Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ειδικός: Ένας που έρχεται από άλλο μέρος και δείχνει σλάιντς.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Χρειάζομαι την γνώμη σας!!!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #126325 από Kendall στις 07 Απριλίου 2014, 3:04μμ

Kendall

Εικονίδιο
μέλος από: 7/4/2014
Εχω μαλωσει με την κολλητή μου πολύ άσχημα και δεν μιλάμε εδω και 1,5 μήνα!
Ο λόγος ήταν επειδή είχε παει με έναν πρώην μου (με τον οποίο δεν έχουμε καλο παρελθόν βέβαια αν και δεν σήμαινε πολλα για εμένα) . Στην αρχή οταν μ το είπε δεν αντέδρασα κάπως και της είπα καλύτερα να το σταματήσει όμως αυτή δεν με άκουσε και έκανε κάτι κρυφά μαζί του κ ένιωσα πολύ προδομενη..τωρα όμως μου λυπεί και δεν ξέρω τι ειναι το σωστό!!
Απο την μια σκέφτομαι οτι μπορεί να το ξανα κανει (ή κατι χειρότερο) και πως δεν αξίζει να ασχοληθώ!!
Απο την άλλη μου έλειψε πως περνούσαμε χρόνο μαζί κ νιώθω σαν να θέλω να τα ξεχάσω όλα!!
Δεν πιστεύω όμως πως μ έχει δείξει οτι της έλειψα τόσο και εγω (αν κ αυτό με τον πρώην μου το σταμάτησε ή ετσι είπε) το θέμα μου απλός ειναι οχι οτι πήγε με τον πρώην μου αλλα το γεγονός οτι δεν άκουσε οτι με πείραξε το όλο θέμα (γιατι δεν τον πήγαιναν κ για σχέση ουτος η άλλος) και ετσι αισθάνθηκα οτι τα συναισθήματα μου δεν την ενδιαφέρουν και οτι απλά θέλει να περνάει αυτή καλα!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126332 από pi8hkos97 στις 07 Απριλίου 2014, 6:59μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Ρε κοπέλα μου αφού είναι ΠΡΩΗΝ τί σε νοιάζει τί κάνει η κολλητή σου; Οκ καταλαβαίνω ότι νιώθεις κάπως αλλά αν είναι ωραίο παιδί σκανδαλίστηκε και η φίλη σου. Ε και τί έγινε; Εκτός και αν νιώθεις ακόμη πράγματα γιαυτόν, αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από αυτά που γράφεις. Πάρτην να μιλήσετε και πες της ότι δεν έχεις κάνένα θέμα, γιατί είναι κρίμα να χαθεί μια φιλία για έναν τέτοιο χαζό λόγο. Επίσης δεν είναι προδωσία, θα ήταν άμα τα είχατε με το παιδί και αυτή στον έτρωγε. Ελπίζω να πάρεις τη σωστή απόφαση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126338 από άσχετος στις 07 Απριλίου 2014, 9:40μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Έγραψε:(pi8hkos97@07 Απριλίου 2014)
Ρε κοπέλα μου αφού είναι ΠΡΩΗΝ τί σε νοιάζει τί κάνει η κολλητή σου; Οκ καταλαβαίνω ότι νιώθεις κάπως αλλά αν είναι ωραίο παιδί σκανδαλίστηκε και η φίλη σου. Ε και τί έγινε; Εκτός και αν νιώθεις ακόμη πράγματα γιαυτόν, αν και δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από αυτά που γράφεις. Πάρτην να μιλήσετε και πες της ότι δεν έχεις κάνένα θέμα, γιατί είναι κρίμα να χαθεί μια φιλία για έναν τέτοιο χαζό λόγο. Επίσης δεν είναι προδωσία, θα ήταν άμα τα είχατε με το παιδί και αυτή στον έτρωγε. Ελπίζω να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Γυναίκες φίλε,γυναίκες..
Σημαντική συμβουλή,ποτέ οι γκόμενοι/ες πάνω από την φιλία..

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126346 από Μανοςςςςςς στις 08 Απριλίου 2014, 7:21πμ

Μανοςςςςςς

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2011
Δεν έχει σημασία ποιος ήταν...Ακόμη και ο χειρότερος εχθρός σου να ήταν αυτός ο γκόμενος η φίλη σου θα έπρεπε να σεβαστεί τα συναισθήματα σου.Πόσο χρόνών είστε;Αν είστε μικρές κάπως δικαιολογείται το πράγμα.Μια στιγμή επιπολαιότητας και τέτοιες @#@!$$>%@ . Αν είστε πάνω απο 18 τότε δεν υπάρχει δικαιολογία..
Αυταααα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #126350 από Kendall στις 08 Απριλίου 2014, 8:11πμ

Kendall

Εικονίδιο
μέλος από: 7/4/2014
Κάτω απο 18 είμαστε!
Της είχα δώσει ευκαιρίες να μ πει την αλήθεια αλλα δεν το έκανε!
Επιςης Αυτή ήταν "φίλη" με αυτόν (ετσι πίστευε βασικά γιατι) αυτός την χρησιμοποιούσε 1+ χρόνο για να μαθαίνει διάφορα πράγματα για εμένα..κ αυτή τα έλεγε όλα οτι έκανα οτι της εμπιστευομουν κ αυτός βέβαια τα έλεγε και σε όλους τους δικούς του φίλους!
Με όλα αυτά που έμαθα λοιπόν ένιωσα τόσο προδομενη και της τα είπα όλα μαζεμένα και μαλωσαμε!
Βέβαια αυτή τη στιγμή νιώθω πως θέλω να τα ξεχάσω όλα και να μιλάμε παλι γιατι μ έλειψε..απο την άλλη νομίζω πως δεν μου έχει δείξει τόσο οτι μετάνιωσε κατι..και ετσι δεν ξέρω τι να κανω..να τα βρω μαζί της ή οχι? (με είχε πιάσει πριν απο κανένα μήνα περίπου κ μ είχε πει αν θέλω να τα ξανα βρούμε όμως ήμουν τόσο αρνητική τοτε π της είπα οτι θα σκεφτώ και καλα)
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #126354 από pi8hkos97 στις 08 Απριλίου 2014, 10:24πμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τα ξαναβρείτε αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της μιλήσεις, να πείτε όλα όσα πρέπει να πείτε και πάνω απόλα να καταλάβει η μία την άλλη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login