Μήνυμα στις 17/11/2014 στις 11:24 @Διάφορα
Ξερει κανένας ποια η διαφορα της σχολής 1)Μάρκετινγκ και επικοινωνια (στο οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών) και 2)μάρκετινγκ και διοικηση λειτουργιών (στο ΠΑΜΑΚ Θεσσαλονίκης) ??
Πήγαινε στο θέμα: Πανελληνιες
Μήνυμα στις 26/8/2014 στις 23:59 @Sex
Οχι δεν έκανα κατι απλα απο περιέργεια Γενικα μιλαω ομως αν θα σας αρεσε σαν ιδέα Πήγαινε στο θέμα: Τσόντες!!
Μήνυμα στις 26/8/2014 στις 23:14 @Sex
Αγόρια ποια ειναι η αγαπημένη σας πορνοστάρ και θα σας αρεζε επιση η ιδέα να βλέπατε πορνό με την κοπέλα σας??
Πήγαινε στο θέμα: Τσόντες!!
Μήνυμα στις 15/8/2014 στις 12:46 @Sex
Ποιες στάσεις αρέσουν πιο πολυ στους άντρες και ποιες οχι? Επισης, ποιες στάσεις βοηθούν μια γυναίκα να τελειώσει? Πήγαινε στο θέμα: Kama sutra ;)
Μήνυμα στις 15/8/2014 στις 12:43 @Sex
Πολυ σωστό σε βρήσκω nurcer !!
Πήγαινε στο θέμα: Βρώμικα λογια..
Μήνυμα στις 13/8/2014 στις 17:26 @Sex
Τι αρεσει στους άντρες να λεει μια γυναίκα κατα τη διάρκεια του σεξ?
Πήγαινε στο θέμα: Βρώμικα λογια..
Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 02:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι δεν υπάρχει πιθανότητα να εμεινες έγκυοςΤωρα αν δεις πως η περίοδος σου καθυστερεί να ερθει να ξέρεις πως μπορει ναι ειναι απο το άγχος σου..το εχω πάθει και εγω να μου καθυστερυσει απο το άγχος μου και σε χειρότερη περίσταση απο την δική σου..εμας ειχε σπάσει το προφυλακτικό Αλλα δεν εγινε τιποτα τελικα Μην αγχωνεσαι!! Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια!!
Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 02:24 @Sex
Τι αρεσει πιο πολυ στον Αντρα οταν του παίρνεις πίπα?
Πήγαινε στο θέμα: Πίπα
Μήνυμα στις 3/8/2014 στις 23:25 @Sex
Ενω πολλες φορές δείχνετε οι άντρες οτι σας αρεσει πολυ μια κοπέλα και δεν την θέλετε μονάχα για να περάσετε το χρόνο σας (καταλαβαίνεται τι εννοώ) γιατι δεν φερνετε την κουβέντα στο θέμα της σχέσης? θέλετε να περασει κάποιο χρονικό διάστημα? σας φοβίζει κατι?
Πήγαινε στο θέμα: Αντρική Γνωμη |