναμίας προσήλωσης της προσοχής - υπερκινητικότητας: •Αδυναμία εστιασμού της προσοχής, η οποία πολύ συχνά συνδυάζεται με υπερκινητικότητα. Παρατηρείται με μεγαλύτερη συχνότητα στα αγόρια. Πρέπει να τονιστεί ότι το εν λόγω σύνδρομο δεν αντιπροσωπεύει από μόνο του μαθησιακή διαταραχή, αλλά μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα όσον αφορά στις σχολικές επιδόσεις, ενώ συνδυάζεται πολύ συχνά με τις μαθησιακές δυσκολίες. Πιθανές μελλοντικές Μ.Δ μπορούν να εντοπιστούν ακόμα και στα στάδια της προσχολικής ηλικίας •Μεγάλη καθυστέρηση της ομιλίας σε σύγκριση με άλλα συνομήλικα παιδιά •Προβλήματα εκφοράς λόγου •Δυσκολία στην εύρεση λέξεων με ομοιοκαταληξία •Δυσκολία στην απομνημόνευση αριθμών, του αλφαβήτου, των ημερών της εβδομάδας •Πολύ μεγάλα κινητικότητα και εύκολη απόσπαση της προσοχής •Προβλήματα συνεργασίας με τους συνομηλίκους •Αδυναμία κατανόησης των κατευθύνσεων και διαδρομών Παιδιά ηλικίας έως τέταρτης τάξης δημοτικού •Δυσκολία στην εκμάθηση της συσχέτισης μεταξύ των φθόγγων και των γραμμάτων •Σύγχυση βασικών λέξεων (για παράδειγμα, των ρημάτων θέλω, τρώω, τρέχω κ.λπ. •Επαναλαμβανόμενα λάθη στο συλλαβισμό λέξεων, συμπεριλαμβανομένης της αναστροφής γραμμάτων (στους φθόγγους 'μπ' και 'ντ'), τη μετατόπιση και τις αντικαταστάσεις •Μετάθεση αλληλουχιών αριθμών και σύγχυση των αριθμητικών συμβόλων (+, -, /, x, =) •Βραδεία ανάκληση συμβάντων •Δυσκολία απομνημόνευσης •Αυθόρμητες αντιδράσεις, έλλειψη σχεδιασμού •Ασταθές κράτημα του μολυβιού •Δυσκολία εκμάθησης της ώρας •Φτωχός συντονισμός κινήσεων, επιρρέπεια σε ατυχήματα Η θεραπεία γίνεται με παρακολούθηση ειδικού εκπαιδευτικού προγράμματος και σε κάποιες περιπτώσεις με την βοήθεια ειδικού λογοθεραπευτή και ψυχολόγου . Σπάνια δε μπορεί να είναι απαραίτητη και φαρμακευτική αγωγή . Να κλείσουμε τονίζοντας μόνο ότι σημαντικότερη βοήθεια όλων είναι να κατανοήσουμε ότι η διαφορετικότητα των ατόμων αυτών δεν συνεπάγεται με πλήρη ή επί μέρους αποκλεισμό τους από το σχολικό ή το κοινωνικό σύνολο . Πήγαινε στο θέμα: Ιατρικό ανακοινωθέν
Μήνυμα στις 23/9/2006 στις 16:04 @Sex
Σε προετοιμάζω από τώρα ψυχολογικά ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που σε τιμάω με μια ακόμα απάντησή μου κι αυτό όχι γιατί με "νίκησες" όπως βλακωδέστατα θα ισχυριστείς ( χρειάζεσαι πολλά ψωμιά ακόμα για να το καταφέρεις αυτό εξάλλου ) αλλά γιατί με κούρασε η βλακεία σου . Πριν με απολαύσεις όμως θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι . Επειδή μου προκαλεί εντύπωση ο τρόπος που γράφεις μερικές φορές ( όχι όσα λες αλλά πως τα λες ) έδειξα αποσπάσματά σου σε μια φίλη μου που διδάσκει σε άτομα με μαθησιακά προβλήματα . Μου ζήτησε να σε ρωτήσω λοιπόν , από καθαρά επαγγελματικό πρίσμα , αν έχεις ( μεταξύ των άλλων προσθέτω εγώ ) ΚΑΙ προβλήματα άρθρωσης . Αν επιθυμείς μπορείς να μου απαντήσεις σ' αυτό με PM . Υπόσχομαι να τηρήσω απόλυτη εχεμύθεια . Λεπόν έχουμε και λέμε "...δείχνει το φοβερό σου επίπεδο, την απόλυτη θηλυκότητά σου, και πάνω απ' όλα οτι άρχισες να χάνεις έλεγχο και ψυχραιμία. " Το επίπεδο αν θες να ξέρεις ένας έξυπνος άνθρωπος το προσαρμόζει ανάλογα με τον συνομιλητή του . "Μετά απο 100 και πλέον ανταπαντήσεις μπλα μπλα μπλα μπλα ..." Μήπως ξέφυγες λιγάκι απ’ το θέμα ? Αυτό αναφέρθηκε για το άρθρο λέμεεεεε . Ήμαρτον . "Επίσης, είσαι και tranny μπλα μπλα μλπα μλπα..." Όταν βρεις γωνία στρούψε οκ? "Άν μας υποδείξεις με μισή γραμμούλα ποστ σου, μπλα μλπα μλπα μλπα ..." Πολλάκις στο απέδειξα εσύ αρνείσαι να το δεις . Είπαμε εμφύτευση δεν γίνεται να σου κάνουμε άρα ήσουν , είσαι και θα είσαι πάντα άξιος της μοίρας σου . Εντωμεταξύ μια και μιλάμε για τους γνωστούς άγνωστους λασπολόγους μήπως θα έπρεπε και 'συ να αποδείξεις ότι με έκραξε ΟΛΟ το forum στο άρθρο? Ένα απλό κλικ είναι το είπες και μόνος σου . Θα κλείσω με μια ευχή μικρό μου , σαν δείγμα πες το της ανωτερότητάς μου . Είθε ο πανάγαθος να δίνει κουράγιο σε όσους σε συναναστρέφονται . Αμήν ! Πήγαινε στο θέμα: Oreksis neas genias?
Μήνυμα στις 23/9/2006 στις 02:23 @Sex
7.30 το πρωί και η πρώτη σου δουλειά ήταν να απαντήσεις ! Φαντάζομαι θα πρέπει να με ευχαριστείς που απέκτησε ξαφνικά ένα μικρό νόημα η μίζερη ζωούλα σου . Ή μήπως τελικά ο γιατρός σου μετά τις κουκουβάγιες σου συνέστησε την επίπονη αλλά αποτελεσματικότατη Unicornοθεραπεία μπας και έρθεις στα ίσα σου ? "Για να μπορέσεις να δεχτείς πως δεν υπάρχουν κριτήρια ούτε δικά μου ούτε κανενός στην συγνώμη, θα έπρεπε να είχες λιγότερο εγωισμό, στο έχω ξαναπεί. " Τράβα πάγαινε ρε τσουτσέκι που θα μου κάνεις και υποδείξεις . Βρες την άκρη με τον τιποτένιο εαυτό σου πρώτα και μετά νουθετείς και τους υπόλοιπους . "Επιμένεις ακόμα οτι δεν σε έχουν κατακράξει με αφορμή το ''άρθρο'' σου για τον γάμο. Δηλαδή, επιμένεις σε κάτι, που με ένα απλό κλικ σε διαψεύδει ο καθένας. " Για κάνε ξανά αυτό το κλικ και όταν δεις που είναι " ΟΛΟ το forum" σφύρα μου . "Δυστυχώς για σένα, κανείς δεν θα σε παντρευτεί …" Η φράση κλειδί . Καμαρώνεις για σένα ? Δεν θα έπρεπε από τη στιγμή που μετά από 100 και πλέον ανταπαντήσεις συνεχίζεις να έχεις την εσφαλμένη άποψη για το τι ήθελε να πει το … "άρθρο" . Ευτυχώς που δεν φοβόμαστε μην πάθεις το ίδιο . Βλέπεις ο κόσμος είναι γεμάτος μικροσκοπικά ανθρωπάκια σαν και του λόγου σου και έτσι δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να βρεις μια … αντάξιά σου . "Άν η ζωή σου γύρισε το άσχημο πρόσωπό της, (αυτό που δείχνεις στο avatar σου)..." Έχω απαντήσει ήδη στο συγκεκριμένο . Αλλά ξέχασα !! Τα περισσότερα είναι ψιλά γράμματα για σένα . "...βρες ένα τρίτο pc για να κάνεις login εκτός απο unicorn και Tinny " Hallo !!! Ξανθό είσαι καλό μου ? Η tiny για να σου εξηγήσω και τι διαβάζεις είναι υπαρκτό πρόσωπο . Αλλά τόσα καταλαβαίνεις τόσα λες . "...και τελικά, ξεκρέμασε τον Καβάφη απο κει, βάλε καμμιά προσευχή στον Ιανό" Δεν ξέρεις την τύφλα σου ο Ιανός σε μάρανε κακομοίρη μου . "Άντε και καλό fingering μήπως φύγουν οι αράχνες..." Μπα μη χολοσκάς έχω ειδικό συνεργείο καθαρισμού γι’ αυτή τη δουλεία . Για σένα ανησυχώ μόνο που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το ξαράχνιασμα του εγκεφάλου . Πήγαινε στο θέμα: Oreksis neas genias?
Μήνυμα στις 22/9/2006 στις 03:56 @Sex
Death Μπράβο !!!! Άντε καλό μου τώρα που βρήκες ποιον θα ψηφίσεις τράβα να κρατήσεις τσίλιες στην κάλπη μην πέσει καμιά νοθεία . Akatonomastos Επειδή βρίσκομαι ακόμα στα όρια του πραγματικού και όχι του δικού μου φανταστικού κόσμου το μόνο φυσιολογικό είναι να μην καταλάβω αυτό που εννοούσες . Όχι ότι τώρα βλέπω καμιά λογική σ' αυτό αλλά λέμε και καλά . Το κριτήριο για να ζητήσω συγνώμη ποιος είπαμε το ορίζει ? Εσύ ? Α βρε ηλίθιο πλάσμα πάλι να γεμίζω σελίδες θα με κάνεις . Ρε όργιο του κερατά πόσους είδες να με κράζουν ρώτησα όχι πότε . "Χαμαιτυπείο να σε πληροφορήσω ακόμα είναι οι πληθώρα των θεμάτων στα οποία απαντάς με περίσσιο καμάρι ΕΣΥ . " Ξαναδιάβασέ το και μη μας τα κάνεις καρούμπαλα επιτέλους . Όλα έχουν ένα όριο . Ακόμα και η μαλακία . "Μου λείπει μόνο μία παντόφλα, αυτή που σού έριξα το καλοκαίρι και έκανες τον Κινέζο " Το άσχημο εδώ δεν είναι ότι τα λες απλά αλλά ότι τα πιστεύεις κιόλας . Άντε τώρα κούνα τα άλλο λίγο μπροστά στον καθρέφτη , αυτοθαυμάσου ( μην έχεις αξιώσεις πως θα το κάνει και κανείς άλλος στην ζωή σου ) και πήγαινε σαν καλό παιδάκι για ύπνο . Το θέαμά σου μου είναι πολύ λυπηρό γιατί εσύ και οι όμοιοί σου θα αποτελείται αύριο το .. μέλλον της ανθρωπότητας . Μακάρι πραγματικά να είσαι η εξαίρεση ( αποτυχημένο πείραμα ) και όχι ο κανόνας . Πήγαινε στο θέμα: Oreksis neas genias?
Μήνυμα στις 21/9/2006 στις 21:23 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γκουσγκούνης , Σπάθη ?? Έλεος είπα είμαι πιο μεγάλη δεν είπα γεννήθηκα την εποχή των παγετώνων .Να σε πληροφορήσω επίσης ότι μιας και έχω και το προνόμιο να είμαι ανεξάρτητη το ωράριο μου δεν καθορίζεται απ’ τον μπαμπά και την μαμά άρα μπορώ να είμαι όπου θέλω , όποτε θέλω και για όση ώρα το θέλω . Συγνώμη ?? Σαν πολύ μεγάλη ιδέα δεν έχεις για τον εαυτό σου ? Και για να ξέρεις απάντηση από μένα είχε δοθεί άμεσα τόσο το topic το οποίο κλειδώθηκε αφού σβήστηκε το μήνυμα μου και κατόπιν σε ξεχωριστό θέμα . Για τυχόν απορίες πληροφορίες στον μάστορα . Χαμαιτυπείο να σε πληροφορήσω ακόμα είναι οι πληθώρα των θεμάτων στα οποία απαντάς με περίσσιο καμάρι εσύ . Όλο το forum με έκραζε !!! Ρε τι ακούμε εδώ μέσα … Χαχαχαχαχαχααχ Άτομα του είδους … μου ? Define this σε περδικαλώ γιατί (ω! τι περίεργο) είσαι κομματάκι αόριστος . Btw σου είπε κανένας ότι στα 500 μηνύματα κερδίζεις κάνα ζευγάρι παντόφλες και έχεις πέσει με τα μούτρα στο κυνήγι ? Πήγαινε στο θέμα: Oreksis neas genias? |